Chicago – LA Kings 4:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Los Angeles Kings
cz Pondelok 03.06.2013, 02:10 • United Center, Chicago, Illinois • Play-off NHL
Partner:
     
    57:59
    Vylučuje se, Duncan Keith vyhazuje puk mimo ledovou plochu, Kings si zahrají přesilovou hru.
     
    51:15
    Rozdávají se tresty, oba aktéři – Rozsíval a Fraser již sedí na trestné lavici, navíc tam přijíždí ještě Toews (CHI) a Clifford (LAK). Všichni dostávají dvouminutové tresty. Ale nakonec budou hrát hosté power-play, Rozsíval dostává trest navíc.
     
    42:10
    Bolland hákuje a rozhodčí pískají nedovolený zákrok, hosté si zahrají přesilovou hru, dobrá šance na snížení!
     
    32:36
    Opět se hra přerušuje, tentokrát je to kvůli nedovolenému zákroku hostů, na trestnou lavici půjde někdo z týmu Los Angeles. Stoll dostává dvouminutový trest, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    25:28
    Kane přechází do třetiny Kings, střílí, Quick chytá. Ale rozhodčí má pravou ruku nahoře, to znamená vyloučení. Ano, je to tak, na trestnou lavici za podražení usedá King, první přesilová hra pro Chicago.
     
    19:37
    Vylučuje se a opět to je na straně Chicaga, fauluje Bickell, který již sedí na trestné lavici, hosté si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    13:52
    Brent Seabrook míří na trestnou lavici, dostává dvouminutový trest za krosček. Kings si zahrají přesilovou hru.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 2. Shaw (Stalberg, Saad), 20. Seabrook (Hossa, Toews), 28. Bickell (Sharp, Saad), 30. Handzuš (Sharp, Kane) – 39. Carter (Toffoli, Vojnov), 59. Toffoli (Penner, Vojnov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Keith, Seabrook, Rozsíval, Leddy, Oduya, Hjalmarsson – Sharp, Toews, Kane – Bickell, Handzuš, Hossa – Saad, Shaw, Stalberg – Kruger, Bolland, Frolík
    Los Angeles Kings: Quick (30. Bernier) – Regehr, Doughty, Scuderi, Vojnov, A. Martinez, Greene – Brown, Kopitar, Williams – Penner, Richards, Carter – Lewis, Stoll, King – Clifford, Fraser, Richardson

    Rozhodca: O'Rourke, Joannette – Barton, Murphy

    Diváci: 21824