Omsk – A. Mytišči 4:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Jekaterinburg – Jaroslavľ 0:4 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novgorod – Nižnekamsk 0:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 2:3 (kon.) | S.Moskva – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Doneck – Riga 2:4 (kon.)
Dinamo Minsk – Lev 1:3 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Štvrtok 12.09.2013, 17:00 • Tatneft-Arena, Kazaň (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina bola z pohľadu diváka tohto zápasu pravdepodobne najzaujímavejšia. Najskôr sa hokejisti Kazane dostali už do trojgólového vedenia v 47. minúte po skvelom góle Obuchova. Následne však Magnitogorsk gólmi v 52. a 58. minúte z hokejok Leea a Chabarova v presilových hrách dokázali zdramatizovať tento zápas. Gólman Barulin síce inkasoval dvakrát, no v závere napokon nepustil za svoj chrbát vyrovnávajúci gól hostí.

    Kazaň si teda do tabuľky pripisuje prvý plný bodový zisk, zatiaľčo Magnitogorsk ostáva vo štvrtom kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:18:59)
     
    Za potýčku v závere bol udelený len jeden dvojminútový trest pre hosťujúceho Hodgmana za hrubosť.
     
    V závere zápasu vidíme pred bránou gólmana Barulina aj poriadnu potýčku, po ktorej sa bude vylučovať!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Rozhodcovia riešia ešte malý problém s časomierou, v ktorom sa rieši, či sa bude ešte vhadzovať alebo nie, no napokn to vyzerá na kladnú odpoveď.
     
    59:54
    Hokejisti Kazane sa v závere zápasu previnili ešte zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Barulinom.
     
    59:19
    Lukojanov sa dostal do fantastickej gólovej šance, no z tesnej blízkosti napokon nedokázal trafiť priestor prázdnej magnitogorskej brány, keďže mu puk ušiel z čepele!
     
    58:46
    Tréner Magnitogorsku si vyžiadal oddychový čas, po ktorom hostia nastupujú v šestici a s gólmanom Pečurskim na striedačke!
     
    58:46
    Mozjakin chcel skvelou prihrávkou spred domácej brány nájsť na ľavej strane O'Reillyho, čo sa mu aj podarilo. Tento útočník však zakončoval len presne do betónov gólmana Barulina!
     
    58:21
    Kazaňčania majú momentálne poriadny kus práce s defenzívou, keďže hostia predvádzajú enormnú ofenzívnu snahu a očividne chcú vyrovnať.
     
    57:32
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tento zápas sa ešte poriadne dramatizuje! Po fantastickej prihrávke od Hodgmana z ľavej strany sa k puku na hranici pravého kruhu dostal JAROSLAV CHABAROV, ktorý svojou delovkou z prvej prestrelil pozorného Barulina! Asistenciu si pripisuje Justin Hodgman.
     
    57:11
    Kirill Petrov sa dostal v oslabení do skvelej šance na ľavej strane, no jeho delovku napokon gólman Pečurskij zachytil medzi svojimi betónmi!
     
    56:59
    Hokejisti Magnitogorsku sa usadili s pukom v útočnom pásme, kde si ho dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Kazaň sa bráni naozaj príkladne.
     
    56:27
    Zaripov hľadal prihrávkou z pravej strany na ľavom krídle svojho kolegu O'Reillyho, no ten napokon nedokázal puk zachytiť. Kazaň sa po krátkej chvíli oslobodila vyhodením puku.
     
    55:52
    Na rad prichádza presilová hra pre Magnitogorsk. Domáci Zacharčuk sa previnil hákovaním na Grigorenka a hostia majú teda obrovskú šancu na vsietenie kontaktného gólu.
     
    54:59
    Do útoku sa po dlhšom čase dostali aj domáci, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po krátkej chvíli strávenej pred Pečurskim sa vracajú pred gólmana Barulina.
     
    54:26
    Momentálne sa hrá dlho bez prerušenia a hostia majú čoraz menej času na vsietenie gólu. Kazaň neútočí, no dbá na dobre zabezpečenú defenzívu.
     
    53:49
    Dvojica Zaripov a Mozjakin mohla vsietiť kontaktný gól, no prvý menovaný trafil len jedného z kazaňských obrancov a Mozjakin umiestnil puk len na betóny gólmana Barulina!
     
    53:11
    Magnitogorsk má puk vo svojej moci v útočnom pásme, no zatiaľ sa hosťom veľmi nedarí. Kazaňčania sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    52:38
    Varnakov si potiahol puk po ľavom krídle a následne tvrdo vystrelil, no jeho projektil pozorný gólman Pečorskij vyrazil svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    51:58
    Hokejisti Magnitogorsku sa snažia ešte niečo vymyslieť, no kazaňská defenzíva je v plnom počte príkladná a nedáva hosťom veľa šancí.
     
    51:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia sa dokázali gólovo presadiť v presilovej hre! Po skvelej prihrávke od Ibragimova z pravej strany sa k puku za kruhmi dostal CHRIS LEE, ktorý svojou delovkou od modrej našiel medzeru medzi betónmi gólmana Barulina! Asistencie si pripisujú hráči Rinat Ibragimov a Danis Zaripov.
     
    50:49
    Gólmana Barulina chcel z ľavej strany prekonať Kazionov, no pozorný ochranca kazaňskej svätyne si ustrážil svoju pravú žŕdku a puk vyrazil do bezpečia.
     
    50:04
    Magnitogorsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Varnakov.
     
    49:43
    Hokejisti Magnitogorsku si nerozumeli vo svojich prihrávkach a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Pečorskim.
     
    49:15
    Od modrej tvrdo pálil hosťujúci Tereščenko, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len pri bočnom mantineli. Hokejisti Kazane predvádzajú v týchto chvíľach veľmi dobrú defenzívnu hru.
     
    48:36
    Z pravej strany nahodil puk na domácu bránu hosťujúci Birjukov, no gólman Barulin bol v strehu a puk pre istotu ukryl vo svojej lapačke.
     
    48:02
    Hokejisti Kazane sa snažili preniknúť pred bránu gólmana Pečorskeho, no napokon sa im to nepodarilo. Previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    47:38
    Po ďalšom dobrom zákroku gólmana Barulina po strele od hosťujúceho O'Reillyho vidíme komerčnú prestávku, po ktorej sa vhadzuje pred kazaňskou svätyňou.
     
    46:59
    Z pravej strany tentokrát pálil hosťujúci Zaripov, no gólman Barulin bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    46:28
    Bars Kazaň dala gól!
    Domáci sa po parádnej ofenzívnej akcii dostávajú už do trojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Golubeva sa k puku na pravej strane a následne tvrdo vypálil Kornejev. Gólman Pečurskij puk vyrazil svojimi betónmi len pred DMITRIJA OBUCHOVA, ktorý urobil sťahovačku a pukm zasunul do odkrytej hosťujúcej brány. Asistencie si pripisujú hráči Konstantin Kornejev a Denis Golubev.
     
    45:40
    Hosťujúci Antipin bol nepríjemným lakťom v znení domáceho Obuchova zložený k ľadu pri zadnom mantineli a následne bolo vidieť aj krv. Rozhodcovia však vylučovať nebudú, keďže faul nevideli.
     
    45:20
    Z rýchleho protiútoku domácich pálil Lukojanov, no jeho projektil zachytil gólman Pečurskij vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    44:52
    Pred bránou gólmana Barulina urobila poriadny závar dvojica Zaripov – O'Reilly, no pozorný ochranca kazaňskej svätyne puk dokázal zblokovať svojimi betónmi do bezpečia!
     
    44:08
    Hokejisti Magnitogorsku už hrajú v plnom počte a okamžite sa usadili pred gólmanom Barulinom. Kazaňská defenzíva však zatiaľ odoláva s veľkým prehľadom.
     
    43:57
    Z pravej strany tvrdo pálil domáci Medvedev, no jeho projektil napokon zachytil gólman Magnitogorsku medzi svojimi betónmi. Dorážať chcel aj aktívny Svitov, no nepodarilo sa mu to.
     
    43:10
    Hokejisti Kazane sú usadení v útočnom pásme, kde si puk takticky prihrávajú, no zatiaľ sa im nedarí ohroziť gólmana Pečorskeho, ktorý chytá naozaj veľmi dobre.
     
    42:41
    Z medzikružia tvrdo pálil domáci Golubev, no jeho delovka napokon skončila len na výstroji gólmana Pečurskeho, ktorý puk s prehľadom zachytil.
     
    42:14
    Kazaň si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Kamenev.
     
    41:21
    Petrov preveril gólmana Pečorskeho strelou z pravej strany, no ochranca magnitogorskej svätyne bol napokon úspešnejší a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    40:40
    Z pravej strany tvrdo pálil domáci Pesonen, no jeho projektil napokon skončil len tesne mimo brány gólmana Pečurskeho. Následne hostia zakladajú svoj útočný prienik.
     
    40:03
    V úvode tretej tretiny sa k puku dostali hokejisti Kazane, ktorí sa snažili niečo vymyslieť, no nepodarilo sa im prekvapiť hosťujúcu defenzívu.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Druhá tretina tohto zápasu mala svoje tempo a priniesla divákom celkom pekný pohľad. Hokejisti Kazane však opäť ukázali svoju profesionalitu, predviedli lepší výkon a napokon dokázali aj skórovať. V 29. minúte prekonal gólmana Pečuskeho aktívny Michail Varnakov, ktorého strela z ľavej strany prepadla gólmanovi Magnitogorsku do jeho brány popod pravé rameno. Následne sa hostia snažili niečo zaujímavé vymyslieť, no nedokázali nájsť ten správny recept na skvelého Barulina.

    Podarí sa hokejistom Magnitogorsku v tomto zápase ešte niečo vymyslieť alebo už jasne dominuje Kazaň?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:43
    O'Reilly preveril silu svojej hokejky na pravom krídle, no gólman Barulin bol v strehu a puk ukryl vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    39:21
    Hosťujúci O'Reilly potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a následne chcel nájsť Zaripova, no nepodarilo sa mu to. K puku sa dostali len pozorní kazaňskí defensemani.
     
    38:52
    Domáci sa snažili dostať pred gólmana Pečorskeho, no napokon sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    38:27
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci O'Reilly, no jeho projektil napokon skončill len mimo kazaňskej brány. Gólman Barulin teda zasahovať nemusel.
     
    37:58
    Mozjakin sa s pukom dobre presúval cez stred, následne našiel na ľavej strane Zaripova, ktorý strieľal z otočky, no jeho zakončenie gólman Barulin zachytil po zblokovaní betónmi pod svojou lapačkou.
     
    37:16
    Hostia hrajú už v plnom počte, no Kazaň sa previnila zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred pozorným gólmanom Barulinom.
     
    36:57
    Hokejisti Kazane majú puk vo svojej moci v útočnom pásme, kde si ho dobre prihrávajú po obvode. Zatiaľ však tomu chýbajú potrebné strelecké zakončenia.
     
    36:24
    Do dobrej šance v oslabení sa tentokrát dostal hosťujúci Antipin, no ten napokon nedokázal prejsť cez pozorného obrancu Medvedeva, ktorý posiela Kazaň do útoku.
     
    35:55
    Grigorenko sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď bol v prečíslení spolu s Kazionovom, no napokon sa rozhodol strieľať a trafil len pozorného gólmana Barulina!
     
    35:11
    Hokejisti Kazane si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť hosťujúci Malinovskij.
     
    34:41
    Lukojanov potiahol puk do útočného pásma, no následne si mierne nerozumel so svojimi spoluhráčmi, ktorí puk stratili. Následne smerujú do útoku hostia.
     
    33:51
    Z ľavej strany pálil hosťujúci Grigorenko, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z hráčov Kazane len na zadný mantinel.
     
    33:13
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil aj domáci Burmistrov, no jeho delovku gólman Pečorskij dobre videl a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    32:55
    Varnakov sa dostal k puku za bránou Magnitogorsku, následne si nakorčuľoval pred ňu a bekhendovo zakončoval. Gólman Pečorskij však stihol puk vyraziť svojimi betónmi do rohu klziska.
     
    32:12
    Hokejisti Magnitogorsku sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Z ľavej strany tvrdo pálil Birjukov, no gólman Barulin puk úspešne zachytil vo svojej lapačke.
    Nasleduje krátka komerčná prestávka.
     
    31:35
    Tréner Kazane si vyžiadal oddychový čas!
     
    31:26
    Hokejisti Kazane si mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od domácej brány.
     
    30:58
    Z pravej strany tvrdo pálil Melenkich, no gólman Barulin jeho strelu vyrazil svojimi betónmi naľavo od seba. Tam chcel ešte dorážať Kamenev, no gólman Kazane bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    30:20
    Tkačjov potiahol puk na ľavý kruh a následne tvrdo vystrelil, no jeho projektil napokon minul priestor hosťujúcej brány. Pečorskij trda zasahovať nemusel.
     
    29:58
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov nedokáže nič vymyslieť. Aktívnejší sú však hostia, ktorí chcú vsietiť kontaktný gól.
     
    29:16
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď z ľavej strany tvrdo pálil Petrov, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji dobre presunutého Pečorskeho!
     
    28:31
    Bars Kazaň dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia tesne po uplynutí presilovej hry! Domáci Heshka nahodil puk na zadný mantinel, kde sa k nemu dostal Stapleton. Ten posunul prihrávkou puk na MICHAILA VARNAKOVA, ktorý svojou strelou z ťažkého uhla na ľavej strane prekonal bezmocného Pečorskeho. Asistencie si pripisujú hráči Shaun Heshka a Tim Stapleton.
     
    28:13
    Spoza kruhov tvrdo pálil Nikulin, no jeho delovku gólman Pečurskij zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    27:51
    Gólman Pečorskij predviedol sériu skvelých zákrokov, keď dokázal svojimi betónmi zneškodniť až tri strelecké zakončenia Pesonena, ktorý pálil dvakrát z pravej strany a raz z ľavého krídla.
     
    27:26
    Hokejisti Kazane uzavreli svojich súperov pred ich bránou a momentálne ich držia pod ofenzívnym tlakom. Magnitogorsk však aktívne odoláva.
     
    26:54
    Z pravej strany tentokrát pálil domáci Petrov, no gólman Pečurskij si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    26:28
    Hokejisti Kazane si zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový tresz za držanie obdržal gólman Pečurskij, no odpyká si ho hosťujúci Hodgman.
     
    25:39
    Spoza kruhov tvrdo pálil domáci Stapleton a jeho delovka napokon skončila len tesne mimo hosťujúcej brány. Pečurskij teda zasahovať nemusel.
     
    24:58
    Obuchov potiahol puk do útočného pásma po ľavom krídle, no následne ho odstavil pozorný Antipin, ktorý posiela svojich do útoku.
     
    24:16
    Puk majú v moci hokejisti Kazane, no tí si ho zatiaľ prihrávajú len v okolí svojej brány. Zatiaľ sa im nedarí prejsť cez stredné pásmo, ktoré je veľmi dobre pokryté hosťujúcimi hráčmi.
     
    23:50
    Tkačjov chcel dobrou prihrávkou z medzikružia nájsť na ľavej strane Pesonena, no ten už nedokázal zakončovať. Následne sa k puku dostali hokejisti Magnitogorsku.
     
    23:18
    Z pravého krídla tentokrát tvrdo pálil domáci Medvedev, no do dráhy jeho strely sa obetavo hodil hosťujúci Birjukov, ktorý upokojil tempo hry.
     
    22:38
    Hosťujúci hráči Magnitogorsku si nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a následne sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať po pravici gólmana Pečurskeho.
     
    22:11
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Shenfeld, no jeho delovku napokon gólman Barulin zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    21:45
    Zaripov tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Barulin jeho delovku vyrazil svojimi betónmi do bezpečia. Následne hrajú hokejisti Kazane už v plnom počte.
     
    21:13
    Domáci Burmistrov podržal puk niekoľko sekúnd v útočnom pásme, čím získal dôležitý čas v oslabení. Následne ho však dvojica hosťujúcich obrancov dokázala od puku odstaviť.
     
    20:40
    Gólman Barulin si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď zlikvidoval tvrdú strelu z pravej strany od O'Reillyho. Následne sa Kazaň oslobodila vyhodením puku.
     
    20:03
    V úvode druhej tretiny sa k puku dostali hráči Magnitogorsku, ktorí hrajú momentálne v početnej výhode o jedného muža.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej dvadsaťminútovke tohto zápasu boli najskôr aktívnejší hokejisti Kazane, ktorí sa napokon v 11. minúte po skvelom teči Janneho Pesonena dostali do jednogólového vedenia. Následne mali viac gólových šancí hokejisti Magnitogorsku, no kazaňská defenzíva bola v tých momentoch na čele s gólmanom Barulinom bez väčších chýb. Druhú tretinu začneme v znení presilovej hry Magnitogorsku, ktorá bude trvať ešte jednu minútu a 49 sekúnd.

    Podarí sa hokejistom Magnitogorsku zabojovať a vyrovnať tak gólový účet tohto stretnutia?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:49
    V závere prvej tretiny si hokejisti Magnitogorsku zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Bourque.
     
    19:21
    Zaripov chcel kľučkou na pravej strane odstaviť od puku domáceho obrancu Zacharčuka, no napokon sa mu to nepodarilo. Kazaňčania majú teda priestor na rýchly útok.
     
    18:53
    Nepresnosťou sa tentokrát previnili aj hokejisti Magnitogorsku, ktorí predviedli zakázané uvoľnenie. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Pečurskim.
     
    18:19
    Pred domácu bránu sa po rýchlom úniku po pravom krídle dostal Kovář, ktorý chcel pretlačiť puk pomedzi Barulinove betóny, no napokon sa mu to nepodarilo. Kazaňčania sa dostávajú do útoku.
     
    17:58
    Magnitogorsk mierne zatlačil svojich súperov pred ich bránu a Kazaňčania následne zareagovali len zakázaným uvoľnením.
     
    17:24
    Hokejisti Kazane si mierne nerozumeli vo svojej ofenzívnej rozohrávke a opäť sa previnili len zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Barulinom.
     
    16:55
    Kazaňčania sa dokázali oslobodiť spod mierneho tlaku svojich súperov a momentálne sa snažia zaútočiť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí, keďže hostia dobre pokrývajú priestor v strednom pásme.
     
    16:18
    Za bránou Kazane sa k puku dostal O'Reilly, ktorý nabil puk na delovku svojmu kolegovi Mozjakinovi. Ten však poslal puk len tesne nad hosťujúcu bránu!
     
    15:44
    Hokejisti Magnitogorsku sú pri puku v útočnom pásme, no momentálne majú poriadne problémy s domácou defenzívou, ktorá predvádza naozaj skvelý výkon.
     
    14:59
    Domáci hrajú už v plnom počte, no stále sa musia brániť. Pozorný obranca Kornejev však odviedol poriadny kus práce a odstavil od puku rýchleho Hodgmana.
     
    14:22
    Kazaň bude o malú chvíľu hrať v plnom počte, no stále sa musí brániť. Hostia majú puk vo svojej moci, no zatiaľ si ho len prihrávajú po obvode útočného pásma.
     
    13:51
    Hokejistom Magnitogorsku sa v tejto početnej výhode zatiaľ veľmi nedarí. Kazaň sa veľmi dobre bráni a gólman Barulin si je v bráne istý svojimi zákrokmi.
     
    13:18
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Antipin, no jeho delovku gólman Barulin videl dobre a puk napokon zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    12:35
    Metallurg Magnitogorsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Ilja Nikulin.
     
    12:16
    Hokejisti Magnitogorsku sú momentálne mierne aktívnejší a snažia sa vyrovnať, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po nepresnej prihrávke od Zaripova sa k puku dostal pozorný obranca Medvedev.
     
    11:46
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Mozjakin, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa Barulinovej brány. Gólman Kazane teda zasahovať nemusel.
     
    10:57
    Domáci sú stále pri puku a snažia sa niečo vymyslieť, no hostia sa zatiaľ bránia veľmi dobre a gólman Pečurskij nemá veľa práce.
     
    10:04
    Bars Kazaň dala gól!
    Hokejisti Kazane sa dostávajú do vedenia! K puku sa za pravým kruhom dostal obranca Heshka, ktorý puk poslal do medzikružia, kde ho pozorný JANNE PESONEN skvelým tečom poslal k pravej žŕdke hosťujúcej svätyne. Gólman Pečurskij nemal žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Shaun Heshka a Vladimir Tkačjov.
     
    09:43
    Domáci Tkačjov predviedol veľmi dobrý forčeking, počas ktorého takmer získal puk, no hostia sa napokon dokázali oslobodiť dobrým vyhodením puku do stredného pásma.
     
    09:10
    Nikulin nahodil puk do útočného pásma, no tam sa k nemu dostal len pozorný Antipin, ktorý upokojuje tempo hry a do útoku posiela svojich spoluhráčov.
     
    08:34
    Hokejisti Kazane si mierne nerozumeli vo svojej útočnej prihrávkovej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Barulinom.
     
    07:48
    Kazionov chcel pretlačiť puk do domácej brány strelou a dorážkou z medzikružia, no gólman Barulin napokon puk ukryl medzi svojimi betónmi.
     
    07:07
    Zaripov sa dostal k puku na pravom kruhu a následne pálil z otočky, no gólman Barulin bol v strehu a puk svojimi betónmi vytlačil na zadný mantinel.
     
    06:45
    Po krátkej komerčnej prestávke sa vhadzovalo pred gólmanom Pečurskim, no domáci hokejisti napokon už nedokázali ohroziť jeho bránu.
     
    06:20
    Po skvelej prihrávke od Petrova sa k puku za ľavým kruhom dostal Kornejev, ktorý tvrdo pálil, no pozorný Pečurskij jeho delovku zachytil vo svojej výstroji.
     
    05:53
    Pri puku sú momentálne hokejisti Magnitogorsku, ktorí sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im to nedarí. Domáci veľmi dobre pokrývajú svoju obrannú modrú čiaru.
     
    05:08
    Z medzikružia tentokrát tvrdo pálil Kovář, no jeho delovka a ani následná dorážka nedokázala prekonať dobre vykorčuľovaného gólmana Barulina, ktorý skvele zakročil svojimi betónmi!
     
    04:28
    Momentálne sa puk nachádza pred gólmanom Barulinom, no hosťom sa zatiaľ veľmi nedarí! Tentokrát od modrej tvrdo pálil Lee, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa domácej brány.
     
    03:47
    Kosov preveril gólmana Barulina strelou z pravej strany, no domáci brankár bol napokon úspešnejší. Momentálne sú pri puku hokejisti Metallurgu.
     
    03:16
    Gólman Barulin si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď zachytil medzi svojimi betónmi delovku od Zaripova, ktorý ťažil z prihrávky spoza domácej brány od O'Reillyho!
     
    02:51
    Hokejisti domácej Kazane sú v úvode prvej tretiny oveľa aktívnejší a snažia sa niečo vymyslieť. Magnitogorsk sa však veľmi dobre bráni.
     
    02:11
    Nikulin preveril svoju hokejku delovkou od modrej čiary, no gólman Pečurskij bol aj tentokrát v strehu a vysoko mierenú strelu pre istotu ukryl vo svojej lapačke.
     
    01:45
    Zaripov sa dostal k puku na ľavom kruhu a následne ho nahadzoval na pravú stranu, kde si nakorčuľoval O'Reilly, no ten už nedokázal zachytiť puk a následne zakončovať.
     
    01:03
    Hokejisti Kazane si mierne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Barulinom.
     
    00:54
    Na druhej strane tvrdo pálil hosťujúci Zaripov, no jeho projektil gólmana Barulina nedokázal zastrašiť. Pozorný ochranca kazaňskej svätyne zachytil puk medzi svojimi betónmi.
     
    00:08
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hokejisti domácej Kazane, ktorí okamžite vykorčuľovali na svojich súperov. Z ľavej strany pálil Tkačjov, no gólman Pečurskij bol v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AK Bars Kazaň: Barulin (Jaroslavlev) – Zacharčuk, Tokranov, Heshka, Medvedev, Nikulin, Kornejev, Jarullin – Svitov, Ubuchov, Bourque – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Pesonen, Tkačjov, Petrov – Golubev, Vincour, Lukojanov – Faizullin.

    Metallurg Magnitogorsk: Pechurskij (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Tereščenko, Metljuk, Chabarov, Malenkich, Ibragimov – Mozjakin, O'Reilly, Zaripov – Shenfeld, Kazionov, Grigorenko – Hodgman, Kovář, Potechin – Kosov, Malinovsky, Kamenev.

    Rozhodca: Anatolij Zacharov, Sergei Kulakov – Alexander Zacharenkov, Andrej Putilin.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už štvrtom kole Kontinentálne hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Tatneft-Arena v Kazani, kde si od 17:00 SEČ zmerajú sily tímy AK Bars Kazaň a Metallurg Magnitogorsk.

    Tím AK Bars Kazaň doposiaľ odohral tri zápasy, v ktorých nazbieral štyri body za dve výhry a jednu prehru. K tejto štatistike Barsu patrí aj neutrálne gólové skóre 8:8.
    Kazaňčania sa vo svojom prvom zápase tejto sezóny predviedli na ľade Nižnekamsku, kde ich však domáci Neftechimik s veľkým prehľadom zdolal výsledkom 3:1 (1:1, 0:0, 2:0). Druhý zápas sa odohral už na ľade Barsu, kde sa predviedol tím Salavat Julajev Ufa, ktorý však nestačil na výber domácich, ktorí dominovali výsledkom 4:3 po samostatných nájazdoch (2:0, 0:2, 1:1 – 0:0). V treťom zápase sa na ľade Barsu predviedol tím Traktor Čeljabinsk, no aj tentokrát domáci dominovali výhrou 3:2 po predĺžení (0:0, 2:1, 0:1 – 1:0).

    Metallurg Magnitogorsk sa predviedol takisto už v troch zápasoch, v ktorých však nazbieral len tri body za jednu výhru a dve prehry. Gólové skóre hovorí proti Magnitogorsku, keďže je na úrovni 6:12.
    Magnitogorsk sa v prvom zápase predviedol na domácom ľade proti tímu Sibir Novosibirsk, ktorý hokejisti Magnitogorsku dokázali zdolať výsledkom 3:2 (1:1, 2:0, 0:1). Následne sa hráči Magnitogorsku sa predviedli na ľade Arény Lužniki v Moskve, kde ich však domáce Dynamo zdolalo v pomere 3:1 (1:1, 1:0, 1:0). Posledný zápas priviedol hráčov Magnitogorsku na ľad tímu Viťaz Čechov, kde však hostia vyhrali výsledkom 5:4 (2:3, 1:1, 2:0).

    Podarí sa hokejistom Kazane vyhrať na domácom ľade aj potretíkrát v rade?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Góly a asistencie: 11. Pesonen (Heshka, Tkačjov), 29. Varnakov (Heshka, Stapleton), 47. Obuchov (Kornejev, Golubev) – 52. Lee (Ibragimov, Zaripov), 58. Chabarov (Hodgman)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Jaroslavlev) – Zacharčuk, Tokranov, Heshka, Medvedev, Nikulin, Kornejev, Jarullin – Svitov, Ubuchov, Bourque – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Pesonen, Tkačjov, Petrov – Golubev, Vincour, Lukojanov – Faizullin.
    Metallurg Magnitogorsk: Pečurskij (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Tereščenko, Metljuk, Chabarov, Malenkich, Ibragimov – Mozjakin, O'Reilly, Zaripov – Shenfeld, Kazionov, Grigorenko – Hodgman, Kovář, Potechin – Kosov, Malinovsky, Kamenev.

    Rozhodca: Anatolij Zacharov, Sergei Kulakov – Alexander Zacharenkov, Andrej Putilin