Omsk – A. Mytišči 4:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Jekaterinburg – Jaroslavľ 0:4 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novgorod – Nižnekamsk 0:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 2:3 (kon.) | S.Moskva – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Doneck – Riga 2:4 (kon.)
Dinamo Minsk – Lev 1:3 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Štvrtok 12.09.2013, 17:00 • Tatneft-Arena, Kazaň (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tento zápas sa ešte poriadne dramatizuje! Po fantastickej prihrávke od Hodgmana z ľavej strany sa k puku na hranici pravého kruhu dostal JAROSLAV CHABAROV, ktorý svojou delovkou z prvej prestrelil pozorného Barulina! Asistenciu si pripisuje Justin Hodgman.
     
    51:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia sa dokázali gólovo presadiť v presilovej hre! Po skvelej prihrávke od Ibragimova z pravej strany sa k puku za kruhmi dostal CHRIS LEE, ktorý svojou delovkou od modrej našiel medzeru medzi betónmi gólmana Barulina! Asistencie si pripisujú hráči Rinat Ibragimov a Danis Zaripov.
     
    46:28
    Bars Kazaň dala gól!
    Domáci sa po parádnej ofenzívnej akcii dostávajú už do trojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Golubeva sa k puku na pravej strane a následne tvrdo vypálil Kornejev. Gólman Pečurskij puk vyrazil svojimi betónmi len pred DMITRIJA OBUCHOVA, ktorý urobil sťahovačku a pukm zasunul do odkrytej hosťujúcej brány. Asistencie si pripisujú hráči Konstantin Kornejev a Denis Golubev.
     
    28:31
    Bars Kazaň dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia tesne po uplynutí presilovej hry! Domáci Heshka nahodil puk na zadný mantinel, kde sa k nemu dostal Stapleton. Ten posunul prihrávkou puk na MICHAILA VARNAKOVA, ktorý svojou strelou z ťažkého uhla na ľavej strane prekonal bezmocného Pečorskeho. Asistencie si pripisujú hráči Shaun Heshka a Tim Stapleton.
     
    10:04
    Bars Kazaň dala gól!
    Hokejisti Kazane sa dostávajú do vedenia! K puku sa za pravým kruhom dostal obranca Heshka, ktorý puk poslal do medzikružia, kde ho pozorný JANNE PESONEN skvelým tečom poslal k pravej žŕdke hosťujúcej svätyne. Gólman Pečurskij nemal žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Shaun Heshka a Vladimir Tkačjov.

    Góly a asistencie: 11. Pesonen (Heshka, Tkačjov), 29. Varnakov (Heshka, Stapleton), 47. Obuchov (Kornejev, Golubev) – 52. Lee (Ibragimov, Zaripov), 58. Chabarov (Hodgman)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Jaroslavlev) – Zacharčuk, Tokranov, Heshka, Medvedev, Nikulin, Kornejev, Jarullin – Svitov, Ubuchov, Bourque – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Pesonen, Tkačjov, Petrov – Golubev, Vincour, Lukojanov – Faizullin.
    Metallurg Magnitogorsk: Pečurskij (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Tereščenko, Metljuk, Chabarov, Malenkich, Ibragimov – Mozjakin, O'Reilly, Zaripov – Shenfeld, Kazionov, Grigorenko – Hodgman, Kovář, Potechin – Kosov, Malinovsky, Kamenev.

    Rozhodca: Anatolij Zacharov, Sergei Kulakov – Alexander Zacharenkov, Andrej Putilin