Česko U20 – Nemecko U20 7:2 (kon.) | Slovensko U20 – Švajčiarsko U20 2:3 (kon.)
koniec
Slovensko U20
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
Švajčiarsko U20
Sobota 03.08.2013, 14:30 • Zimný štadión mesta Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:46
    Slovensko dalo gól!
    Slovenská reprezentácia ožíva v presilovej hre! Po fantastickej prihrávke od Predajnianskeho z hranice pravého kruhu sa k puku na ľavej strane dostal MILAN KOLENA, ktorý nekompromisnou delovkou z prvej nedal gólmanovi Rochowovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistenciu si pripisuje Jakub Predajniansky.
     
    34:41
    Švajčiarsko dalo gól!
    Tak toto je pre Slovákov obrovský šok! V defenzívnych radoch naši poriadne prepadli a dovolili Švajčiarom dostať sa do prečíslenia a napokon aj skórovať v oslabení. Po skvelej prihrávke od Dünnera na hranici slovenského bránkoviska sa k puku dostal LUCA HISCHIER, ktorý ho poslal popri ľavom Sabolovom betóne do slovenskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Nico Dünner a Lukas Frick.
     
    30:36
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari dokázali otočiť výsledok tohto zápasu s veľkou eleganciou! Po skvelej prihrávke od Fuchsa sa k puku dostal KEVIN DAYER, ktorý si puk potiahol pred gólmana Sabola a napokon ho prekonal bekhendovým blafákom, ktorý bol umiestnený presne do pravého horného rohu slovenskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Jason Fuchs a Samuel Kreis.
     
    25:25
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari tentokrát ukázali svojim súperom, že aj oni to vedia a presilovú hru využili už po deviatich sekundách hry! Po skvelej prihrávke od Zanggera sa k puku dostal nebránený YANNICK RATHGEB, ktorý nekompromisným švihom prekonal bezmocného gólmana Sabola. Asistenciu si pripisuje Sandro Zangger.
     
    06:37
    Slovensko dalo gól!
    Slováci sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Grígera sa k puku dostal Marko Daňo, ktorý ho len jemne posunul pred MÁRIA LUNTERA, no ten už bez problémov svojim švihom nekompromisne vymietol ľavý horný roh švajčiarskej brány. Gólman Nyffeler nemal žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Marko Daňo a Dávid Gríger.

    Góly a asistencie: 7. Lunter (Daňo, Gríger), 57. Kolena (Predajniansky) – 26. Rathgeb (Zangger), 31. Dayer (Fuchs, Kreis), 35. Hischier (Dünner, Frick)


    Slovensko U20: Sabol (Mikoláš) – Rusina, Gachulinec, Palovič, Predajniansky, Valjent, Luža, Buri, Černák – Lunter, Paulovič, Daňo – Horanský, Gríger, Cehlárik – Lantoši, Kolena, Tibenský – Šoltés, Rehák, Koyš.
    Švajčiarsko U20: Nyffeler (41. Rochow) – Dotti, Kreis, Mirco Müller, Rathgeb, Frick, Rouiller – Sterchi, Balmelli, Frei – Praplan, Bertschy, Zangger – Marco Müller, Dünner, Hischier – Schmutz, Fuchs, Dayer.

    Rozhodca: Rudolf Lauff, Tomáš Orolin – Martin Korba, Martin Smrek