Detroit – Chicago 3:4 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:4 (1:1, 1:0, 1:3)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 28.05.2013, 02:10 • Joe Louis Arena - Detroit, Michigan • Play-off NHL
Partner:
     
    58:59
    Nervózní závěr, třetiny, vylučuje se na straně Chicaga, Hossa jde za podražení na dvě minuty, hosté se připravují o přesilovou hru.
     
    58:37
    A pozor, Henrik Zetterberg usedá na trestnou lavici, to je zřejmě konec nadějí Detroitu!
     
    55:10
    Rozhodčí přerušují hru, zřejmě kvůli dalšímu faulu, ano je to tak, přesilová hra Chicaga končí, Sharp usedá za podražení na trestnou lavici.
     
    54:23
    Dacjuk fauluje Sharpa, rozhodčí mu pískají podražení, domácí se budou muset bránit v oslabení.
     
    37:28
    Opět se vylučuje, znovu půjde na trestnou lavici český obránce Chicaga Michael Rozsíval, který neuhlídal svou hokejku a zasáhl do obličeje domácího Millera.
     
    34:57
    Rozsíval vybojoval faul na domácím Abdelkaderovi, hosté si zahrají přesilovou hru. Nikoliv, rozhodčí nakonec posílá na trestnou lavici i českého obránce ve službách Chicaga, oba dostávají dvouminutový trest za nesportovní chování.
     
    23:32
    Vylučuje se, některý z týmů hrál v šesti. Jsou to domácí hokejisté, na trestnou lavici usedá Nyquist, další přesilová hra pro Chicago.
     
    21:08
    Franzén ve třetině Chicaga velice nešetrně srazil krajana Hjalmarssona a domácí pravé křídlo odchází na trestnou lavici, hosté mají k dispozici svou druhou přesilovou hru, tu první využili.
     
    08:52
    Ano, není o čem diskutovat, jasný faul na gólmana Detroitu, provinil se kapitán Chicaga, Jonathan Toews.
     
    03:44
    Jakub Kindl je prvním vyloučeným hráčem utkání, Detroit se bude muse bránit v oslabení.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 19. Eaves (Miller, Smith), 31. Andersson (Kindl), 60. Brunner (Dacjuk) – 4. Hossa (Toews, Keith), 41. Handzuš (Hjalmarsson), 46. Bickell (Toews, Hossa), 50. Frolík (t.s.)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Smith, Kronwall, Ericsson, Quincey, Colaiacovo, Kindl – Franzén, Dacjuk, Abdelkader – Filppula, Zetterberg, Cleary – Nyquist, Andersson, Eaves – Miler, Emmerton, Brunner
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Keith, Hjalmarsson, Seabrook, Leddy, Oduya, Rozsíval – Sharp, Toews, Kane – Bickell, Handzuš, Hossa – Saad, Stalberg, Shaw – Bolland, Kruger, Frolík

    Rozhodca: O'Halloran, Rooney – Heyer, Kovachik