KHL
Novokuzneck – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0,1:1, 2:1)
Admiral Vladivostok
Pondelok 09.09.2013, 14:00 • Sibir Sports Complex, Novosibirsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu ukázali hráči domáceho Novosibirsku, že vedia využiť poskytnuté šance po chybách v defenzíve súpera. Najskôr sa v 51. minúte gólovo presadil v oslabení Ignatuškin a následne už po 54 sekundách skóroval Kopeikin, ktorý osamotený prekonal gólmana Lundström po návrate z trestnej lavice. V 57. minúte hostia zásluhou Felixa Schutza ešte vsietili kontaktný gól, no to bola už posledná bodka zápasu.

    Hokejisti Novosibirsku si teda pripisujú do tabuľky prvé tri body v tomto zápase, zatiaľčo Vladivostok z dnešného zápasu nezinkasoval ani bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:31:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Domáci Kopeikin sa dostal do dobrej šance zakončovať spolu s Lehterom, no napokon ani jeden z nich neuspel, keďže tesne minuli priestor vladivostokskej brány.
     
    59:25
    Pred bránou Novosibirsku sme mohli vidieť poriadny rozruch, keď puk dorážala dvojica Lisin a Nikitenko, no napokon ani jeden z nich nedokázal prekonať gólmana Gaidučenka! Následne nikto nevedel, kde je puk, tak sa traja domáci hráči hodili do bránkoviska.
     
    59:01
    Domáci Romanov predviedol skvelý defenzívny zákrok, po ktorom zachytil puk a pálil z ľavej strany, no napokon len tesne minul priestor prázdnej brány Vladivostoku.
     
    58:40
    Tréner Admiralu Vladivostok si vyžiadal oddychový čas, po ktorom budú hostia hrať v šestici bez gólmana Lundströma!
     
    58:12
    Ignatovič preveril gólmana Lundströma strelou spoza kruhov, no ochranca vladivostokskej svätyne bol napokon úspejší, keďže puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    57:58
    Gynge obdržal puk na pravom krídle a následne švihom vystrelil. Gólman Gaidučenko bol však v strehu a puk svojim pravým betónom vyrazil do bezpečia.
     
    57:25
    Po peknej prihrávke smerom do útočného pásma sa k puku mohol dostať Kopeikin, no ten napokon už puk nestihol zachytiť. Následne sa do útoku dostávajú hokejisti Vladivostoku.
     
    56:54
    Z ľavej strany tvrdo pálil domáci Belov, no jeho delovku gólman Lundström dobre videl a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    56:21
    Vladivostok dal gól!
    Hostia sa napokon nevzdávajú a v presilovej hre dokázali vsietiť kontaktný gól! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii v útočnom pásme sa k puku na pravej strane dostal FELIX SCHUTZ, ktorý puk z tesnej blízkosti po skvelej prihrávke od Bergforsa dopravil do odkrytej časti domácej brány. Asistencie si pripisujú hráči Niclas Bergfors a Richard Gynge.
     
    55:44
    Vladivostok si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Jori Lehtera.
     
    54:59
    Vladivostok hrá už v plnom počte a okamžite sa chce natlačiť pred gólmana Gaidučenka, no zatiaľ sa to hosťom nedarí. Novosibirsk sa bráni ukážkovo.
     
    54:24
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Monja, ktorý po skvelej prihrávke od Sannikova pálil z pravej strany, no Lundström sa stihol presunúť a puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    53:54
    Hokejisti Novosibirsku si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    53:18
    Domácim očividne dvojgólové vedenie v zápase zatiaľ stačí, keďže sa nikde neponáhľajú. Vladivostok sa snaží niečo vymyslieť, no zatiaľ sa mu to nedarí.
     
    52:44
    Novosibirsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci obranca Osipov.
     
    51:49
    Novosibirsk dal gól!
    Domáci sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Vladivostok opäť nezvládol hru v defenzívnej činnosti, keď sa domáci dostali do prečíslenia už v plnom počte. Po skvelej prihrávke od Kugryševa z pravej strany sa k puku na ľavej strane dostal ALEXEJ KOPEIKIN, ktorý po niekoľkých sekundách od návratu z trestnej lavice vymietol ľavý horný roh hosťujúcej brány. Asistenciu si pripisuje Dmitrij Kugryšev.
     
    51:24
    Hokejisti Novosibirsku hrajú ešte v oslabení, no momentálne sa bránia veľmi dobre a hosťujúci tím je po inkasovanom góle poriadne otrasený.

    Góly a asistencie: 28. Kugryšev (Koskiranta, Kopeikin), 51. Ignatuškin (Sannikov), 52. Kopeikin (Kugryšev) – 39. Lisin, 57. Schutz (Bergfors, Gynge)


    HC Sibir Novosibirsk: Gaidučenko (Hudáček) – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Ignatovič – Lehtera, Enlund, Romanov – Kugryšev, Kopeikin, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Šumakov, Karamnov, Lemtjugov – Butuzov.
    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Poleščuk, Ternavsky, Perry, Kostromitin, Zemčjonok – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Pevušin, Lesnuchin, Drugov – Sokolov, Barbašev, Kuznecov.

    Rozhodca: Alexander Čerenkov, Alexander Sergejev – Ivan Fatejev, Jevgenij Petrov

    Diváci: 7400