Levante – Rayo Vallecano 2:3 (kon.) | La Coruña – Espanyol 2:0 (kon.) | Zaragoza – Bilbao 1:2 (kon.)
Barcelona – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Levante UD
2:3 (0:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 19.05.2013, 12:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    86
    Levante dalo gól! Domácim sa podarilo vykresať ešte malú nádej na bodovanie v tomto zápase ! Obrana hostí trošku zaspala a dovolil Acquafrescovi poslať loptu späť pred Rubéna. Brankár hostí sa už len díval, ako zakončenie GARCIU končí za jeho chrbtom.
     
    72
    Rayo Vallecano dalo gól! Loptu si na biely bod postavil PITI, ktorý s prehľadom prekonal Navasa. Domáci brankár nevystihol smer strely, ktorá letela na ľavú stranu. On sa hodil na opačnú stranu.
     
    56
    Rayo Vallecano dalo gól! Hostia sa opäť ujímajú vedenia. Skvelú strelu Pittiho z veľkej vzdialenosti ešte dokázal Navas vyraziť, no na dorážku VAZQUEZA už nemal absolútne žiadny nárok.
     
    52
    Levante dalo gól! Domáci dokázali svoj veľký tlak pretaviť na vyrovnávajúci zásah. ACQUAFRESCA upratal loptu do siete po veľkom závare pred hosťujúcou bránou.
     
    20
    Rayo Vallecano dalo gól! Dominguéz sa postavil k rozohratiu priameho kopu. Poslal stireľanú prihrávku na Navasa. Lopta sa poodrážala, až sa napokon dostala k PITIMU, ktorý tvrdou strelou prestrelil všetko, čo mu stále v ceste.

    Michal Bakoš

    Góly: 52. Acquafresca, 86. Garcia – 20. Piti, 56. Vazquez, 72. Piti

    Karty:   16. Lell (LVN), 89. Axqafresca (LVN) – 12. González (VAL), 50. Galvéz (VAL), 82. Fuego (VAL), 84. Rubén (VAL), 90+2. Dominguéz (VAL)


    Levante UD: Navas – Lell, Navarro, Karabelas, Vyntra, Simao Junior, Iborra, Pedro Rios, Michel, El Zhar, Acquafresca
    Rayo Vallecano: Rubén – Arbilla, Jordi Figueras, Nacho Martinéz, Galvéz, Javi Fuego, Vazquez, Adrian, Piti, Dominguéz, Alberto Perea

    Rozhodca: Undiano – Díaz, Calvo (Simon)