Chicago – LA Kings 4:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Los Angeles Kings
cz Pondelok 03.06.2013, 02:10 • United Center, Chicago, Illinois • Play-off NHL
Partner:
     
    58:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI zaskočil obranu i gólmana Crawforda pohotovým zakončením z levé strany, kdy se dokázal vymanit obráncům Chicaga a nakonec i propasírovat puk za záda domácího gólmana. Asistence: Dustin Penner, Vjačeslav Vojnov.
     
    38:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hosté snižují, po vyhraném buly se puk postupně dostává až na levou stranu, kde je osamocený JEFF CARTER, který bleskovou střelou zápěstím překonává přesouvajícího se Crawforda. Asistence: Tyler Toffoli, Vjačeslav Vojnov.
     
    29:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A jaj, to je pro Kings již hodně nepříjemné! Patrick Sharp vysunul MICHALA HANDZUŠE, který si nabruslil do třetiny Kings, dostává se z levé strany do zakončení a přesně umístěnou střelou překonává Quicka, pro kterého to jsou zřejmě poslední okamžiky v tomto utkání na ledě. Asistence: Patrick Sharp, Patrick Kane.
     
    27:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a s ambicemi Kings to v tomto zápase nevypadá dobře! BRYAN BICKELL, zády k bráně, překonává Quicka a za nesmírně tvrdou práci, kterou musel na hranici brankoviště odvést, si tento gól jednoznačně zaslouží! Asistence: Patrick Sharp, Brandon Saad.
     
    19:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Marian Hossa zaváží puk do útočného pásma, kde se u modré čáry překrižuje s BRENTEM SEABROOKEM, kterému přenechává puk, ten si sjíždí blíže po pravém křídle k bráně a z místa pro vhazování přesnou střelou překonává Quicka, gól do šatny! Asistence: Marian Hossa, Jonathan Toews.
     
    01:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Výtečný vstup domácích do dnešního utkání, špatná rozehrávka hostů, Stalberg zadovkou nachází na pravé straně najíždějícího ANDREWA SHAWA, který zblízka překonává Quicka. Asistence: Viktor Stalberg, Brandon Saad.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 2. Shaw (Stalberg, Saad), 20. Seabrook (Hossa, Toews), 28. Bickell (Sharp, Saad), 30. Handzuš (Sharp, Kane) – 39. Carter (Toffoli, Vojnov), 59. Toffoli (Penner, Vojnov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Keith, Seabrook, Rozsíval, Leddy, Oduya, Hjalmarsson – Sharp, Toews, Kane – Bickell, Handzuš, Hossa – Saad, Shaw, Stalberg – Kruger, Bolland, Frolík
    Los Angeles Kings: Quick (30. Bernier) – Regehr, Doughty, Scuderi, Vojnov, A. Martinez, Greene – Brown, Kopitar, Williams – Penner, Richards, Carter – Lewis, Stoll, King – Clifford, Fraser, Richardson

    Rozhodca: O'Rourke, Joannette – Barton, Murphy

    Diváci: 21824