Wolfsburg – Lyon 1:0 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:0 (0:0)
Olympique Lyon
cz Štvrtok 23.05.2013, 20:30 • Stamford Bridge (Londýn) • Liga majstrov - ženy
     
    90+4
    Necibová měla na kopačce vyrovnání, ale z hranice pokutového území trefila pouze připravenou Vetterleinovou, která tak zřejmě rozhodla toto utkání.
     
    90+1
    Magullová si dala na čas s rozehráním rohového kopu a vidí za to žlutou kartu.
     
    90
    Magullová mohla rozhodnout, ale bude z toho pouze rohový kop po perfektním zákroku Bouhaddiové, která vyrazila míč mimo tři tyče.
     
    90
    Již na začátku 90. minuty je zde poslední střídání Lyonu. Odchází Dickenmannová, která sice nastoupila až do druhého poločasu, ale utkání nedohraje a místo ní nastoupila Majriová.
     
    89
    Na jedné straně se nepodařilo míč dostat až do pozice vhodné na střelu a na té druhé poté ujely nervy Renardové (LYO), která je dnes první hráčkou vidící žlutou kartu.
     
    82
    Zde je již to avizované střídání na straně Wolfsburgu, hřiště opouští zřejmě zraněná Pohlersová a místo ní si zahraje Omiladeová.
     
    79
    Máme zde vůbec první změnu v dresu Wolfsburgu, hřiště opouští Jakabfiová a místo ní dohraje utkání Magullová.
     
    74
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    MARTINA MÜLLEROVÁ poslala míč tvrdou střelou doprostřed brány a protože se Bouhaddiová hodila doprava, tak Wolfsburg vede ve finále Ligy mistrů nad Lyonem 1:0.
     
    73
    Máme zde možná nejdůležitější okamžik zápasu! Kvůli hře Georgesové rukou v pokutovém území bude mít Wolfsburg výhodu pokutového kopu.
     
    67
    Druhé střídání v tomto zápase a opět na straně Lyonu. Odchází Abilyová a místo ní zkusí štěstí Le Sommerová
     
    55
    V pokutovém území zůstává ležet jedna z hráček Lyonu, ale francouzký klub byl opět velmi blízko vstřelení úvodní branky. Abilyová však nechala vyznemanat Vetterleinovou, která fantasticky vyrazila míč do bezpečí.
     
    50
    A obrovská chyba byla na světě! Poppová zaváhala a málem toho hráčky Lyonu využily, jenže individuální akci se nakonec nepodařilo zakončit střeleckým pokusem, ale i tak si na podobné chyby budou muset dát hráčky německého týmu velký pozor.
     
    46
    Do druhého poločasu nastoupil Lyon s jednou změnou. Do hry se již nezapojí překvapivě Rapinoeová, kterou nahradila Dickenmannová.
     
    39
    Obrovské zaváhání v obraně Lyonu, dvě bránící hráčky si dávaly přednost a toho využila Müllerová, která z ničeho nic vypálila z voleje. Míč jen o pár čísel minul pravou tyč a pouze to zachránilo francouzský celek od inkasování.
     
    32
    Schelinová se obtočila kolem protihráčky a krásnou střelou na zadní tyč protáhla Vetterleinovou, ta však zatím drží Wolfsburg nad vodou.
     
    30
    Po půlhodině hry je tu zřejmě prozatím největší šance zápasu, po rychlé akci na jeden dotek dostala míč do předbrankového prostoru Abilyová, ale z deseti metrů pálila z otočky nad bránu.
     
    26
    Celá akce však měla pokračování a moc nechybělo a mohlo se nám poprvé měnit skóre. Na poslední chvíli dokázala odkopnout míč z nebezpečného prostoru bránící hráčka Wolfsburgu.
     
    11
    Nádherně kopnutý rohový kop přesně na hlavu Henryové, ta však míč posílá těsně mimo.
     
    4
    Z ničeho nic se Wolfsburg málem dostal do vedení. Kesslerová si nejdříve nešikovně zpracovala míč v pokutovém území, ale přesto se dostala k zakončení a kulatý nesmysl jenom o centimetry skončil vedle levé tyče.
     
    1
    Utkání právě začalo.

    Jozef Valenčík

    Góly: 74. Müllerová (pen.)

    Karty:   90+1. Magullová (WOF) – 89. Renardová (LYO)


    VfL Wolfsburg: A. Vetterleinová – Wensingová, Henningová, Hartmannová, Poppová – Blässeová, Kesslerová, Goesslingová, Müllerová – Jakabfiová (79. Magullová), Pohlersová (82. Omiladeová)
    Olympique Lyon: Bouhaddiová – Hartmannová, Renardová, Georgesová, Francová – Abilyová (67. Le Sommerová), Necibová, Henryová – Rapinoeová (46. Dickenmannová), Schelinová, Thomisová

    Rozhodca: Albonová – Iugulescuová, Gomoescuová