Boston – NY Rangers 3:1 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Detroit Red Wings
cz Nedeľa 26.05.2013, 02:00 • United Center • Play-off NHL
Partner:
     
    46:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A navíc se zdá, že je rozhodnuto! Stalbergova rána se odrazila od zadního hrazení přímo k ANDREW SHAWOVI, který ujel Quinceymu a ani Smith přestupující od Stalberga již nedokázal zabránit střelci, aby vybruslil zpoza branky a za vyjetého Howarda vracejícího se po ráně Stalberga zpět do brankoviště, dostat puk do branky! Asistence: Viktor Stalberg, Michal Rozsíval.
     
    35:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS dostal od Hossy přihrávku na pravé křídlo, sice do poměrně ostrého úhlu, ale chicagský aspirant na trofej pro nejlépe bránícího útočníka tentokrát skóroval nad Howardovo rameno a vyloučení Abdelkadera je tak potrestáno! Asistence: Marián Hossa, Duncan Keith.
     
    33:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A domácí svůj drtivý tlak využili, ANDREW SHAW tečoval na brankovišti bombu obránce Keitha a Howard byl tentokrát již bez šancí. Hosté znovu jeden gól ztrácí. Asistence: Duncan Keith.
     
    29:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    DANIEL CLEARY předvedl perfektní tah na branku, sám akci rozjel, Zetterberg mu vrátil puk až na zadní tyč a Cleary, který ujel Frolíkovi, nedal Crawfordovi šanci. Je vyrvonáno! Asistence: Henrik Zetterberg.
     
    14:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se dostává do vedení! Howard neudržel na své hrudi střelu Kanea, která mu vypadla přesně na hůl BRYANA BICKELLA, který pohotově uklidil puk do branky. Asistence: Patrick Kane, Michal Handzuš.

    Jaroslav Svoboda

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 15. Bickell (Kane, Handzuš), 34. Shaw (Keith), 36. Toews (Hossa, Keith), 47. Shaw (Stalberg, Rozsíval) – 30. Cleary (Zetterberg)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Leddy, Rozsíval, Oduya – Kane, Toews, Sharp – Hossa, Handzuš, Bickell – Stalberg, Shaw, Saad – Frolík, Bolland, Kruger.
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Kindl, Colaiacovo – Franzén, Dacjuk, Abdelkader – Cleary, Filppula, Zetterberg – Brunner, Andersson, Nyquist – Eaves, Emmerton, Miller.

    Rozhodca: Furlatt, Walkom – Morin, Murray