Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Most – Jihlava 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 7:1 (kon.)
Motor ČB – Šumperk 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 3:4 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 18.09.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    53:30
    Marek Laš (TRE) – 2 minuty – vražení na hrazení.
     
    48:03
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí a při ponechané výhodě zle zatápěli defenzivní řadě Bílých hvězd. Hosté si vypomohli faulem. Na trestnou lavici míří Vlastimil Bilčík (TRE) za vysokou hůl.
     
    40:41
    Velká komplikace pro domácí. Na lavici hanby je vykázán Petr Polodna (HBR) za vysokou hůl.
     
    39:02
    Radek Novotný (HBR) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    31:29
    Stanislav Dietz (TRE) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    29:23
    Trenér Rebelů Jiří Mička si přál, aby jeho tým byl co nejméně vylučovaný. To se však jeho svěřencům dnes vůbec nedaří. Dalším z početné řady vyloučených je Martin Vágner (HBR) za hákování.
     
    27:18
    Zbytečným faulem v útočném pásmu se provinil exbrodský útočník Vojtěch Němec (TRE), jehož trestem je sekání.
     
    25:19
    Další dvouminutový trest pro domácí. Na lavici hanby usedá Vladimír Říha (HBR), který v kruhu zatáhl za záchrannou brzdu a posedí si kvůli držení protihráče. Střídačka Havlíčkova Brodu vehementně protestuje, ale marně.
     
    21:18
    Milan Hruška (TRE) – 2 minuty – sekání. Předtím ještě nebezpečně pálil od modré čáry Martin Vágner, ale jen do Faltrových betonů.
     
    18:22
    Havlíčkobrodská družina jde znovu do čtyř hráčů, Bílé hvězdy mohou navýšit své vedení v další přesilovce. Na lavici hanby je vykázán Karol Korím (HBR), který se provinil vysokou holí.
     
    15:28
    Jeden z Rebelů, zřejmě Petr Štěpánek, pálil z prostoru pravého kruhu ke vzdálenější tyčce, ale těsně ji minul. Stanislav Dietz (TRE) po přerušení hry je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    11:56
    Nepříjemnost pro havlíčkobrodskou družinu, Třebíč má k dispozici hru v početní převaze. Na trestnou lavici usedl Tomáš Kolafa (HBR), jehož trestem je držení protihráče.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 37. Havel (Polodna, Říha), 47. Havel (Polodna) – 5. Vondráček (Nahodil, Wasserbauer), 39. Laš (Čuřík, Dolníček), 55. Holec, 60. Holec (Dlapa, Němec)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Novotný, Kolafa, M. Drtina, Vágner, Korím, Semrád, Zítka – Říha, Polodna, Havel – Berger, Endál, Rytnauer (C) – Maliník, P. Štěpánek, Semorád – Milfait, Stehlík, Chlubna.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Rangl, Malena, Dietz, Hruška, Bilčík, Dlapa, Čejka – Čuřík, Dolníček (C), Laš – T. Vondráček, Nahodil, Wasserbauer – Voj. Němec, Holec, Křivohlávek – Horký, Kaut, Přibyl.

    Rozhodca: Michal Hrubý – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 1303