Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Most – Jihlava 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 7:1 (kon.)
Motor ČB – Šumperk 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 3:4 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:1 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
7:1 (2:0, 3:1, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 18.09.2013, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    54:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dezert pro diváky! Toman mohl za kruhy pálit. Ještě přihrával doprava Výbornému, jenž bleskově naservíroval puk na zadní tyč LUKÁŠI PABIŠKOVI do gólové pozice. Krásná přihrávka milimetrově přistála střelci přesně na hůl. Asistence: David Výborný, Milan Toman.
     
    47:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Toman ze strany od mantinelu adresoval prudký pas před brankoviště, kde stáli dva jeho kolegové. Byl to TOMÁŠ NOUZA, kdo dotykem čepele hole usměrnil puk za Lukášova záda. Asistence: Milan Toman, David Výborný.
     
    36:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    BORIS ŽABKA v pozici útočníka dává pátý gól Boleslavi. Mikulíkův pas ze strany z první přizvedl do horní poloviny brány. Brankář puk ještě jemně zasáhl, ale překazit mu cestu mezi tři tyče nedokázal. Asistence: Milan Mikulík, Martin Koudelka.
     
    33:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Litoměřice na chvíli zatlačily Boleslav, ale ta se ze sevření dokázala vymanit a dokonce odskakuje soupeři na rozdíl 3 branek. TOMÁŠ KLIMENTA upaloval sám na brankáře. Měl čas na rozmyšlenou, udělal kličku do forhendu a střelu umístil k tyči, nad beton pokládajícího se Lukáše. Asistence: David Vrbata, Josef Jindra.
     
    29:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Situace 3 na 2 končí gólem. Série několika hezkých předávek a přihrávek skončila na pravém kruhu u MARTINA KOUDELKY, jehož úder končí v síti, ačkoli brankář Lukáš se stačil přesunout. Asistence: David Vrbata, Tomáš Klimenta.
     
    28:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tenhle gól si hosté zasloužili. Střela Krsteva se odrazila k MARTINU PROCHÁZKOVI, který byl u levé tyče nekrytý a zakončoval do odkryté brány, jelikož Valent se po předchozím zákroku nestihl zvednout. Asistence: Angel Krstev, Tomáš Rubeš.
     
    17:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MICHAL BROŠ byl nikým nekrytý mezi kruhy a přihrávku ze strany od Davida Výborného uklidil přesně k tyči. Asistence: David Výborný, Milan Toman.
     
    04:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I podle ohlášeného střelce branky jde zřejmě o vlastní gól. TOMÁŠ NOUZA ze strany přihrával do "ohně" před bránou. Puk se s největší pravděpodobností od brusle hráče Litoměřic odrazil za záda nic nevidícího Lukáše. Bez asistence.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 5. Nouza, 18. Broš (Výborný, Toman), 30. Koudelka (Vrbata, Klimenta), 34. Klimenta (Vrbata, Jindra), 37. Žabka (Mikulík, Koudelka), 48. Nouza (Toman, Výborný), 55. Pabiška (Výborný, Toman) – 29. Procházka (Krstev, Rubeš)


    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Němeček, Toman, Jindra, Bohunický, Pojkar, Žabka, Kurka – Nouza, Výborný, Pabiška – Vrbata, Broš, Klimenta – Mikulík, Koudelka, Demel – Jiránek, Loskot, Lenc – Rys
    HC Stadion Litoměřice: Lukáš (Sedláček) – Husák, Míka, Žovinec, Šulc, Krstev, Hrbas, Smetana, Kolář – Matai, Chabada, Čermák – Doležal T., Hašek, Novák – Procházka, Rubeš, Cingel – Škop, Chlapík, Doležal Z.

    Rozhodca: Schmejkal, Škrbák – Beneš, Krátký

    Diváci: 2390