Nemšová – Pruské 6:4 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
ŠK 98 Pruské
Nedeľa 07.04.2013, 14:30 • sTC aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    V mene celého nášho tímu musím vzdať veľký hold nášmu manažérovi Petrovi Marienkovi, ktorý je hrdým fanúšikom práve Pruského. Peter sa s tým dnes a ani včera naozaj nebabral. Zobral vlastné motorové vozidlo, skrútil kľúčom a namieril si to rovno do sTC arény v Púchove, ale ako to on zvykne povedať "v Prešove." So šťastím v očiach mával celý zápas s vlajkou za čo mu patrí veľká poklona. PEŤO SI NAJ-LEP-ŠÍÍÍÍ!!!! :-)

    (17:17:40)
     
    Vážení športoví priatelia skončil sa nám druhý finálový zápas ženskej extraligy vo florbale. Dnes sú tí šťastnejší hostia, ktorí tak vyrovnávajú sériu na 1:1. Úvod zápasu dnes patril jasne domácim hráčkam, ktoré hneď už v 15. sekunde išli do vedenia. Tlak na bránu pokračoval a pridávali sa aj góly, v závere sa Pruské snažilo a výsledkom bol aj gól, ktorý uzavrel tretinu na 3:1. V strednej časti hry sa hra vyrovnala, góly padali na oboch stranách, no tí šťastnejší boli domáci hráči, ktorí aj druhú tretinu vyhrali, tentokrát v pomere 2:1. Tretia časť už vyšla na góly lepšie hosťom, tí ju vyhrali 1:2. Postupom času sa viac hra vyrovnávala, keď hostia pár sekúnd pred koncom dali gól, ten však kozmeticky upravil skóre.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Pruské dali gól!
    Tak na záver sme ešte svedkami gólu! Azda z posledného útoku prichádza gól na strane hostí, ktorí tak uzatvárajú na 6:4. O gól sa postarala IVANA HREHUŠOVÁ. Asistencia: Zuzana Šponiarová.
     
    59:04
    Začala sa nám posledná minúta tretej tretiny. Hrá sa prevažne v okolí domácej brány, ale vyzerá to tak, že lepšie to skončí pre domáce hráčky.
     
    58:14
    Po oddychovom čase na domácej strane sa pokračuje v hre. Hostia sa však dostávajú na polovicu súpera, kde opäť nič nezakončujú. Do bezpečia vyhadzuje loptičku Sádecká.
     
    57:58
    Hostia to už skúšajú z každej možnej pozície, ale je už azda neskoro. Tentokrát sa jednalo o zakončenie z pravej strany, ktoré brankárka súpera dokázala vyraziť.
     
    57:13
    Pruské sa po prvý krát počas presilovky dostalo na polovicu súpera. Tam však opäť zlyhalo a Ďuríková vyváža hru dopredu. Opäť tam strávila nejaké tie sekundy.
     
    56:58
    Dobrou hrou sa prezentovala Ďuríková, tá prešla až z vlastnej polovice na tú súperovu a za bránou drží loptičku.
     
    56:42
    Pruské bude mať nejakú možnosť zníženia, keď na trestnú odchádza Haljaková za sekanie.
     
    56:37
    Hostia sa stále snažia a nejak im to opäť nevychádza, keď ich prechod po pravej strane bol zastavený faulom.
     
    55:12
    Obrovská šanca na zníženie aj na strane súpera! Pruské preniklo veľmi rýchlo po pravej strane, následné zakončenie z hokejky Dobrodejovej končí na tyči.
     
    54:38
    Hra sa presunula na druhú stranu. Pruské sa snaží o nejaký kontaktný gól, lenže teraz to neprišlo, keď strela Reskovej míňa bránu.
     
    53:43
    Dobrý pokus o zakončenie na domácej strane, najskôr strelu z pravej strany pokryla brankárka vzápätí strela Gálikovej končí na ľavej tyči.
     
    53:15
    Domáce hráčky sa dostali pred bránu. O zakončenie sa pokúsila Izraelová, lenže tej to nevyšlo moc najlepšie. Následný súboji pri mantinely rozhodca posúdil ako faul a hra je rázom prerušená.
     
    52:28
    Pruské dali gól!
    Na ďalší gól sme taktiež moc dlho nečakali. Opäť je to rozdielom troch gólov, keď za hostí znižuje KLAUDIA PETROVSKÁ, ktorá pridáva už svoj druhý presný zásah. Asistenciu si pripisuje Renáta Reseková.
     
    52:00
    Nemšová dala gól!
    Vyzerá to tak, že v zápase je takmer rozhodnuté. Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou kapitánky VERONIKY IZRAELOVEJ, ktorá prekonáva brankárku tesne pred bránou. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    51:25
    Tak toto nevyšlo najlepšie mladšej z dvojice Ďuríkovcov. Prihrávka Viktórie nenašla nikoho a skončila mimo mantinela.
     
    50:42
    Na oboch stranách sa strieda. Loptička sa nachádza za bránou Nemšovej, ale rozohrávku na stred zachytil súper.
     
    50:18
    Stále to je boj, pokračuje sa za bránou Nemšovej, keď po rozohrávke končí zakončenie tesne mimo brány. Nemšová sa dostáva následne do protiútoku, ktorý taktiež nevyužíva.
     
    50:00
    Tak teraz chýbalo Pruskému naozaj málo. Nahodený pokus skončil pred Hôrkovou, tam prišlo viacero zakončení, lenže to finálne mieri mimo palubovky.
     
    49:14
    Nemšová sa snaží a hľadá nejakú medzeru v obrane súpera. Skúšala to po pravej strane, lenže loptička sa skôr vrátila k Ďuríkovej, ktorá nastrelila iba obrancu. Hra je vzápätí prerušená.
     
    47:55
    Nemšová podporovaná fanúšikmi postupuje do útoku. Jej snaženie však za krátko končí, keď prihrávku zachytil súper, ktorý sa taktiež dostáva pred bránu.
     
    47:23
    Nepríjemná prihrávka od mantinelu pred bránu. Loptička tak vyletela moc divoko a vyzeralo to už aj na teč nejakej hráčky, lenže to neprichádza.
     
    47:11
    Opäť sa bojuje na polovici domáceho tímu. Po krátko súboji pri mantinely píska rozhodca Beňo faul na hráčku Pruského.
     
    46:41
    Po tom ako nevyšiel útok Nemšovej, možnosť prichádza na druhej strane. Ani tam to však nie je moc ružové, keď z otočky skúša zakončiť kapitánka Šponiarová, jej pokus míňa bránu.
     
    46:07
    Pruské sa snaží ešte znížiť stav stretnutia a dostať sa späť do zápasu. Hovorí o tom aj ďalšia akcia, ktorá končí pred bránou. Zakončenie však do bezpečia vyráža brankárka Hôrková.
     
    45:27
    Po dlhšom čase sa na palubovke objavila aj Ďuríková. Vidno na jej hre, že ju ľavá noha ešte bolí, ale vo finále sa nehrá iba o fazuľky.
     
    44:50
    Šponiarová si to pripravila na strelu, jej pokus zablokovala Sádecká, následne domáce hráčky si udržujú hru v okolí vlastnej brány.
     
    44:29
    Dobrá hra Nemšovej. Tá zachytila rozohrávku súpera a dostala sa aj pred bránu. Tam však neprišlo nijaké ohrozenie na bránu. Skúšať to však budú hostia na druhej strane.
     
    44:02
    Pokus o zakončenie prišiel aj teraz z následnej rozohrávky. Tú však opäť domáce hráčky nevyužili a ťaží z toho súper, keď zakončenie Rabšíkovej skončilo mimo.
     
    43:41
    Po tom ako prišiel faul na brankárku Pruského tak sa rozohráva. Hostia sa dostali pred bránu súpera, prišlo aj nejaké zakončenie, ale to dokázal tím Nemšovej ubrániť.
     
    43:05
    Avšak do útoku sa dostávajú domáce hráčky, konkrétne to skúša individuálne po pravej strane Izraelová, ktorá mieri dobre, lenže dobrý zákrok si pripisuje Letková.
     
    42:54
    Vyzerá to tak, že po nejakej prestávke sa do hry vráti Betka Ďuríková, ktorá dlhšie pauzovala po faule v druhej tretine.
     
    42:12
    Dobrá hra Sádeckej pri mantinely. Najskôr prerušila útok súpera, následne sa sama prebojovala k bráne Letkovej, kde prihrávala na pravú stranu, zakončenie Izraelovej minulo bránu.
     
    41:46
    Hostia dostali na polovicu súpera, lenže tam neprichádza nejaké väčšie ohrozenie brány. Po prerušení hry prichádza ošetrenie brankárky.
     
    40:51
    Začala sa nám aj tretia časť zápasu. Pri loptičke sú domáce hráčky, ktoré zatiaľ len krúžia v okolí brány súpera. Vzápätí však neprichádza ani nejaké ohrozenie. Súper sa na teraz ubránil.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 16:03
    .
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:25
    Záverečné sekundy druhej časti hry. Sádekcá sa dostala k loptičke. Vzápätí sa bojuje pri mantinely, z čoho pramení prerušenie hry po tom ako loptička opúšťa riadnu hraciu plochu.
     
    38:56
    ďalšia dobrá šanca pre Pruské! To malo po góle ďalšiu možnosť na gól. Po chybe Nemšovej prenikla po ľavej strane Hrehušová, tá mierila tesne vedľa ľavej tyče.
     
    37:55
    Pruské dali gól!
    Do konca druhej časti nám ostávali nejaké tie minúty, v ktorých sa podarilo hosťom znížiť stav stretnutia. Po ľavej strane prenikla ZUZANA ŠPONIAROVÁ, ktorá poslala loptičku medzi nohy brankárke Hôrkovej. Asistencia: Renáta Reseková.
     
    36:38
    Pruské sa teraz dostáva do lepšej pozičnej hry a častejšie postupuje k bráne súpera. Je tomu aj teraz, lenže zastavuje ich faul na pravej strane.
     
    35:35
    Opäť je to boj pri mantinely. Stále pretrváva tvrdá hra a vyzerá to tak, že v nej sa bude pokračovať. Izraelová padá na zem, ale vzápätí pokračuje v hre.
     
    35:20
    Pruské postupuje do útoku. Zasahuje aj obrana súpera, ktorá prerušila hru.
     
    35:04
    Strieda sa na oboch stranách. Informujeme Vás však o tom, že Ďuríková stále leží na zemi. Vyzerá to tak, že tento zápas nedohrá.
     
    34:19
    Nemšová je teraz za vlastnou bránou. Tam však prichádza faul na Zderkovú.
     
    33:45
    Zlá správa prichádza z domáceho stánku! Betka Ďuríková postupovala do útoku, ale bola tvrdo faulovaná! Vyzeralo to na záchranku, tréner však ešte nedal tento pokyn. Ďuríková je ešte stále na zemi.
     
    31:39
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky si upevňujú vedenie! Pridávajú ďalší gól do brány súpera, keď sa presadila kapitánka VERONIKA IZRAELOVÁ. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    30:37
    Diváci si pýtajú ešte jeden gól, uvidíme ako im na to domáce hráčky odpovedia. Boj o loptičku v strednom pásme vyhrali, lenže do zakončenia sa nedostali, keď obrana súpera bola proti.
     
    30:10
    Rozohrávka tentokrát nevychádza ani na domácej strane. Zakladajúci útok skončil na pravej strane, tam však prišla prihrávka po čiare, ktorá opustila riadnu hraciu plochu.
     
    29:49
    Po boji pri mantinely sa hra prerušuje. Rozohrávať však budú hostia, ktorým to nevyšlo najlepšie, keď ich pokus končí mimo hracej plochy.
     
    29:27
    Loptičku pred vlastnou bránou zachytila Ďuríková. Tá prechádza po pravej strane, dostáva sa aj do zakončenia, ktoré je už však zablokované.
     
    28:07
    Nemšová dala gól!
    Máme tu ďalšiu gólovú radosť na domácej strane. Nemšová uteká súperovi už na rozdiel troch gólov, keď sa o ten štvrtý presný zásah postarala ZUZANA RABŠÍKOVÁ. Bez asistencie.
     
    27:13
    Dobrý prienik Gálikovej popri mantinely. Tá sa od vlastného pásma dostala až k bráne súpera, kde hľadala svojou prihrávkou pred bránou spoluhráčku, lenže obrana bola opäť proti.
     
    26:47
    Ťažko povedať či domáca hráčka bude môcť pokračovať v hre. Svoju silu ukáže až teraz zázračný sprej, ktorý je opäť v akcii.
     
    26:47
    Ďalšie prerušenie hry. Na palubovke ostala ležať jedna z domácich hráčov a nevyzerá to najlepšie. Po pár sekundách odchádza za pomoci spoluhráčok.
     
    26:15
    Fanúšikovia na tribúnach šalejú! Do útoku však idú domáce hráčky, konkrétne Sádecká našla voľnú Izraelovú, ktorá mieri z prvej iba do obrancu.
     
    25:39
    Po dlhšom čase sme boli svedkami útoku na domácej strane. To však skončilo iba za bránou, hry sa ujíma súper z Pruského.
     
    24:47
    Dobrá šanca na strane Pruského! To sa dostalo do útoku, rýchly prechod po pravej strane a prihrávka pred bránu, odkiaľ Dobrodejová Veronika míňa tesne bránu. Veľká šanca nie je premenená!
     
    24:00
    Pruské je v druhej tretine viac aktívnejšie a tlačí sa do zakončenie. Pokus z pravej strany však zablokoval súper, ktorý ide následne do útoku. Zakončenie Strapkovej míňa bránu.
     
    23:35
    Sádecká pokračuje v útoku po pravej strane, loptičku nahodila po mantinely a snažila sa nejak nájsť spoluhráčku. To jej nevyšlo a do útoku ide súper. Ten bol zastavený na polovici ihriska.
     
    23:02
    Útok prichádza aj na druhej strane. Ten nie je taktiež nejak dokonalý a Pruské si kontroluje hru pred vlastnou bránou. Nemšová aj tak napáda veľmi vysoko.
     
    22:21
    Po dlhšom prerušení kvôli tomu, že na palubovke ostala ležať jedna z domácich hráčok sa opäť hrá. Do útoku postupuje pruské, ktoré aj zakončilo, lenže strela míňa tesne bránu.
     
    21:38
    Tentokrát sa začína od brány Pruského. To sa snažilo o nejaký útok, lenže ten nevyšiel. Nemšová drží loptičku pred vlastnou bránou.
     
    21:05
    Pruské sa dostáva do nejakého nátlaku. Drží loptičku už hodnú chvíľu, lenže zakončenie nie a nie prísť. O to sa postarala po niekoľkých sekundách Dobrodejová.
     
    20:12
    Hneď v úvode druhej časti hry má Nemšová dobrú šancu. Po prihrávke Izraelovej z pravej strany sa do zakončenia dostáva Sádecká. Jej pokus však brankárka vyráža pred seba.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:59
    Pruské dali gól!
    Gól do šatne ako ušitý na mieru. PRuské sa dostalo od vlastnej brány do útoku, prvý nevyšiel, ale loptička sa odrazila ku KlAUDII PETROVSKEJ, ktorá sa svojim pokusom nemýlila. Bez asistencie.
     
    19:28
    Nemšová sa v závere tretiny oslobodila od tlaku súpera dostala sa aj k útoku. Zakončenie však neprišlo a záverečné sekundy patria hosťom.
     
    19:00
    Rozohrávka neskončila najlepšie. Loptičku zastihla Zderková, ktorá iba nahadzuje pred bránu, kde tečuje Alžbeta Ďuríková, jej pokus míňa o centimetre bránu.
     
    18:34
    Blížime sa k záveru prvej časti hry. Pri loptičke sú hostia, ktorí postupujú do útoku. Boj pri mantinely však skončil prerušením hry, rozohrávať budú hráčky Pruského.
     
    16:55
    Nemšová dala gól!
    Totálna kanonáda v úvodnej tretine pokračuje aj v týchto sekundách. Pruské sa nemôže dostať do nejakej šance, po ktorej by sa niečoho chytilo. Veronika Izraelová potiahla akciu po pravej strane, našla pred bránou ALŽBETU ĎURÍKOVú, ktorá z prvej prekonáva brankárku. Pripomínam, že na centri Betka zaskakuje za Sádecku, ktorá je ešte ošetrovaná. Asistencia: Veronika Izraelová.
     
    16:32
    Ďuríková, ktorá zaskakuje na centri Sádeckú sa dostáva do zakončenia. Jej pokus z pravej strany vyráža brankárka do bezpečia.
     
    15:56
    Následné protiútok domáceho tímu bol zastavený v útoku, keď sa hra prerušuje. Strela Ďuríkovej míňa bránu súpera.
     
    15:22
    Hostia sa držia v zadných radoch. Ich následný útok skončil v strede, potom sa už dostali za bránu súpera. Po pár prihrávkach prichádza nepresnosť, ktorú využívajú domáce hráčky.
     
    15:07
    Nemšová sa dostala pred bránu, tam však pri zakončení fauluje Zderková, rozohrávať budú hostia.
     
    14:28
    Keď to nejde pred bránou, skúsime to z väčšej vzdialenosti. Povedali si hráčky Pruského, ktoré iba nahodili loptičku pred bránu, kde to pokrýva obrana.
     
    14:07
    Nakoniec som to prehnal, z palubovky ju síce zobrali hráčky, ale vzápätí sama odchádza na striedačku. Vyzerá to tak, že bude môcť pokračovať v hre. Zázračný sprej opäť útočí!
     
    14:07
    Tak toto nevyzerá dobre! Na palubovke ostáva ležať Dominika Sádecká, ktorá odchádza za pomoci spoluhráčok.
     
    13:46
    Posledné sekundy sa nám viac prerušovala. Je tomu tak aj teraz, keď prichádza faul na strane Pruského. Nemšová sa síce dostala pred bránu, ale vzápätí ide do útoku súper.
     
    13:16
    Ďalšia rozohrávka už končí pred bránou, lenže ani tá nerobí problém brankárke Hôrkovej, na ktorú letela len taká propagačná strela, s ktorou si dokázal poradiť.
     
    13:05
    Možnosť rozohrávky budú mať hostia. Ich pokus však vykrýva obrana, ktorá však opäť prerušuje hru.
     
    12:13
    Tak toto mohlo skončiť veľmi draho pre Pruské. Ich vlastná rozohrávka skončila u súpera, ktorý sa dostal do brejku 2 na 1. Po prihrávke sa ocitla pred bránou osamotená Haljaková, ktorá zlyhala na brankárke.
     
    11:59
    Hra je opäť prerušená. Teraz sa však píska na strane domácich.
     
    11:24
    Nemšová je stále odolná. Najskôr sa dostala do útoku na pravej strane, potom sa hra presunula do stredu pri útoku hostí. Tí opäť zlyhávajú, keď Sádecká prerušuje hru.
     
    10:59
    Domáce hráčke sa síce dostali pred bránu, tam však nič veľké nespôsobili a súper ide taktiež do útoku. Ich útok sa zastavil na pravej strane, keď rozohrávku zachytila Izraelová.
     
    10:26
    Veľký potlesk si z domáceho fanklubu zaslúžila aj Hôrková, ktorá čelila dvom dobrým strelám na strane Pruského. Jeden pokus vyrazila pred seba, druhú dorážku už pokryla.
     
    09:46
    Loptičku zo zadných radov posiela dopredu Bobotová. Tá našla v rohu ihriska spoluhráčku, ktorá to ihneď posiela pred bránu. Jej pokus však neskončí v bráne, obrana Pruského zasahuje.
     
    09:09
    Boj o loptičku pred bránou Nemšovej. Lepšie to však zvládli domáce, lenže zakončenie prichádza na druhej strane, keď pokus Florišovej míňa bránu.
     
    08:40
    Ďalšia akcia na domácej strane. Popri pravom mantinelu postupovala do útoku Maradíková. Tá nahodila loptičku pred bránu, lenže obrana bola dobre sformovaná a odráža tento pokus.
     
    07:15
    Nemšová dala gól!
    Zaslúžené vedenia domáceho tímu, ktorý priam od úvodnej sekundy valcuje súpera, ktorý sa k ničomu vážnemu nedostal. Pokus o zakončenie z väčšej vzdialenosti vyšiel najlepšie VIKTÓRII ĎURÍKOVEJ, ktorá presnou strelo do ľavého horného rohu zvyšuje na 2:0. Asistencia: Viktória Bobotová.
     
    06:02
    Zderková si teraz vychutnáva loptičku na hokejke. Prihrávka od mantinelu končí u Izraleovej, ktorá tak povediac bez prípravy míňa o centimetre hornú tyč pruskéj brány.
     
    05:29
    Opäť sa hra sťahuje za bránu Nemšovej. Boj o loptičku za bránou vrcholí útokom domácich hráčok. Pruská obrana teraz funguje ako švajčiarske hodiny a zastavila súpera.
     
    04:47
    Mali sme tú možnosť sledovať rýchly útok Pruského. Popri mantinely dokázala prejsť Dobrodejová, tá blokovaná obrancom zakončila len tak propagačne.
     
    04:12
    Ozývajú sa aj oba fankluby. Útok však prichádza na domácej strane. Izraelová to skúšala zakončiť, ale jej strela bola zablokovaná. Nemšová aj po nevyužitej šanci ostáva v útoku.
     
    03:38
    Ďuríková sa stiahla späť a strieda. Nemšová vďaka Zderkovej postupuje do útoku popri mantinely. Loptičku však domáce hráčky stratili a Pruské sa dostáva do prvej vážnej šance. Zakončenie spred brány pokrýva Hôrková.
     
    02:59
    Úprimne si dovolím povedať, že včerajší úvod patril Pruskému, dnes sú to však hráčky Nemšovej, ktoré priam drvia na prášok súpera. Ďalšia akcia začína od ich brány.
     
    02:41
    Obrovská šanca na strane Nemšovej! Tá sa opäť dostala pred bránu súpera, strela z pravej strany z hokejky Bobotovej skončila na tyči, následnú dorážku pokryla brankárka Bobotová.
     
    01:58
    Ďalšia dobrá šanca Nemšovej. Tá sa dostala pred bránu súpera, lenže zakončenie skončilo mimo brány. Z následného protiútoku súpera sa nič významné nedeje.
     
    01:39
    Domáce hráčky sú teraz pri loptičke, ich útok začína od vlastnej brány. Kombinácia medzi obrancami, resp. medzi Ďuríkovou a Bobotovou bola zavŕšená útokom. Ten skončil faulom pred bránou.
     
    00:10
    Nemšová dala gól!
    Vážení športoví priatelia. Domáce hráčky zažívajú úvod ako z veľkej knihy florbalu, keď hneď z prvého útoku otvárajú gólovo dnešný zápas. Prihrávka z pravej strany našla pred bránou KRISTÍNU HALJAKOVÚ, ktorá aj s dávkou šťastia prekonáva brankárku. Asistencia: Veronika Izraelová.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, všetkých Vás vítam pri druhom finálovom zápase ženskej florbalovej extraligy na Slovensku, v ktorom sa stretne Nemšová a Pruské.

    Prvý sobotňajší zápas bol azda najlepšou pozvánkou na druhé vystúpenie. Lepší vstup do zápasu však mali pruské hráčky, ktoré si štyrmi gólmi zaistil dobré vedenie. Nemšová však mala dobrý záver druhej tretine, kde sa jej podarilo skórovať v priebehu pár sekúnd dvakrát, čím začala písať akú takú drámu. Pruské však postupovalo k výhre a z gólu sa tešilo aj na začiatku tretej časti hry. Nemšová však opäť v priebehu pár minút skórovala dvakrát a zápas opäť nabral svoje čaro. Viacero tvrdých súbojov a prechodov do útokov skončilo pár minút pred koncom zápasu vyrovnávajúcim gólom Nemšovej. Tá sa pol minúty pred koncom stretnutia dostala do vedenia, lenže Pruské dokázalo pozbierať sily a desať sekúnd pred koncom vyrovnať. Samotné predĺženie bolo dosť opatrné, viac šancí však mali domáce hráčky, ktoré to nevyužili a z víťazstva sa tak tešil náprotivok, ktorý rozhodol tri minúty pred samostatnými nájazdmi. Aj v zajtrajšom zápase sa očakáva veľká divácka kulisa, keď si dnes do prešovskej sTC arény našlo cestu azda päťsto fanúšikov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 1. Haljaková (Izraelová), 8. Ďuríková (Bobotová), 17. Ďuríková (Izraelová), 29. Rabšíková, 32. Izraelová (Sádecká), 52. Izraelová (Strapková) – 20. Petrovská, 38. Šponiarová (Reseková), 53. Petrovská (Reseková), 60. Hrehušová (Šponiarová)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuriková B., Remová, Tydlačková, Melišková, Tokarová, Bobotová, Zderková, Rabšíková, Maradíková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefulová, Gáliková, Haljaková, Ďuríková V.
    ŠK 98 Pruské: Letková (Krištofová) – Šponiarová, Hrehušová, Hlavačová, Dobrodejová L., Dobredejová V., Resková, Mončeková, Bachorcová, Trošková, Florišová, Blašková, Florišová, Šponiarová, Petrovská.

    Rozhodca: Beňo – Sklenica

    Diváci: 450