AC Miláno – Chelsea 0:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
0:2 (0:1)
Chelsea FC
cz Pondelok 05.08.2013, 00:40 • MetLife Stadium, New York (82 566 míst) • Prípravný zápas
     
    90+2
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Ale přeci jen ještě stihli Blues vstřelit druhou branku, když po centru Mosese pálil ANDRÉ SCHÜRRLE a pojistil tak postup do finále Cupu.
     
    90+1
    Ramires byl úplně sám před Abbiatim, ale ještě chtěl přihrávat, což nebylo třeba a to stálo Chelsea druhou branku, ale mrzet je to už nemusí, jelikož zápas končí.
     
    68
    Ramires se řítil směrem na branku a před ním bránící Silvestre jej nevybíravě poslal k zemi a po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    66
    Torres byl ve velké šanci, když po pravé straně se dostal až před Abbiatiho, ale jeho střelecký pokus italský brankář zneškodnil.
     
    52
    No a mohlo to být 0:2! Centr z rohu si našel přesně John Terry, ale v zakončení, které mohlo být gólové jen těsně minul bránu Abbiatiho.
     
    41
    Žlutá karta i pro hráče AC. Luca Antonini ve snaze hrát balón trefil zezadu Oscara a karta je zde naprosto správná.
     
    29
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Londýnský klub jde do vedení! Tvůrci hry Oscar s Hazardem vyšachovali obranu AC a dostali se do protiútoku tři na dva, po výměně míče přihrál Hazard před branku volnému KEVINU DE BRUYNOVI, který poslal míč do protipohybu Abbiatiho k tyči a rozjásal fanoušky Chelsea.
     
    27
    Asi největší šance zápasu do 27. minuty. El Shaarawy přihrál před branku Balotellimu, který poslal míč na vzdálenější tyč, Čech míč konečky prstů vytáhl do strany, kde dobíhal Muntari, ale obránci Chelsea dokázali zakročit a míč odkopnout do zámezí.
     
    18
    Za záchranou brzdu musel zatáhnout Ivanovič, když už se Balotelli řítil do pokutového území a sudí Rivera muj jako prvnímu hráči zápasu byl nucen ukázat žlutou kartu. Přímý kop před pokutovým územím.

    Filip Bazala

    Góly: 29. De Bruyne, 90+2. Schürrle

    Karty:   41. Antonini (ACM), 68. Silvestre (ACM) – 18. Ivanovič (CHE)


    AC Miláno: Abbiati – Antonini , Zapata, Silvestre, Emanuelson – Montolivo, De Jong, Muntari – Boateng – Balotelli, El Shaarawy.


    Střídali: Petagna, Zaccardo, Nocerino, Niang, Costant, Poli, Pacifico, Cristante, Kingsley Boateng.


    Chelsea FC: Čech – Azpilicueta, Ivanovič, Cahill, Bertrand – Van Ginkel, Essien – De Bruyne, Oscar, Hazard – Ba.


    Střídali: Cole, Terry, Moses, Ramires, Mata, Torres, Mikel, Schürrle, Schwarzer, Lukaku,


    Rozhodca: Rivero (USA)