KHL
Novokuzneck – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Pondelok 09.09.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:10
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Chyba obrancov Amuru keď po stratenom puku v strednom pásme is nedali pozor na ALEXEJE KOSOUROVA ktorý sa po prihrávke Jegora Martynova dostal do samostatného nájazdu a peknou kľučkou na forhand prekonal Murygina.
     
    28:55
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Po rýchlom protiútoku domáci odpovedajú gólom keď na dva krát prekonal Murygina JURI NAZAROV ktorý dorážal strelu Jemelina.
     
    27:30
    Chabarovsk dal gól!
    Po chybe Hovinena a obrany sa Loginov s Korotkovom zabojovali pred bránou a gól do prázdnej brány strieľa ALEXANDER JUNKOV.
     
    21:02
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Martynov prihral na vrchol kruhu pri presilovke kde stál MARKKO ANTTILA a tvrdou bombou prepálil Murygina a využil tak presilovú hru.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 22. Anttila (Martinov), 29. Nazarov (Jemelin, Vyglazov), 54. Kosurov (Martynov) – 28. Junkov (Loginov, Korotkov)


    Metallurg Novokuzneck: Hovinen (8. Sorokin) – Giroux, Martynov, Mantyla, Aksjonenko, Kanarsky, Kapotov, Skutar – Anttila, McLean, Kosourov – Achmetov, Zjuzjakin, Jemlin – Valujsky, Lapenkov, Žafjarov – Kurepanov, Vyglazov, Nazarov
    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – Reese, Salcido, Ježkov, Bykov, Loginov, Bilalov, Terjajev – Mursák, Tarasov, Petružálek – Korotkov, Junkov, Stěpanov – Fisenko, Lugin, Litovčenko – Smurov, Orlov, Krjukov

    Rozhodca: Bukin, Buturlin – Matjuška, Pavlov