Union N. Zámky – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
koniec
FC Union Nové Zámky
1:2 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 01.05.2013, 11:00 • FŠ Okličné, Liptovský Mikuláš • Slovenský pohár žien
     
    85
    Neuveriteľne! Po pár sekundách sa Nové Zámky dostali do ďalšej gólovej šance, ale tá končí iba na brvne, keď taký "banán" v podaní Mgcoyiovej končí na brvne.
     
    84
    Nové Zámky si dokázali v záverečných minútach vyprodukovať viacero šancí, či nepremenená v podaní Mgcoyiovej, ale aj teraz, keď z voleja v 16-tke tesne míňa pravú tyč Kolenčiková.
     
    83
    V poslednej desaťminútovke sme svedrkami ďalšieho striedania v tíme Slovanu Bratislava, ktorý z ihriska sťahuje Falutovú a na ihrisko miesto nej nastupuje Hviščová.
     
    77
    Ako sme spomínali prišiel faul zo strany Slovanu, po ktorom dostáva žltú kartu Rybárová. Nové Zámky zahrávajú tesne pred 16-tkou domáce.
     
    75
    Prvá žltá karta v dnešnom stretnutí prichádza až skoro v tesnom závere zápasu. Slovan Bratislava bude čeliť priamemu kopu, ktorý zahrali Nové Zámky z pravej strane. Pokus skončil pred malým vápnom, lenže z bránkovej čiary vyťahuje loptu na roh Dahaibiová.
     
    72
    Po pár sekundách sme svedkami ďalšieho striedania, tentokrát to je na opačnej strane. Z ihriska odchádza hráčka Nových Zámok Horváthová. Posilniť útok prichádza Fábián.
     
    71
    Mohlo byť rázom vyrovnané, ale nie je. Perfektný center z ľavej strany, lopta pred malé vápno a neúspech Mgcoyiovej, ktorá netriafa loptu do prázdnej brány.
     
    69
    Prvé striedanie aj na strane Slovana Bratislava, ktorý je zatiaľ do vedení, takže musí posilniť defenzívu. Z ihriska v týchto sekundách odchádza Kujuvičová, ktorú nahrádza Tothová.
     
    51
    Máme tu aj prvé striedanie v dnešnom stretnutí. Ako prvé sa rozhodli zmene na trávniku hráčky Nových Zámok, resp. ich tréner, ktorý sťahuje z ihriska Nagyová a nastupuje Laurincová.
     
    49
    Slovan dal gól!
    Zrejme som to zariekol, keď som vravel o žiadnych šanciach v druhom polčase. Slovan sa hneď nato dostal do útoku, prešiel po pravej strane, vošiel do 16-tky odkiaľ DANA FECKOVÁ zamierila presne a poslal loptu do ľavého horného rohu.
     
    46
    Obrovská šanca v úvode zápasu, po ktorej sa Nové Zámky mohli dostať do vedenia. Po prihrávke za obranu sa do preniku dostala Koleničková, ktorá v súboji s obrancom mieri mimo.
     
    43
    Dobrá šanca na strane Nových Zámok, ktoré sú perfektné po góle, ktorý vsietili. Po dlhšom držaní lopty a útočenia prišla strela z kopačky Kolenčikovej, ktorá mierila presne, lenže perfektný zákrok aj v podaní Dohaibovej.
     
    38
    Nové Zámky dali gól! Myslím si, že je to zaslúžený vyrovnávajúci gól, ktorý prišiel v týchto sekundách. Novým Zámkom vyšla kombinácia a dostali sa pred bránu. Mali prvotnú vynikajúcu šancu, keď autorka gólu NIKOLA RYBANSKÁ trafila obrancu v prázdnej bráne, ale z následnej dorážky sa nemýlila.
     
    11
    Slovan dal gól!
    Vo finálovom zápase sa otvára stav stretnutia, keď sa v úvode nevýrazný Slovan dostáva do vedenia. Perfektná strela LUCII ŠUŠKOVEJ, ktorá sa svojim zakončením nemýlila.
     
    6
    Dobrá akcia Slovanu. Vyzeralo to celkom nebezpečne, resp. súhra Rybárovej s Šuškovou. Práve druhá menovaná sa dostala k lopte pár metrov za veľkým vápnom a následnou strelou zamierila iba do obrancu. Prvá vážna šanca zápasu.

    Tomáš Batiz

    Góly: 38. Rybanská – 11. Šušková, 49. Fecková

    Karty:   75. Pračková (SBA), 77. Rybárová (SBA)


    FC Union Nové Zámky: Kubíková – Nagyová, Messomo, Korytárová, Kolenčiková, Čupajová, Krisztin, Rybanská, Mgcoyi, Horváthová, Palicová.
    ŠK Slovan Bratislava: Dahaibiová – Mravíková, Šušková, Hollá, Fecková, Vojteková, Falutová, Rybarová, Cerovská, Kujovičová, Pračková.

    Rozhodca: Štrpková – Súkeníková, Oertová.

    Diváci: 620