Novokuzneck – Novosibirsk 3:2 (kon.) | A. Mytišči – S.Moskva 0:2 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 2:1 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Štvrtok 05.09.2013, 18:30 • Arena Riga, Riga (Lotyšsko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:35
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domáci hráči Dinama Riga poriadne nezvládli nátlak hostí! Po tvrdej strele od modrej čiary v znení Krajíčeka sa k puku dostal Stas, ktorý chcel prekonať Tellqvistove betóny, no napokon neuspel. K puku sa následne dostal JACOB MICFLIKIER, ktorý však už nedal svojim bekhendom domácemu brankárovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Lukáš Krajíček.
     
    09:38
    Riga dala gól!
    Domáci využili presilovú hru a dostávajú sa už do dvojgólového vedenia! Redlihs si potiahol puk za bránu hostí a následne skvelou prihrávkou našiel Marcela Hossu, ktorý puk posunul na KYLEA WILSONA. Ten tvrdou strelou z prvej nedal gólmanovi Lalandemu žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Hossa a Krisjanis Redlihs.
     
    01:31
    Riga dala gól!
    Domáci hokejisti sa už v úvode zápasu dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele od Hossu z pravej strany gólman Lalande puk len vyrazil napravo od seba, kde sa k nemu dostal GINTS MEIJA, ktorý tvrdou delovkou z medzikružia nedal gólmanovi hostí žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Marcel Hossa.

    Góly a asistencie: 2. Meija (Hossa), 10. Wilson (Hossa, Redlihs) – 47. Micflikier (Krajíček)


    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Ozolins, Redlihs, Robinson, Pujacs, Sotnieks, Cibulskis, Siksna – Szczechura, Indrasis, Haščák – Wilson, Marcel Hossa, Upitis – Dzerins, Bukarts, Meija – Kuzmenkovs, Cipulis, Pavlovs.
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Haugen) – Krajíček, Goroško, Meech, Šinkevič, Filičkin, Černook, Lisovets – Micflikier, Platt, Gavrus – Irgl, Surový, Pavlovič – Meleško, Stas, Jefimenko – Drozd, Dadonov, Kitarov, Kirjuščenkov

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Roman Ščenjov – Gleb Lazarev, Roman Šichanov