Barys – Omsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 6:3 (kon.) | Lev – Viťaz 4:1 (kon.)
Riga – Kazaň 1:3 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 0:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Utorok 17.09.2013, 19:00 • Slovnaft Sréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    36:29
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Akcia hostí končí ďalším gólom, do rozhodenej obrany nakorčuľovali dvaja hráči hostí, puk ktorý už míňal Janusovu bránku doklepol povedľa bránkoviska korčuľujúci WOJTEK WOLSKI do bránky. Asistencie: Vladimír Denisov a Michail Grigoriev.
     
    35:24
    Torpédo Novgorod dal gól!
    VADIM KRASNOSLOBODCEV sa zmocnil puku za bránkou, nakorčuľoval pred bránku, z otočky vystrelil, trafil do korčule svojho spoluhráča, Janus v sklze na ľade sa už nestihol presunúť a odrazený puk Vadim dopravil do bránky. Asistencia: Piotr Sčastlivyj.
     
    17:09
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Chyba v obrane domácich, ktorí nechali trestuhodne prejsť Brenta s pukom poza bránku. A to ešte nie je všetko, pred bránkoviskom stál voľný WOJTEK WOLSKI, ktorý nedal Janusovi žiadnu šancu. Asistencia: Tim Brent.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 18. Wolski (Brent), 36. Krasnoslobodcev (Sčastlivyj), 37. Wolski (Denisov, Grigoriev)


    HC Slovan Bratislava: Janus – Sersen, Škoula, Mihálik, Kutlák, Sigalet, Štajnoch, Mráz, Tomáš Mikúš – Vondrka, Bližňák, Miklík – Bartovič, Juraj Mikúš, Kukumberg – Hudáček, Ölvecký, Netík – Bakoš, Kolena, Daňo
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili – Valentenko, Hietanen, Makarov, Lukin, Denisov, Grigoriev, Belochvostikov, Jamkin – Alexej Potapov, Galuzin, Kuľomin – Wolski, Brent, Kulakov – Salminen, Immonen, Maxim Potapov – Žarkov, Ščastlivyj, Krasnoslobodcev

    Rozhodca: Soin, Čerenkov – Morozov, Putilin

    Diváci: 10.055