Omsk – Čerepovec 4:3 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Barys – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
Jekaterinburg – A. Mytišči 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Viťaz – Nižnekamsk 1:0 (kon.)
Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 5:0 (kon.) | D. Moskva – Ufa 4:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 1:3 (kon.)
Dinamo Minsk – HC Slovan 2:0 (kon.) | Doneck – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Záhreb – Lev 1:3 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Lev Praha
Utorok 10.09.2013, 19:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:52
    Lev Praha dala gól!

    Lev ide do dvoj gólového vedenia. Tak to je už veľmi nepríjemná situácia pre Medveščak. Hráči Prahy sa vrhli do útoku Brust síce ešte vyrazil strelu Ridderwalla, no na dorážku TOMÁŠA KUBALÍKA už nárok nemal. Asistencia: Ridderwall.
     
    48:00
    Lev Praha dala gól!

    Lev sa dostáva opäť do vedenia! Úspešným strelcom je RYAN O'BYRNE, ktorý sa v presilovej hre najlepšie zorientoval pred Brust a z otočky strieľa puk do jeho brány. Asistencia: Oystrick.
     
    45:08
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Domáci predsa len vyrovnávajú! Využívajú početnú výhodu a treba povedať, že ten gól si zaslúžili, presne sa trafil WILLSIE, ktorý dostal prihrávky pred bránku od Fostera a tak pre neho už nebolo problém zakončiť do polo prázdnej brány. Asistencia: Foster.
     
    37:29
    Lev Praha dala gól!

    Zdá sa, že k deju stretnutia sme sa vrátili včas. Hostia sa ujímajú vedenia, treba povedať, že je to kruté voči domácim, ktorý boli v druhej tretine lepším mužstvom. Azda naj aktívnejší hráč hostí ERIK CHRISTENSEN sa v plnej rýchlosti rýtil okolo domácich obrancov, z ľavej strany sa rozhodol vystreliť a jeho strela skončila v Brustovej bráne. Bez asistencie.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 46. Willsie (Foster) – 38. Christensen, 48. O'Byrne (Oystrick), 51. Kubalík (Ridderwall)


    KHL Medveščak Záhreb: Brust (Vasiljevic) – Popovic, Foster, Montador, Letang, Švarný, Katic, Perkovich – Walker, Murray, Jessiman – Linglet, Vesce, Willsie – Cheechoo, Murley, Thomas – Koren, Bjorkstrand, Kane
    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Oystrick, O'Byrne, Ševc, Jaakola, Gragnani, Němec, Matai, Humphries – Danielsson, Kapanen, Klepiš – Birner, Vrána, Řepík – Ridderwall, Christensen, Kubalík – Sekáč, Zackrisson, Thornberg