Union N. Zámky – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
koniec
FC Union Nové Zámky
1:2 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 01.05.2013, 11:00 • FŠ Okličné, Liptovský Mikuláš • Slovenský pohár žien
     
    Z mojej strany je to dnes naozaj všetko, príjemný zvyšok dňa Vám praje Tomáš Batiz, komentátor dnešného stretnutia. (12:59:37)
     
    Skončil sa nám tak finálový zápas Slovenského pohára žien, v ktorom sú tí šťastnejší práve hráčky bratislavského Slovana, ktoré dokázali zvíťaziť po stave 1:2.

    Samotný zápas sa určite musel páčiť prítomným 620 divákom, ktorí videli dobrý futbal na oboch stranách, lenže s lepším gólovým efektom na strane Slovanu. V druhom polčase však nebol tým dominantnejším tímom Slovan, ale skôr naopak hráčky Nových Zámok, ktoré si viackrát dokázali vyprodukovať gólové šance, ale ani s vypätím všetkých síl nedokázali skórovať.

    Gólový sumár: 38. Rybanská – 11. Šušková, 49. Fecková.

    V prvom dnešnom finále Slovenského pohára poznáme víťaza, sú nimi hráčky Slovana Bratislava. Srdečná gratulácia v mene celého tímu onlajny.eu

    Pozývame Vás však aj na finálový zápas Slovenského pohára mužov, ktorý sa odohrá dnes o 16:00, v ktorom sa stretne ŠK Slovan Bratislava a MŠK ŽIlina.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Celkom dobrý roh zo strany Slovanu na zadnú tyč, lenže na loptu si nedokázala nebehnúť dobre útočníčka. Zápas sa po výkope brankárky Nových Zámok končí!
     
    90+2
    Záverečné sekundy finále. Rohový kop pre Slovan, ktorý tak zrejme ukončí zápas.
     
    90+1
    Aktuálne nám už začal plynúť nastavený čas, ale Nové Zámky sa do nejakej šance nevedia dostať. V držaní lopty hráčky Slovanu, zrejme je rozhodnuté.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty.
     
    89
    Rohový kop nebol premenený a zakončenie, ktoré míňa bránu.
     
    89
    Nevyvíja sa to najlepšie pre Nové Zámky, ktoré teraz budú čeliť rohovému kopu súpera z pravej strany. Slovan sa nikam neponáhľa a v podstate čaká aj na samotný záver zápasu.
     
    88
    Pomaly sa blížime k záveru finálového zápasu žien Slovenského pohára, pre ktorým sú zatiaľ víťazi hráčky Slovanu. Pri lopte aktuálne Nové Zámky.
     
    86
    Ďalšia zo šancí na strane Nových Zámok, tentokrát to skúšala Rybanská na pravej strane, ktorá si obhodila obrancu, ale následne jej finálne zakončenie míňa bránu.
     
    85
    Neuveriteľne! Po pár sekundách sa Nové Zámky dostali do ďalšej gólovej šance, ale tá končí iba na brvne, keď taký "banán" v podaní Mgcoyiovej končí na brvne.
     
    84
    Nové Zámky si dokázali v záverečných minútach vyprodukovať viacero šancí, či nepremenená v podaní Mgcoyiovej, ale aj teraz, keď z voleja v 16-tke tesne míňa pravú tyč Kolenčiková.
     
    83
    V poslednej desaťminútovke sme svedrkami ďalšieho striedania v tíme Slovanu Bratislava, ktorý z ihriska sťahuje Falutovú a na ihrisko miesto nej nastupuje Hviščová.
     
    82
    Malé zaváhanie na strane Slovanu. Na pravej strane pri rozohraní sa k lopte dostala Kolenčíková, ktorej následný pokus končí mimo.
     
    81
    Striedačka Nových Zámok teraz nie je spokojná s verdiktom postrannej rozhodkyne. Lopta sa jasne odrazila od hráčky Slovanu, ale práve Bratislava bude zahrávať aut.
     
    80
    Ako som spomínal Nové Zámky sa čoraz viac snažia dostať k bráne súpera. Rýchly hra smerom dopredu a prihrávka z kopačky Mchoyiovej, na ktorú nenaviazala dobre jej spoluhráčka.
     
    79
    Po dlhšom čase sme mali možnosť vidieť aj nejaký ten útok na strane Bratislavy. Rýchly prechod po pravej strane a pokus o center, ktorý však neprišiel. Dobrá obranná hra v podaní Nových Zámok, ktoré sa pomaly budú viac natláčať do útoku.
     
    78
    Dlhšie sa čakalo na realizáciu priameho kopu, ale nakoniec prišiel center pokus, ktorý len tesne minul bránu. Slovan opäť utiekol vyrovnaniu a pokračuje sa za stavu 1:2.

    Tomáš Batiz

    Góly: 38. Rybanská – 11. Šušková, 49. Fecková

    Karty:   75. Pračková (SBA), 77. Rybárová (SBA)


    FC Union Nové Zámky: Kubíková – Nagyová, Messomo, Korytárová, Kolenčiková, Čupajová, Krisztin, Rybanská, Mgcoyi, Horváthová, Palicová.
    ŠK Slovan Bratislava: Dahaibiová – Mravíková, Šušková, Hollá, Fecková, Vojteková, Falutová, Rybarová, Cerovská, Kujovičová, Pračková.

    Rozhodca: Štrpková – Súkeníková, Oertová.

    Diváci: 620