Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Nižnekamsk – Novokuzneck 6:3 (kon.) | Jaroslavľ – Záhreb 3:2 (2:1 po s.n.) | Čerepovec – Doneck 0:4 (kon.)
A. Mytišči – Dinamo Minsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – S.Moskva 4:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
3:2 (1:1, 0:0, 1:1)
KHL Medveščak Záhreb
Piatok 20.09.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Lokomotiv Jaroslavľ Gól strelil DANIIL APALKOV.
     
    57:46
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domácim sa pdoarilo vyrovnať a pravdepodobne budeme hrať nad rámec riadneho času. Hráči Lokomitova zavreli vo vlastnom obrannom pásme, puku sa zmocnil Iľja Gorokov, ktorý ho na modrú čiaru prihral ALEXEJOVI VASIĽJEVOVI. Obranca domácich puk napálil na bránu a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste, vrátane Vasiľjeviča v bráne.
     
    41:09
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Hosťom sa podarilo dostať do dôležitého vedenia ! Záhreb sa teraz môže prakticky celú tretinu sústrediť len na bránenie náskoku a na rýchel brejky, na ktoré sa bude postupom času otvárať čoraz viac priestoru. Domáci musia hru pomaličky otvárať. Puk zaviezol do útočnej tretiny Carle, ktorý aj s dvoma hráčmi na chrbte dokázal dostať puk na BILLA THOMASA, ktorý sa prízemnou strelou trafil presne. Asistencia : Mathieu Carle.
     
    19:25
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Hosťom sa podarilo expresné vyrovnanie. Ich zásach prišiel takisto v presilovej hre ! Kolesnika prekonal obranca KURTIS FOSTER. Asistencie : Bill Thomas, Mathie Carle.
     
    18:21
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domáci využívajú svoju druhú početnú výhodu a ešte v prvej tretine sa dostávajú do vedenia ! Celú akciu začal Staffan Kronwall, ktorý posunul puk na modrú Petrovovi, ten našiel na druhej strane JONASA HOLOSA. Domáci obránca vystrelil a puk spadol až do Vasiľjevičovej brány.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 19. Jonas Holos (Jury Petrov, Kronwall), 58. Alexej Vasiľjev (Iľja Gorokov), rozh. náj. Apalkov – 20. Kurtis Foster (Bill Thomas, Mathieu Carle), 42. Bill Thomas (Mathieu Carle)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Kľjučnikov) – Gorokov, Vasiľjev, Kronwall, Holos, Višenvský, Pašin, Jakovlev – But, Plotnikov, Averin, Čermikov, Ullstrom, Petrov, Kručinin, Galimov, Apalkov, Dixon, Maltsev, Kapustin
    KHL Medveščak Záhreb: Vasiľjevič (Dekanič) – Carle, Martinovič, Montador, Letang, Švárny, Foster – Cheechoo, Thomas, Murley, Linglet, Vesce, Willsie, Murray, Glumac, Walker, Jessiman, Kane, Koren

    Rozhodca: Baturlin, Rogačjov, Kučava, Novikov