Chelsea – Everton 2:1 (kon.) | Liverpool – QPR 1:0 (kon.) | Manchester City – Norwich 2:3 (kon.)
Newcastle – Arsenal 0:1 (kon.) | Southampton – Stoke City 1:1 (kon.) | Swansea – Fulham 0:3 (kon.)
Tottenham – Sunderland 1:0 (kon.) | West Bromwich – Manchester United 5:5 (kon.) | West Ham – Reading 4:2 (kon.)
Wigan – Aston Villa 2:2 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
5:5 (1:3)
Manchester United
Nedeľa 19.05.2013, 17:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    86
    West Bromwich Albion dal gól! ZÁPAS Z AKO VEĽKEJ FUTBALOVEJ KNIHY! Tak toto sa naozaj zapíše do histórie. Center z pravej strany skončil pred malým vápnom, tam nešiel do veľkého dôrazu Ferdinand a jeho zaváhanie potrestal dobrým nábehom ROMELU LUKAKU, ktorý hlavou poslal loptu k pravej tyči.
     
    82
    West Bromwich Albion dal gól! Tak toto je futbal ako sa patrí. Hneď po rozohrávke sa k lopte dostali hráči Albionu, ktorí pokračovali útokom po pravej strane. Strela YOUSSOUFA MULUMBU prekonala brankára United.
     
    81
    West Bromwich Albion dal gól! Bude to ešte dráma? Domáci hráči pridávajú ďalší gól, ale je to skoro v samotnom závere zápasu. Perfektná prihrávka a zakončenie ROMELA LUKAKU, ktoré prekonalo brankára United.
     
    63
    Manchester United dal gól! Stav sa nám opäť mení... Hru dobre oživil Giggs, ktorý prišiel pred pár sekundami do zápasu. Jeho center našiel Kagawu, ktorý s loptou spravil pár krokov, pred bránou našiel voľného JAVIERA HERNÁNDEZA, ktorý iba zakončil do voľného priestoru brány.
     
    53
    Manchester United dal gól! Vyzeralo to ešte celkom aj na obrat, ale United nenechal nič na náhodu a poisťuje si vedenia ďalším gólom. Na pravej strane sa aj mne osobne páči hra Valenciu, ten aj tentokrát poslal dobrý center, ktorý našeil ROBINA VAN PERSIEHO, ten z voleja nezaváhal. Neviditeľný muž z prvého polčasu tak pridáva už svoj 26-ty gól v sezóne.
     
    50
    West Bromwich Albion dal gól! V prvom polčase by si väčšina povedala, že za stavu 0:3 je vymaľované, ale opak môže byť pravdou. Rozhodca ponechal výhodu a pokračovalo sa v útoku. Do 16-tky drzo vošiel ROMELU LUKAKU, ktorý strelou k pravej tyči nedal nárok brankárovi.
     
    41
    West Bromwich Albion dal gól! Možno som s tým šampanským preháňal, ale United má ešte náskok. Útok po pravej strane, ktorý začal Albion skončil prízemným centrom pred malé vápno, tam si nabehol JAMES MORRISON, ktorý v páde prekonal Lindergaarda.
     
    31
    Manchester United dal gól! Prepracovaný útok v podaní hráčov United. Dlhšie mali kontrolu na lopte, ktorú korunovali dobrou orientáciou. Všetko začal Valencia na pravej strane, hra sa následne dostala do stredu, odkiaľ prišla finálna prihrávka na ALEXANDRA BUTTNERA, ktorý za pomoci pravej tyče skóroval.
     
    9
    Manchester United dal gól! Viacerí by povedali, že United už nepôjde do zápasov tak naplo, keďže o titule má v podstate rozhodnuté. Omyl je však pravdou. Hostia teraz chybovali pred vlastnou bránou z čoho plynie aj po centri Hernandéza vlastný gól JONASA OLLSONA.
     
    6
    Manchester United dal gól! Úvod hodný majstra! Hostia v úvode zápasu sa zdržiavali v zadných radoch, lenže azda ich prvý útok skončil prienikom po pravej strane, centrom Hernandéza a hlavičkou pred malým vápnom v podaní SHINJIHO KAGAWU, ktorý prekonáva Fostera.

    Tomáš Batiz

    Góly: 41. Morrison, 50. Lukaku, 81. Lukaku, 82. Mulumbu, 86. Lukaku – 6. Kagawa, 9. Ollsson (vla.), 31. Büttner, 53. Persie, 63. Hernández

    Karty:   83. Scholes (MU)


    West Bromwich Albion: Foster – Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell, Yacob, Mulumbu, Dorrans, Morrison, Brunt, Long.
    Manchester United: Lindegaard – Valencia, Evans, Jones, Büttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Kagawa, van Persie, Hernandez

    Rozhodca: Michael Oliver – Ceri Richards, David Bryan (Chris Foy)