Boston – NY Rangers 3:1 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Detroit Red Wings
cz Nedeľa 26.05.2013, 02:00 • United Center • Play-off NHL
Partner:
     
    51:34
    Michael Frolík dostává dvě minuty a jedna z posledních šancí Detroitu vrátit se do utkání.
     
    38:42
    A teď zase zbytečný trest na druhé straně, kdy Bolland podrazil po přerušení Abdelkadera, přesilovka pro Red Wings. Ještě si něco vyříkávají Cleary s Hjalmarssonem.
     
    35:35
    Další trest pro Abdelkadera, tentokrát za krosček u hrazení, a nyní podstatně přísnější vyloučení než v předchozích případech. Na Detroit čekají další krušné chvilky.
     
    31:39
    Drew Miller dostává dvě minuty za velmi nešťastný zákrok, hákování, kdy mu hokejka zůstala zaklíněna pod rukou Toewse, ten následně upadl na hrazení. Přesilovka pro Chicago a šance pro favorita jít zase do vedení.
     
    28:14
    A taky se na obou stranách vylučuje, ven zamířili právě Kindl a Stalberg.
     
    25:14
    ...jenže Detroit si přesilovku nezahraje, Abdelkader pak Bollanda zbytečně trestal a po svižném seknutí už po odpískání jde také na dvě minuty odpočívat na trestnou. Na ledě bude při hře 4 na 4 trochu více místa.
     
    25:14
    A bude se vylučovat, Bolland poslal k ledu unikajícího Dacjuka...
     
    17:50
    Chicago bude hrát přesilovou hru, když je za držení vyloučen na 2 minuty Colaiacovo.

    Jaroslav Svoboda

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 15. Bickell (Kane, Handzuš), 34. Shaw (Keith), 36. Toews (Hossa, Keith), 47. Shaw (Stalberg, Rozsíval) – 30. Cleary (Zetterberg)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Leddy, Rozsíval, Oduya – Kane, Toews, Sharp – Hossa, Handzuš, Bickell – Stalberg, Shaw, Saad – Frolík, Bolland, Kruger.
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Kindl, Colaiacovo – Franzén, Dacjuk, Abdelkader – Cleary, Filppula, Zetterberg – Brunner, Andersson, Nyquist – Eaves, Emmerton, Miller.

    Rozhodca: Furlatt, Walkom – Morin, Murray