SR 18 – Trnava 0:2 (kon.) | Prievidza – Senica 2:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Bardejov 1:4 (kon.)
Topoľčany – Lipt. Mikuláš 6:5 (po s.n.) | Detva – Prešov 4:3 (1:0 po s.n.) | Pov. Bystrica – Michalovce 1:3 (kon.)
po s.n.
HC Topoľčany
6:5 (1:3, 3:1, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 20.09.2013, 17:30TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Topoľčany, po tom, čo sa presadil PETER HURTAJ.
     
    56:27
    Topoľčany dali gól!
    Domáci sa predsa len dočkali! Peknú individuálnu akciu z ľavej strany zakončil pomedzi Palkove betóny JURAJ GRÁČIK. Asistencie: Denis Mihálik, Peter Hurtaj.
     
    41:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia idú opäť do vedenia ANDREJ LACO dostal presnú prihrávku medzi kruhy a presnou strelou švihom popod Hippíkovú vyrážačku strieľa gól. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    37:28
    Topoľčany dali gól!

    Tak toto je neuveriteľné, domáci ihneď z brejku vyrovnávajú stav stretnutia. ANDREJ DRAHOVSKÝ si ako obranca nakorčuľoval pred bránku súpera, dostal ideálnu prihrávku od Barčáka a Palko je prekonaný aj po štvrtý krát. Asistencia: Rastislav Barčák.
     
    29:27
    Topoľčany dali gól!
    Tak a razom je rozdiel už iba o jeden gól. Gráčik šikovne posunul bekhendom puk na PETRA HURTAJA a ten z prvej prekonal hosťujúceho brankára, ktorý bol na kolenách. Asistencie: Juraj Gráčik, Jaroslav Niník.
     
    28:31
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčany znižujú! Mihálik výborne vyriešil situáciu 2 na 1 a prihral MAREKOVI KĽAČANSKÉMU a ten tečoval puk ponad Palkovu vyrážačku. Asistencia: Marek Mihálik.
     
    27:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia po pár sekundách využívajú početnú výhodu. Po strele od modrej čiary sa najlepšie pred Hippíkom zorientoval JURAJ KURIC a dovŕšil tak svoj hattrick. Bez asistencie.
     
    14:01
    Topoľčany dali gól!
    Domáci sa predsa len dočkali, presilovkovú akciu do prázdnej brány zakončuje MAREK MIHÁLIK, ten dostal z pravej strany bekhendovú prihrávku od Vargu a nebol preňho problém prekonať ležiaceho Palka. Asistencia: Branislav Varga.
     
    12:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto je už naozaj hrozivé skóre, ktoré svieti na svetelnej tabuli. Bartík sa pekne uvoľnil v situácii 1 na 1, Hipík dokázal puk vyraziť pred seba a FRANTIŠEK POLIAČEK ho dorazil do prázdnej brány. Asistencie: Peter Bartík, Milan Mach.
     
    05:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po pekne kombinačne akcii zvyšujú hostia už na rozdiel dvoch gólov. JURAJ KURIC dostal prihrávku medzi kruhy a jeho strela z prvej končí v pravom hornom rohu domácej brány. Asistencie: Lukáš Bokroš, Matúš Leskovjanský.
     
    02:50
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia idú do vedenia. JURAJ KURIC dostal prihrávku v strednom pásme, puk potiahol za modrú čiaru, odtiaľ vystrelil a prudká strela končí za Hipíkovým chrbátom. Asistencie: Tomáš Janči, Tomáš Špila.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Fiala


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Mihálik (Varga), 29. Kľačanský (Mar. Mihálik), 30. Hurtaj (Gráčik, Niník), 38. Drahovský (Barčák), 57. Gráčik (Mihálik, Hurtaj), rozh. náj. Hurtaj – 3. Kuric (Špila, Janči), 6. Kuric (Bokroš, Leskovjanský), 13. Poliaček (Bartík, Mach), 28. Kuric, 42. Laco (Marcinko)


    HC Topoľčany: Hippík- Guričan, Gráčik, Hurtaj, Káčer, Niník- Barčák, Bystričan, Kutňansky, Mar. Mihálik, Varga- Drahovský, Kasana, Mar. Mihálik, Kľačanský, Tvrdík- Behan, Laššo, Šimurka, D. Mihálik
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko- Bakoš, Bokroš, Kuric, Leskovjanský, Špila- Bača, Bartík, Mach, Nitriansky, Poliaček- Janči, Laco, Macinko, Matejka, Mezovský- Čáni, Haščák, Sajko