Sociedad – Malaga 4:2 (kon.) | Real Madrid – Levante 5:1 (kon.) | La Coruña – Zaragoza 3:2 (kon.)
Barcelona – Mallorca 5:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:2 (3:1)
Malaga CF
Sobota 06.04.2013, 16:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Asi najlepší domáci futbalista v dnešnom zápase Griezmann opúšťa ihrisko. Do záveru zápasu naskočil Ifran.
     
    75
    Posledné striedanie na strane hosťujúceho tímu. Ihrisko opustil Camacho. ktorého na záverečnú štvrťhodinku nahradil Baptista.
     
    72
    Zbytočnú žltú kartu si vyslúžil hosťujúci Sebastian Fernandéz, ktorý si vyšliapol na rozohrávajúceho Martinéza.
     
    70
    Málaga dala gól! Zápas plodný na presné zásahy pokračuje. Teraz sme videli už celkovo šiesty, druhý do domácej svätyne. Na letiaci center si na zadnej tyči počkal ROQUE SANTA CRUZ, ktorý vyskočil vyššie ako brániaci De la Bella a peknou umiestnenou hlavičkou prekonal Brava.
     
    66
    Práve spomínaný Carlos Vela odchádza z ihriska. Na jeho miesto vybehol Estrada.
     
    65
    Už to mohlo byť 5:1 ! Vela strieľal z vnútra pokutového územia, no orazítkoval len tyč.Kameniho brány.
     
    64
    Striedanie v tíme Malagy. Ihrisko opúšťa strelec jediného zásahu hostí Morales, ktorého nahradil Lucas Piazon – kmeňový hráč FC Chelsea.
     
    59
    Ďalšia žltá karta pre futbalistu domáceho celku. Za pár štipľavých poznámok na adresu hlavného rozhodcu bol potrestaný Pardo.
     
    58
    Striedanie v tíme Malagy. Ihrisko opustil Portollo, na ktorého miesto vybehol čerstvý Duda.
     
    57
    Na center si teraz naskočil stopér a kapitán hostí Welligton. V dobrej pozícii, na zadnej žrdi sa však presadiť nedokázal. Škoda pre hostí !
     
    56
    Žltá karta aj na domácej strane. Faulom za hranicou únosnosti sa previnil strelec zásahu na 3:0, De la Bella.
     
    51
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Z rohového kopu sa dokázali domáci presadiť ! Peknou hlavičkou sa dokázal presadiť INIGO MARTINÉZ, ktorý bol pred bránou úplne voľný.
     
    48
    Prenikajúceho Carlosa Vealu nedovolene zastavil Antunes, za čo bol potrestaný žltou kartou z rúk rozhodcu,
     
    43
    Málaga dala gól! Hosťom sa predsa len podarilo pred polčasom upraviť stav stretnutia a v druhom polčase tak zvýšiť svoje šance na úspech. Treba však povedať, že tento zásah prišiel z čista – jasna. K odrazenej lopte sa dostal MORALES, ktorý prízemnou strelou prekvapil domáceho brankára Brava, ktorý si navyše loptu nešťastne zrazil do vlastnej svätyne.
     
    31
    Prvé striedanie vidíme už v prvom polčase a vykonať ho musel domáci tréner. Ihrisko opúšťa Zurutuza, ktorého nahradil Pardo.
     
    30
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Na druhej strane domáci sú so svojimi útokmi veľmi efektívny. Opäť v tom mal prsty jeden z domácej hviezdnej dvojice. Po peknom individuálnom prieniku sa dokázal presadiť GRIEZMANN, ktorý po tretí krát v zápase prekonal Kameniho. S Malagou to veru nevyzerá dobre.
     
    24
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci sa dostávajú takmer okamžite po prvom presnom zásahu do vedenia 2:0 ! Presadiť sa dokázal naozaj sviatočný strelec, pravý obranca DE LA BELLA, ktorý sa predviedol nádhernou umiestnenou ranou, na ktorú bol Kameni krátky.
     
    21
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci sa nakoniec predsa len dočkali a svoj obrovský tlak zakončili zaslúženou odmenou. Po spomínanom brvne Griezmanna sa rozohrával rohový kop, ktorý bol kopnutý na zadnú tyč, kde smoliar Griezmann opäť trafil len tyč. Našťastie pre domáci tím sa však lopta odrazila späť na malé vápno, kde bol pripravený CARLOS VELA, ktorému už zakončenie do odkrytej brány problém nerobilo.
     
    20
    Domáci teraz priam zvierajú Malagu pred vlastným pokutovým územím. Po strele domácej hviezdy Griemanna už mohlo byť 1:0, no lopta nakoniec orazítkovala len brvno hosťujúcej brány...
     
    18
    Predsa sne sa dočkali prvej vážnejšie situácie, ktorá sa odohrala pred bránou hostí. V zaujímavej pozícii strieľal Zurutuza, no jeho strelu zrazili brániaci hráči na rohový kop.
     
    8
    Kameni teraz svojim odkopom vystrašil všetkých fanúšikov Malagy. Brankár hostí totiž len trafil atakujúceho hráča súpera, od ktorého sa lopta našťastie pre hostí odrazila len mimo brány.

    Michal Bakoš

    Góly: 21. Vela, 24. Bella, 30. Griezmann, 51. Martinéz – 43. Morales, 70. Cruz

    Karty:   56. Bella (RSS), 59. Pardo (RSS) – 48. Antunes (MLG), 72. Fernandéz (MLG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Markel, De la Bella, Carlos Martínez, Iñigo Martínez, Illarramendi, Bergara, Griezmann, Zurutuza, Vela, Agirretxe
    Malaga CF: Kameni – Sergio Sánchez, Lugano, Welligton, Antunes, Ignacio Camacho, Iturra, Morales, Portillo, Fernandéz, Santa Cruz

    Rozhodca: Undiano – Cabañero, Díaz