Omsk – Čerepovec 4:3 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Barys – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
Jekaterinburg – A. Mytišči 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Viťaz – Nižnekamsk 1:0 (kon.)
Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 5:0 (kon.) | D. Moskva – Ufa 4:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 1:3 (kon.)
Dinamo Minsk – HC Slovan 2:0 (kon.) | Doneck – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Záhreb – Lev 1:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Avangard Omsk
4:3 (2:0, 1:1, 0:0)
Severstaľ Čerepovec
Utorok 10.09.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avangard Omsk.
    O rozhodujúci presný zásah sa postaral ALEXEJ BADJUKOV.
     
    51:17
    Severstal Čerepovec dal gól!

    A je vyrovnané! Domácim hokejistom oddychový čas vôbec nepomohol, ba naopak, ťažia z neho hostia. Severstal sa nasťahoval pred Lassilu, z pravého kruhu vypálil GLEB KLIMENKO a bol úspešný. Asistencie: Stanislav Kalašnikov a Alexander Bumagin.
     
    43:42
    Severstal Čerepovec dal gól!

    Hostia v nádhernom samostatnom úniku znižujú na rozdiel jediného presného zásahu! O víťazovi stretnutia teda ešte ani zďaleka nie je rozhodnuté. NIOLAJ BUŠUJEV naskočil z trestnej lavice a domáca obrana ho už zastihnúť nedokázala. Bez asistencií.
     
    38:22
    Severstal Čerepovec dal gól!

    Hosťom sa predsa len podarilo skórovať ešte v tejto časti hry a znižujú tak na rozdiel dvoch presných zásahov! IGNAT ZEMČENKO si nakorčuľoval pred bránou a strelou z prvej našiel medzeru medzi betónmi gólmana Lassilu. Asistenciu si pripisuje Alexandr Bumagin.
     
    27:51
    Avangard Omsk dal gól!

    ALEXANDER POPOV získal puk na pravej strane za bránou, okamžite si to namieril do medzikružia a odtiaľ nechyteteľne prepálil Štěpánka. Bez asistencií.
     
    18:09
    Avangard Omsk dal gól!

    Tentokrát to však už domácim hokejistom vyšlo! Z pravej strany prišla priamo pred svätyňu Čerepovca presná prihrávka, ktorá pristála na hokejke DENISA KULJAŠA, ktorý už zaváhať nemohol. Asistencie si pripisujú Alexander Perežogin a Sergej Kosticyn.
     
    11:18
    Avangard Omsk dal gól!

    Domáci hráči využívajú výhodu presilovej hry a dostávajú sa do jednogólového vedenia! Kosticyn posielal na Štěpánkovu bránu strieľanú prihrávku, ktorú pri pravej žrdi šikovne zúžitkoval ALEXANDER PEREŽOGIN a potom už puk nechytateľne smeroval do siete. Asistenciu si pripisuje Sergej Kosticyn.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 12. Perežogin (Kosticyn), 19. Kuljaš (Perežogin, Kosticyn), 28. Popov, rozh. náj. Badjukov – 39. Zemčenko (Bumagin), 44. Bušujev, 52. Klimenko (Kalašnikov, Bumagin)


    Avangard Omsk: Lassila (Kostin) – Ljamin, Kuljaš, Pivcakin, Blaťák, Baranka, Lukjančikov, Miljukov, Jegoršev – Popov, Perežogin, Záborský – Kosticyn, Ivanov, Badjukov – Kvaša, Kalinin, Kazionov – Pjanov, Mozer, Semjonov
    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Artěmjev) – Kalašnikov, Čáslava, Andersen, Šinin, Laakso, Kiselevič, Serkin – Zemčenko, Videll, Bušujev – Bumagin, Klimenko, Berdnikov – Antipov, Medveděv, Buchněvič – Gogolev, Dedunov, Kovyršin

    Rozhodca: Sergejev, Cherenkov – Morozov, Čubikin

    Diváci: 7240