Chicago – LA Kings 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Chicago Blackhawks
4:3 (2:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 09.06.2013, 02:15 • United Center, Chicago, Illinois • Play-off NHL
Partner:
     
    91:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE kompletuje hattrick a skvělou střelou z pravé strany z voleje posouvá Chicago Blackhawks do finále Stanley Cupu 2013! Domácí využívají přečíslení dva na jednoho, kdy se Jonathan Toews neodhodlal ke střele, i když se zdálo, že je v lepším postavení, než Kane, raději přihrával a je z toho rozhodující gól nejen tohoto utkání, ale i celé série. Asistence: Jonathan Toews.
     
    59:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr! Hosté vyrovnávají, když Anze Kopitar opět zůstává nepokrytý před Crawfordem a excelentně tečuje střelu Richardse z pravé strany, neuvěřitelná chyba obrany Chicaga, obrovské štěstí obhájců titulu, pokračujeme! Branka nakonec připsána MICHAELU RICHARDSOVI, Kopitarovi je připsána asistence. Asistence: Anze Kopitar, Vjačeslav Vojnov.
     
    56:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jsou blízko postupu do finále Stanley Cupu! PATRICK KANE překonává Quicka střelou zápěstím a domácí vedou! Asistence: Bryan Bickell.
     
    43:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to tady! To, o co si domácí koledovali, přišlo! ANZE KOPITAR se prosazuje v přesilové hře, když ho nechává Keith na hranici brankoviště dorážet odražený puk a je vyrovnáno! Asistence: Jeff Carter, Michael Richards.
     
    29:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DWIGHT KING se prosazuje v oslabení, když využívá dobré práce Williamse, který se natlačil před Leddyho, vystřelil, Crawford vyráží a King, který si najel z "druhé vlny", pohodlně doráží. Asistence: Justin Williams, Jonathan Quick.
     
    05:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To není dobré pro Kings! PATRICK KANE se dostává k odraženému puku, bránící Doughty leží bezmocně před Quickem, Kane dělá kličku do výhodnější pozice a snadno dává do odkryté části brány druhou branku Chicaga! Asistence: Jonathan Toews, Bryan Bickell.
     
    03:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Podruhé se již DUNCAN KEITH prosazuje, přebírá puk od Rozsívala na červené čáře, nabruslí si z levé strany do pásma Kings a přesně umístěnou střelou překonává od modré Quicka, kterému puk proklouzl mezi betony do brány. Druhý gól Keitha v letošním play off! Asistence: Michal Rozsíval.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 4. Keith (Rozsíval), 6. Kane (Toews, Bickell), 57. Kane (Bickell), 92. Kane (Toews) – 30. King (Williams, Quick), 44. Kopitar (Carter, Richards), 60. Richards (Kopitar, Vojnov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Keith, Seabrook, Rozsíval, Leddy, Oduya, Hjalmarsson – Bickell, Toews, Kane – Sharp, Handzuš, Hossa – Saad, Shaw, Stalberg – Kruger, Bolland, Frolík
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) – Regehr, Doughty, Scuderi, Vojnov, Muzzin, Greene – Williams, Kopitar, Brown – Penner, Carter, Toffoli – King, Stoll, Lewis – Clifford, Richards, Nolan

    Rozhodca: McCauley, O'Halloran – Barton, J. Murray

    Diváci: 22 237