Barys – Omsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 6:3 (kon.) | Lev – Viťaz 4:1 (kon.)
Riga – Kazaň 1:3 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 0:3 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
Dynamo Moskva
Utorok 17.09.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je na dnes odo mňa všetko, prajem príjemný zvyšok dnešného dňa a ďakujem Vám za pozornosť. Dovidenia pri ďalších online prenosoch. (20:04:37)
     
    Máme za sebou zápas medzi CSKA a Dinamom Moskva, v ktorom boli úspešnejší hráči domáceho CSKA keď zvíťazili 6:3. Hlavným strojcom víťazstva bol Nikolaj Prochorkin ktorý vstrelil HATTRICK. Po druhej tretine bol stav ešte 3:3 ale troma gólmi v poslednej časti zápasu, naklonilo CSKA víťazstvo na svoju stranu. Všetko sa raz končí a to platí aj pre sériu víťazstiev Dinama, ktoré prehralo až v šiestom zápase sezóny a pripisuje si tak prvú ligovú prehru v tohtoročnej KHL. Naopak CSKA získalo cenný skalp a dotiahlo sa bodovo mierne k čelu tabuľky.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:11
    Dinamo je v poslednej minúte pri puku ale zápas sa už len dohráva a CSKA odíde ako víťaz.
     
    57:45
    Kokarev mohol znížiť ale Staňa stihol ešte vytiahnuť zákrok betónom.
     
    57:05
    Dinamo už rezignuje a CSKA mohlo pridať ďalší gól ale Žarkov nepretlačil puk za Jerjomenka, ktorý pokryl aj následné dorážky.
     
    55:34
    CSKA Moskva dala gól!

    IĽJA ZUBOV dostal prihrávku na ľavé krídlo vystrelil cez obrancu na Jerjomenka a následne cez nedôsledného obrancu dorazil vlastnú strelu a dáva gól! Asistencia: Sergej Širokov, Rastislav Staňa.
     
    55:10
    Reid to skúšal šikovne backhandom ale netrafil bránu.
     
    54:00
    Dinamo sa snaží ale nedokáže si vytvoriť súvislý tlak proti dobre brániacim hráčom domácich.
     
    52:14
    Na druhej strane oklamal Mosaljov dvoch obrancov jednou kľučkou dostal sa medzi kruhy ale Staňa mu skvele zmenšil strelecký uhol a chytil jeho strelu.
     
    51:10
    Saprykin dostal dobrú prihrávku spoza brány ale s prvej neprestrelil Jerjomenka, škoda pre CSKA, mohlo byť rozhodnuté.
     
    48:20
    Dinamo je zaskočené a snaží sa vrátiť do zápasu ale Sopin preváhal dobrú pozíciu na strelu.
     
    46:12
    CSKA Moskva dala gól!

    OLEG SAPRYKIN dáva gól! Saprykin dostal puk v dobrej pozícii na vrchole kruhu a šikovnou strelou prestrelil Jerjomenka medzi betónmi. Asistencia: Vladimir Žarkov.
     
    45:32
    CSKA Moskva dala gól!

    NIKOLAJ PROCHORKIN dáva hattrick! Prochorkin dostal puk pred bránou súpera v neprehľadnej situácii sa natlačil pred Jerjomenka a ptretlačil puk za jeho chrbát. Rozhodca si bol ešte zavolať ale gól platí. Bez asistencie.
     
    45:12
    Prochorkin je pri chuti opäť predviedol individuálnu akciu a svoju rýchlosť ale Jerjomenko chytá.
     
    44:11
    Karsums sa teraz individuálne prešmykol okolo obrancu ale jeho strela šla len do stredu brány a s tým Staňa nemôže mať problém.
     
    43:10
    Tempo hry teraz mierne upadlo, oba celky dobre bránia a snažia sa neurobiť chybu.
     
    42:15
    Dinamo v tretine súpera ale CSKA skvele bráni a hráči si posúvajú puk iba popri mantineloch.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 10. Prochorkin (Radulov), 13. Zubov (Prochorkin, Širokov), 24. Prochorkin (Radulov), 46. Prochorkin, 47. Saprykin (Žarkov), 56. Zubov (Širokov, Staňa) – 20. Babenko (Karpov), 37. Cvetkov (Komarov, Novák), 38. Cvetkov (Kokarev, Solovjov)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Gončarov, Děnisov, Naumenkov, Gimajev, Kurbatov – Zubov, Širokov, Prochorkin – Filppula, A. Radulov, Grigorenko – Saprykin, Žarkov, Reid – Fefelov, Kamaev, Ljubimov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Barzman) – Novák, Bojkov, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Mironov, Korjagin, Barancev – Peštunko, Gorovikov, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Sopin, Karpov, Babenko – Mosaljov, Volkov, Kvapil.