Gent – Mechelen 2:1 (kon.) | Liége – Lierse 3:0 (kon.) | Oostende – Brugge 1:2 (kon.)
koniec
Standard Liége
3:0 (2:0)
Lierse SK
cz Nedeľa 04.08.2013, 18:00 • Stade Maurice Dufrasne (Liège) • Belgická Jupiler Pro League
     
    68
    Standard právě vstřelil branku!

    O hattricku se hodně mluvilo v prvním poločase, v tom druhém už GEOFFREY MUJANGI BIA tolik vidět nebyl, ale při této akci stál na správném místě. Zblokovaný míč se odrazil totiž přesně před něj a Mujangimu stačilo poslat kulatý nesmysl směr prázdná brána. Brankář Goris totiž reagoval na předchozí zablokovanou střelu.
     
    20
    Standard právě vstřelil branku!

    Tak toto byla opravdová lahůdka a kandidát minimálně na branku tohoto kola! Ezekiel se velmi dobře zorientoval v nepřehledné situaci a přiťukl míč na GEOFFREYHO MUJANGI BIU a ten krásným obloučkem překonává brankáře, navíc se míč do sítě dostal po odrazu od břevna a tak branka dostala ještě i pomyslnou třešničku. Mujangi Bia si tak v krátkém sledu připisuje již svou druhou branku v utkání.
     
    17
    Standard právě vstřelil branku!

    Z ničeho nic se dostávají domácí do vedení, může za to opravdu ukázková narážečka, po které se dostal mezi dva obránce GEOFFREY MUJANGI BIA a s přehledem překonává Gorise. Výbornou přihrávku mu vyslal Bulot, který byl přitom dokonce faulován, i tak si připsal gólovou asistenci.

    Jozef Valenčík

    Góly: 17. Mujangi Bia, 20. Mujangi Bia, 68. Mujangi Bia

    Karty:   43. Ciman (STA), 53. Öztürk (STA) – 83. Swinkels (LRS)


    Standard Liége: Kawashima – Van Damme (80. Ben Haim), Ciman, Kanu, Opare – Buyens, Öztürk (56. Cissé)– Bulot, Mujangi Bia – de Camargo (57. Batshuayi), Ezekiel
    Lierse SK: Goris – Samir Farag, Swinkels, Saidi, Jääger – Farssi (61. Hazurov), Losada, Wils, Hossam Ghaly (76. Lambot), Vercauteren (46. Bourabia) – Menga

    Rozhodca: Geldhof – Rys, Dhondt