Detroit – Chicago 3:4 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:4 (1:1, 1:0, 1:3)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 28.05.2013, 02:10 • Joe Louis Arena - Detroit, Michigan • Play-off NHL
Partner:
     
    59:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    No vida, tak ještě drama! Detroit vyhrává vhazování ve třetině Chicaga, Dacjuk si všiml na levé straně volného DAMIENA BRUNNERA, který střelou "z první" překonává Crawforda, jenže se přesouval z druhé strany. Asistence: Pavel Dacjuk.
     
    49:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Exkluzivním bekhendem překonává MICHAEL FROLÍK Howarda, kterého naznačením poslal na druhou stranu a zvyšuje vedení Chicaga na 4:2, skvělá práce českého útočníka! Asistence: bez asistence.
     
    45:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Smith nechal před Howardem nadvakrát zakončit BRYANA BICKELLA, který nakonec dává třetí gól Chicaga a svůj pátý gól v letošním play-off, hosté otáčí zápas! Asistence: Jonathan Toews, Marian Hossa.
     
    40:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A úspěšně, MICHAL HANDZUŠ si najel před branku s odraženým pukem od mantinelu na své holi a z pravé strany zblízka překonává Howarda, kde byla obrana Detroitu? Asistence: Niklas Hjalmarsson.
     
    30:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    A jaj, Crawford měl snad děravou lapačku, nenápadná střela zápěstím JOAKIMA ANDERSSONA z levé strany mu prolétla do brány. Z opakovaného záběru je patrné, že gólman Chicaga zareagoval o vteřinu později, skvělá střela! Asistence: Jakub Kindl.
     
    18:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rychlé ruce nyní předvedl PATRICK EAVES, který se dostal na hranici brankoviště k odraženému puku a pohotovou kličkou zasouvá puk za gólmana Crawforda. Asistence: Drew Miller, Brendan Smith.
     
    03:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Chicaga! Po vhazování se dostal puk postupně až k brankovišti, kde byl důrazný MARIAN HOSSA, který puk dotlačil do branky a hosté vedou! Rozhodčí ještě posuzují celou situaci s videocentrem, zřejmě kvůli postavení Hossy v brankovišti. Gól platí! Asistence: Jonathan Toews, Duncan Keith.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 19. Eaves (Miller, Smith), 31. Andersson (Kindl), 60. Brunner (Dacjuk) – 4. Hossa (Toews, Keith), 41. Handzuš (Hjalmarsson), 46. Bickell (Toews, Hossa), 50. Frolík (t.s.)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Smith, Kronwall, Ericsson, Quincey, Colaiacovo, Kindl – Franzén, Dacjuk, Abdelkader – Filppula, Zetterberg, Cleary – Nyquist, Andersson, Eaves – Miler, Emmerton, Brunner
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Keith, Hjalmarsson, Seabrook, Leddy, Oduya, Rozsíval – Sharp, Toews, Kane – Bickell, Handzuš, Hossa – Saad, Stalberg, Shaw – Bolland, Kruger, Frolík

    Rozhodca: O'Halloran, Rooney – Heyer, Kovachik