Nemšová – Pruské 6:4 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
ŠK 98 Pruské
Nedeľa 07.04.2013, 14:30 • sTC aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    59:32
    Pruské dali gól!
    Tak na záver sme ešte svedkami gólu! Azda z posledného útoku prichádza gól na strane hostí, ktorí tak uzatvárajú na 6:4. O gól sa postarala IVANA HREHUŠOVÁ. Asistencia: Zuzana Šponiarová.
     
    52:28
    Pruské dali gól!
    Na ďalší gól sme taktiež moc dlho nečakali. Opäť je to rozdielom troch gólov, keď za hostí znižuje KLAUDIA PETROVSKÁ, ktorá pridáva už svoj druhý presný zásah. Asistenciu si pripisuje Renáta Reseková.
     
    52:00
    Nemšová dala gól!
    Vyzerá to tak, že v zápase je takmer rozhodnuté. Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou kapitánky VERONIKY IZRAELOVEJ, ktorá prekonáva brankárku tesne pred bránou. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    37:55
    Pruské dali gól!
    Do konca druhej časti nám ostávali nejaké tie minúty, v ktorých sa podarilo hosťom znížiť stav stretnutia. Po ľavej strane prenikla ZUZANA ŠPONIAROVÁ, ktorá poslala loptičku medzi nohy brankárke Hôrkovej. Asistencia: Renáta Reseková.
     
    31:39
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky si upevňujú vedenie! Pridávajú ďalší gól do brány súpera, keď sa presadila kapitánka VERONIKA IZRAELOVÁ. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    28:07
    Nemšová dala gól!
    Máme tu ďalšiu gólovú radosť na domácej strane. Nemšová uteká súperovi už na rozdiel troch gólov, keď sa o ten štvrtý presný zásah postarala ZUZANA RABŠÍKOVÁ. Bez asistencie.
     
    19:59
    Pruské dali gól!
    Gól do šatne ako ušitý na mieru. PRuské sa dostalo od vlastnej brány do útoku, prvý nevyšiel, ale loptička sa odrazila ku KlAUDII PETROVSKEJ, ktorá sa svojim pokusom nemýlila. Bez asistencie.
     
    16:55
    Nemšová dala gól!
    Totálna kanonáda v úvodnej tretine pokračuje aj v týchto sekundách. Pruské sa nemôže dostať do nejakej šance, po ktorej by sa niečoho chytilo. Veronika Izraelová potiahla akciu po pravej strane, našla pred bránou ALŽBETU ĎURÍKOVú, ktorá z prvej prekonáva brankárku. Pripomínam, že na centri Betka zaskakuje za Sádecku, ktorá je ešte ošetrovaná. Asistencia: Veronika Izraelová.
     
    07:15
    Nemšová dala gól!
    Zaslúžené vedenia domáceho tímu, ktorý priam od úvodnej sekundy valcuje súpera, ktorý sa k ničomu vážnemu nedostal. Pokus o zakončenie z väčšej vzdialenosti vyšiel najlepšie VIKTÓRII ĎURÍKOVEJ, ktorá presnou strelo do ľavého horného rohu zvyšuje na 2:0. Asistencia: Viktória Bobotová.
     
    00:10
    Nemšová dala gól!
    Vážení športoví priatelia. Domáce hráčky zažívajú úvod ako z veľkej knihy florbalu, keď hneď z prvého útoku otvárajú gólovo dnešný zápas. Prihrávka z pravej strany našla pred bránou KRISTÍNU HALJAKOVÚ, ktorá aj s dávkou šťastia prekonáva brankárku. Asistencia: Veronika Izraelová.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 1. Haljaková (Izraelová), 8. Ďuríková (Bobotová), 17. Ďuríková (Izraelová), 29. Rabšíková, 32. Izraelová (Sádecká), 52. Izraelová (Strapková) – 20. Petrovská, 38. Šponiarová (Reseková), 53. Petrovská (Reseková), 60. Hrehušová (Šponiarová)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuriková B., Remová, Tydlačková, Melišková, Tokarová, Bobotová, Zderková, Rabšíková, Maradíková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefulová, Gáliková, Haljaková, Ďuríková V.
    ŠK 98 Pruské: Letková (Krištofová) – Šponiarová, Hrehušová, Hlavačová, Dobrodejová L., Dobredejová V., Resková, Mončeková, Bachorcová, Trošková, Florišová, Blašková, Florišová, Šponiarová, Petrovská.

    Rozhodca: Beňo – Sklenica

    Diváci: 450