Chicago – Boston 3:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 23.06.2013, 02:00Play-off NHL
Partner:
     
    35:20
    Už to vypadalo, že Boston půjde do nadějného protiútoku, vše je ale jinak. McQuaid (BOS) totiž dostává za hrubost dvě minuty a oslabuje před koncem druhé dvacetiminutovky svůj mančaft.
     
    25:59
    Hráči Bostonu začínají ztrácet nervy. Naprosto zbytečně je nyní za vražení na hrazení vyloučen Dennis Seidenberg (BOS). Téměř v polovině zápasu tak uvidíme první klasickou přesilovku, zahrají si ji hráči Blackhawks.
     
    20:49
    Nyní se však stal Horton (BOS) hlavním aktérem nepříjemné situace pro Bruins. Rodící se útok Handzuše totiž zastavil hákováním a sedí již na trestné lavici. První přesilovku v zápase ale neuvidíme, protože sám Michal Handzuš (CHI) pádu pomohl a za nafilmovaný pád také leští trestnou lavici. Dnes podruhé nás čeká hra čtyři na čtyři.
     
    17:56
    A rázem se na ledě trochu rozvířily i emoce. Trestné lavice se nám zaplní na obou stranách po konfliktu Sharpa (CHI) s Boychukem (BOS). Oba totiž obdrželi menší trest za hrubost. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 18. Kane (Oduya, Toews), 26. Kane (Bickell, Toews), 60. Bolland – 44. Chára (Krejčí)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery)– Seabrook, Keith, Leddy, Rozsíval, Hjalmarsson, Oduya – Bickell, Toews, Kane – Sharp, Handzuš, Hossa – Shaw, Bolland, Saad – Frolík, Kruger, Stalberg.
    Boston Bruins: Rask (Chudobin) – Seidenberg, Chára, Boychuk, Ference, McQuaid, Krug – Horton, Krejčí, Lucic – Jágr, Bergeron, Marchand – Seguin, Kelly, Paille – Thornton, Peverley, Daugavinš.