Sociedad – Malaga 4:2 (kon.) | Real Madrid – Levante 5:1 (kon.) | La Coruña – Zaragoza 3:2 (kon.)
Barcelona – Mallorca 5:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:2 (3:1)
Malaga CF
Sobota 06.04.2013, 16:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    70
    Málaga dala gól! Zápas plodný na presné zásahy pokračuje. Teraz sme videli už celkovo šiesty, druhý do domácej svätyne. Na letiaci center si na zadnej tyči počkal ROQUE SANTA CRUZ, ktorý vyskočil vyššie ako brániaci De la Bella a peknou umiestnenou hlavičkou prekonal Brava.
     
    51
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Z rohového kopu sa dokázali domáci presadiť ! Peknou hlavičkou sa dokázal presadiť INIGO MARTINÉZ, ktorý bol pred bránou úplne voľný.
     
    43
    Málaga dala gól! Hosťom sa predsa len podarilo pred polčasom upraviť stav stretnutia a v druhom polčase tak zvýšiť svoje šance na úspech. Treba však povedať, že tento zásah prišiel z čista – jasna. K odrazenej lopte sa dostal MORALES, ktorý prízemnou strelou prekvapil domáceho brankára Brava, ktorý si navyše loptu nešťastne zrazil do vlastnej svätyne.
     
    30
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Na druhej strane domáci sú so svojimi útokmi veľmi efektívny. Opäť v tom mal prsty jeden z domácej hviezdnej dvojice. Po peknom individuálnom prieniku sa dokázal presadiť GRIEZMANN, ktorý po tretí krát v zápase prekonal Kameniho. S Malagou to veru nevyzerá dobre.
     
    24
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci sa dostávajú takmer okamžite po prvom presnom zásahu do vedenia 2:0 ! Presadiť sa dokázal naozaj sviatočný strelec, pravý obranca DE LA BELLA, ktorý sa predviedol nádhernou umiestnenou ranou, na ktorú bol Kameni krátky.
     
    21
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci sa nakoniec predsa len dočkali a svoj obrovský tlak zakončili zaslúženou odmenou. Po spomínanom brvne Griezmanna sa rozohrával rohový kop, ktorý bol kopnutý na zadnú tyč, kde smoliar Griezmann opäť trafil len tyč. Našťastie pre domáci tím sa však lopta odrazila späť na malé vápno, kde bol pripravený CARLOS VELA, ktorému už zakončenie do odkrytej brány problém nerobilo.

    Michal Bakoš

    Góly: 21. Vela, 24. Bella, 30. Griezmann, 51. Martinéz – 43. Morales, 70. Cruz

    Karty:   56. Bella (RSS), 59. Pardo (RSS) – 48. Antunes (MLG), 72. Fernandéz (MLG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Markel, De la Bella, Carlos Martínez, Iñigo Martínez, Illarramendi, Bergara, Griezmann, Zurutuza, Vela, Agirretxe
    Malaga CF: Kameni – Sergio Sánchez, Lugano, Welligton, Antunes, Ignacio Camacho, Iturra, Morales, Portillo, Fernandéz, Santa Cruz

    Rozhodca: Undiano – Cabañero, Díaz