Chicago – Boston 3:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 23.06.2013, 02:00Play-off NHL
Partner:
     
    59:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Risk však Bostonu nevyšel! Šest hráčů se po vyhraném vhazování vrhlo do pásma, puk však neudrželo a nabídlo tak šanci DAVU BOLLANDOVI, který od červené čáry trefil odkrytou branku Medvědů – 3:1! Bez asistence.
     
    43:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Aktivita hostujícího mužstva z počátku třetí třetiny je odměněna! Crawford doslova čaroval, nejprve zlikvidoval stoprocentní příležitost Lučiče, jenže puk se následně dostal na hranici levého kruhu, kde ho příklepem poslal do šibenice ZDENO CHÁRA! Naděje Medvědů rázem ožívá – 2:1! Asistence: David Krejčí.
     
    25:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní byl i Tuukka Rask bezmocný. Stadion v Chicagu dnes podruhé vybuchl nadšením! Z levé strany se na branku Bruins řítil Bickell, jeho ránu sice ještě dokázal brankář Bostonu vyrazit, následná dorážka z předbrankového prostoru v podání PATRICKA KANA již skončila v síti – 2:0! Asistence: Bryan Bickell a Jonathan Toews.
     
    17:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost fanoušků Blackhawks, Chicago se totiž v pátém finále ujímá vedení! Osmý gól ve vyřazovacích bojích střílí PATRICK KANE, který se po střele dostal k odraženému kotouči a na hranici brankovišti ho dostal do odkryté části Raskovy svatyně – 1:0! Asistence: Johny Oduya a Jonathan Toews.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 18. Kane (Oduya, Toews), 26. Kane (Bickell, Toews), 60. Bolland – 44. Chára (Krejčí)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery)– Seabrook, Keith, Leddy, Rozsíval, Hjalmarsson, Oduya – Bickell, Toews, Kane – Sharp, Handzuš, Hossa – Shaw, Bolland, Saad – Frolík, Kruger, Stalberg.
    Boston Bruins: Rask (Chudobin) – Seidenberg, Chára, Boychuk, Ference, McQuaid, Krug – Horton, Krejčí, Lucic – Jágr, Bergeron, Marchand – Seguin, Kelly, Paille – Thornton, Peverley, Daugavinš.