KHL
Novokuzneck – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0,1:1, 2:1)
Admiral Vladivostok
Pondelok 09.09.2013, 14:00 • Sibir Sports Complex, Novosibirsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:21
    Vladivostok dal gól!
    Hostia sa napokon nevzdávajú a v presilovej hre dokázali vsietiť kontaktný gól! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii v útočnom pásme sa k puku na pravej strane dostal FELIX SCHUTZ, ktorý puk z tesnej blízkosti po skvelej prihrávke od Bergforsa dopravil do odkrytej časti domácej brány. Asistencie si pripisujú hráči Niclas Bergfors a Richard Gynge.
     
    51:49
    Novosibirsk dal gól!
    Domáci sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Vladivostok opäť nezvládol hru v defenzívnej činnosti, keď sa domáci dostali do prečíslenia už v plnom počte. Po skvelej prihrávke od Kugryševa z pravej strany sa k puku na ľavej strane dostal ALEXEJ KOPEIKIN, ktorý po niekoľkých sekundách od návratu z trestnej lavice vymietol ľavý horný roh hosťujúcej brány. Asistenciu si pripisuje Dmitrij Kugryšev.
     
    50:58
    Novosibirsk dal gól!
    Hokejisti Novosibirsku tentorkát predviedli, že sa nevzdávajú ani v oslabeniach a po skvelom zachytení puku od sa k nemu dostal IGOR IGNATUŠKIN, ktorý si ho potiahol do medzikružia a tvrdou strelou k ľavej žŕdke hosťujúcej brány prekonal gólmana Lundström. Asistenciu si pripisuje Stepan Sannikov.
     
    38:22
    Vladivostok dal gól!
    Aké je to jednoduché! Hostia sa po veľkej chybe v domácej defenzíve dostali do prečíslenia dvoch na jedného, keď si s pukom po ľavom krídle nakorčuľoval Ugarov, ktorý vystrelil, no trafil len ľavú žŕdku domácej svätyne. Na následnú dorážku od ENVERA LISINA však nemal gólman Gaidučenko už žiaden nárok. Bez asistencií.
     
    27:49
    Novosibirsk dal gól!
    Domáci sa po poriadnom zaváhaní v defenzíve Vladivostoku dostávajú do vedenia počas presilovej hry! Koskiranta potiahol puk do medzikružia cez stred, natiahol na seba dvoch hosťujúcich obrancov a bekhendovou prihrávkou našiel DMITRIJA KUGRYŠEVA. Ten už dlho neváhal a po skvelej zmene pohybu si vycvičil gólmana Lundströma.. Asistencie si pripisujú hráči Jarno Koskiranta a Alexej Kopeikin.

    Góly a asistencie: 28. Kugryšev (Koskiranta, Kopeikin), 51. Ignatuškin (Sannikov), 52. Kopeikin (Kugryšev) – 39. Lisin, 57. Schutz (Bergfors, Gynge)


    HC Sibir Novosibirsk: Gaidučenko (Hudáček) – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Ignatovič – Lehtera, Enlund, Romanov – Kugryšev, Kopeikin, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Šumakov, Karamnov, Lemtjugov – Butuzov.
    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Poleščuk, Ternavsky, Perry, Kostromitin, Zemčjonok – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Pevušin, Lesnuchin, Drugov – Sokolov, Barbašev, Kuznecov.

    Rozhodca: Alexander Čerenkov, Alexander Sergejev – Ivan Fatejev, Jevgenij Petrov

    Diváci: 7400