Lok. Moskva – FK Krasnodar 3:1 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
3:1 (1:0)
FK Krasnodar
cz Pondelok 05.08.2013, 19:15 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga
     
    88
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí rozehrávají rohový kop z levé strany, tentokrát "na krátko", do vápna směřuje centr Denisova, který sice Filcov akrobaticky vyráží, ale přímo před JÁNA ĎURICU, který si míč pohotově přehodil na silnější levou nohu, vypálil a míč končí v síti.
     
    83
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    To nešlo ustát! Místy měl Lokomotiv doslova házenkářský "zámek" a vyústěním toho je vedoucí gól DAME N´DOYEHO, který dokázal přeskočit padajícího Filcova a zakončit do odkryté brány.
     
    59
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    JOAZINHO se z pokutového kopu nemýlil, hodně dobře kopnutá penalta, míč končí u levé tyče, gólman Abajev padá k té druhé, je vyrovnáno!
     
    41
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Ano! Maicon takticky přenechal lépe postavenému VITALIJI DENISOVOVI, který z levé strany, uvnitř pokutového území soupeře, vystřelil nechytatelnou střelu.

    Martin Dvořák

    Góly: 41. Denisov, 83. N´Doye, 88. Ďurica – 59. Joãozinho (pen.)

    Karty:   69. Tigorev (LMO) – 10. Martynovič (KRS), 70. Wanderson (KRS)   44. Jędrzejczyk (KRS)


    Lokomotiv Moskva: Abajev – Šiškin, Denisov, Ćorluka, Ďurica, Tarasov, Samedov, Tigorev, Tkačev (73. Caicedo), N´Doye, Maicon (84. Obinna)
    FK Krasnodar: Filcov – Kalešin, Jędrzejczyk, Martynovič, Smolnikov, Márcio Abreu (65. Drinčić), Joãozinho, M. Pereyra (46. Tubić), Gazinskij (86. Mamajev), Petrov, Wanderson

    Rozhodca: Karasev – Gavrilin, Bereznev