Česko U20 – Nemecko U20 7:2 (kon.) | Slovensko U20 – Švajčiarsko U20 2:3 (kon.)
koniec
Česko U20
7:2 (2:0, 2:0, 3:2)
Nemecko U20
Sobota 03.08.2013, 11:00 • Zimný štadión mesta Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Nemecko dalo gól!
    Nemeckí hokejisti videli, že česká defenzíva zápas už len dohráva tretiu tretinu a patrične to aj využili. Po tvrdej delovke z medzikružia od Palauscha gólman Svoboda puk len vyrazil pred MARKUSA EISENSCHMIDA, ktorý pekným švihom nedal českej svätyni šancu na záchranu. Asistencie si pripisujú hráči Lennart Palausch a Tim Bender.
     
    56:45
    Česko dalo gól!
    Českí hráči nenechali na seba dlho čakať a po deviatich sekundách od vylúčenia nemeckého hráča dokázali skórovať. Po skvelej prihrávke na modrú čiaru od Chlapíka sa k puku dostal JIŘÍ BĚHAL, ktorý nekompromisnou delovkou zneškodnil bezmocného Kleina, ktorý opäť zanechal štrbinu medzi svojími betónmi. Asistenciu si pripisuje Adam Chlapík.
     
    50:29
    Česko dalo gól!
    A je to tu! Českí hokejisti sa opäť dostali do útočného pásma a opäť poriadne zaskočili celú nemeckú defenzívu. Po skvelej prihrávke od Harkabusa sa k puku v medzikruží dostal MIROSLAV INDRÁK, ktorý nekompromisnou delovkou umiestnil puk pomedzi Kleinove betóny. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Harkabus a Adam Hawlík.
     
    48:44
    Česko dalo gól!
    Českí hokejisti po jednoducho vyzerajúcej akcii napokon navyšujú svoje gólové vedenie! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Chlapíka sa k puku dostal Miroslav Indrák, ktorý puk potiahol, následne ho zasekol a zakončil. Svoju strelu dostal cez gólmana Kleina a puk už len do odkrytej brány dorazil ADAM ZBOŘIL. Asistencie si pripisujú hráči Miroslav Indrák a Adam Chlapík.
     
    45:47
    Nemecko dalo gól!
    Nemeckí hráči sa nevzdávajú a dokázali ťažiť z miernej chybičky v českej defenzíve. John Koslowski potiahil puk po prave strane, následne sa zastavil a nádhernou prihrávkou nšiel SVENA ZIEGLERA, ktorý sa už nebránený a rozkorčuľovaný rútil na českú bránu. Gólmana Svobodu prekonal strelou k pravej žŕdke. Asistenciu si pripisuje John Koslowski.
     
    37:39
    Česko dalo gól!
    Česi prekvapili svojho súpera už v prvých sekundách oslabenia, keď po skvelej prihrávke od Chlapíka získal puk MIROSLAV INDRÁK, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu a po niekoľkých dobrých pohyboch do strán umiestnil puk popri ľavom Kleinovom betóne do nemeckej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Adam Chlapík a Martin Kokeš.
     
    21:26
    Česko dalo gól!
    Česi sa dostali do hernej chute a už v druhej minúte druhej tretiny navyšujú svoje gólové vedenie o ďalší gól. K puku sa po dobrej prihrávke od Chlapíka na modrej čiare dostal MARTIN KOKEŠ, ktorý nekompromisnou delovkou zaskočil bezmocného gólmana Kleina. Asistenciu si pripisuje Adam Chlapík.
     
    15:54
    Česko dalo gól!
    Po strele z ľavej strany v podaní Dlouhého dokázal gólman Klein ešte puk vyraziť, no následná česká kombinácia, po ktorej sa k puku na pravej strane dostal LUKÁŠ ROB. Ten z otočky nekompromisne zakončil a prekvapenému gólmanovi Kleinovi vymietol pavučinu medzi jeho betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Jiří Běhal a Adam Dlouhý.
     
    11:54
    Česko dalo gól!
    Česi využili svoju prvú početnú výhodu v zápase a napokon dokázali prekonať bezmocnú nemeckú defenzívu. Petr Mrázek nekompromisne zakončoval spoza ľavého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Klein ešte dokázal zneškodniť svojim ľavým betónom. Napokon sa však v medzikruží dostal k puku KAREL PLÁŠIL, ktorý nekompromisným švihom zneškodnil bezmocného gólmana Nemecka strelou do ľavého horného rohu jeho brány. Asistenciu si pripisuje Petr Mrázek.

    Góly a asistencie: 12. Plášil (Mrázek), 16. Rob (Běhal, Dlouhý), 22. Kokeš (Chlapík), 38. Indrák (Chlapík, Kokeš), 49. Zbořil (Indrák, Chlapík), 51. Indrák (Harkabus, Hawlík), 57. Běhal (Chlapík) – 46. Ziegler (Koslowski), 60. Eisenschmid (Palausch, Bender)


    Česko U20: Svoboda (Pacl) – Plášil, Běhal, Kokeš, Hawlík, Klok, Havel, Němeček, Přikryl – Harkabus, Raška, Indrák – Dlouhý, Chlapík, Rob – Kubalík, Zbořil, Mrázek – Gorčík, Růžička, Kohout.
    Nemecko U20: Klein (Reich) – Bender, Möser, Thalhammer, D. Tiffels, Stephan, Quinlan, Botzenhardt, Wissmann – F. Tiffels, Draisaitl, Tuomie – Palausch, Eisenschmid, Kurth – Koslowski, Laub, Ziegler – Schlenker, Herpich, Zientek.

    Rozhodca: Juraj Konc, Daniel Konc – Vladimír Snášel, Juraj Tornay