Lipt. Mikuláš – P.H.K. 3b Prešov 1:2 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1, 1:0, 0:0)
P.H.K. 3b Prešov
Utorok 02.04.2013, 17:00Extraliga dorastu
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím P.H.K. Prešov! Je po všetkom. Prešov sa stáva víťazom play-off, keď sa v treťom zápas, resp. v samostatných nájazdoch sa stal hrdina zápasu JURAJ MILÝ, ktorý rozhodol o tom, že Prešov vyhráva dnešné stretnutia, ale aj celkovú sezónu.
     
    Perfektné nájazdy! Prešov dal gól, ale následne vyrovnal na 2:2 aj Bača!
     
    Na domácej strane sa predstaví kapitán Števuliak, ktorý vyrovnáva stav nájazdov na 1:1!
     
    Juraj Milý úspešný!
     
    69:50
    Dráma až do konca! Pár sekúnd pred koncom predĺženia sa dostali do útoku domáci hráči, konkrétne Matúš Sukeľ, ktorý sa mohol stať hrdinom. Jeho prvotné zakončenia z ľavej strany však brankár vyrazil, následné jeho zakončenie skončilo na tyči!
     
    68:24
    Dobrá šanca na strane Prešova. Ten prešiel do útoku stredom, následné zakončenia spomedzi kruhov v podaní Ferenca vypadlo Pútecovi z lapačky, ale následne puk stihol zachytiť na čiare.
     
    64:19
    Dnešné stretnutie sleduje 2438 divákov.
     
    61:14
    Šanca aj na druhej strane! Struška sa dostal do samostatného nájazdu, keď zlyhal po blafáku, resp. perfektnom zákroku brankára Slivku, ktorý zachránil svojich spoluhráčoch.
     
    60:17
    Obrovská šanca v úvode predĺženia. Rusnák triafa tyč!
     
    53:54
    Prichádza vylúčenie na strane Prešova! Liptovský Mikuláš hrá presilovku 5 na 4.
     
    51:27
    Teraz môžu všetci prítomní na zimnom štadióne ďakovať jedinému a to hráčovi s číslom sedem Michalovi Pavlikovskému, ktorý bol ako posledný pritom, keď sa súper dostal do úniku s dvoma hráčmi. Prihrávka pred bránu a následné zakončenia Ferenca, ktoré mierilo do brány. V hodine dvanástej však zasiahol a vytiahol puk z čiary!
     
    48:33
    Ďalšia perfektná šanca na domácej strane. Struška prenikol po pravej strane, nahrával pred bránu, kde bol úplne voľný Pagáčik, ten však s vypätím všetkých síl na puk nedosiahol.
     
    46:56
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš! Domáci hráči sa presunuli do útočného pásma, kde sa po pár prihrávkach dostali aj do zakončenia, lenže to z hokejky Števuliaka míňa len tesne bránu.
     
    43:02
    Liptovský Mikuláš hrá v týchto sekundách hru v oslabení, keď na trestnú odišiel za krosček Matejovie.
     
    38:10
    Vynikajúca šanca na domácej strane! Dunčko prenikol cez dvoch obrancov a dostal sa do nájazdu. Snažil sa o blafák, ale na ten bol pozorný brankár Slivka, ktorý perfektne zasiahol.
     
    37:30
    Vylúčenie na strane Prešova. Liptovský Mikuláš bude zahrávať presilovku 5 na 4.
     
    34:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE VYROVNANÉÉÉÉÉ!!!! Domáci hráči v druhej tretiny vyrovnávajú zásluhou PATRIKA OŠKA, ktorý sa po prihrávke z pravej strany pred bránou súpera nemýlil a zavesil do horného rohu. Asistencie patria Matej Niňaj, asistencia Lukáš Žiak.
     
    18:33
    Ďalšie vylúčenie na strane Prešova a Liptovský Mikuláš bude chvíľu zahrávať presilovku 5 na 3, keď na trestnú odchádza Krasničan za hákovanie.
     
    17:57
    Prešov dal gól! Máme tú úvodný gól v dnešnom stretnutí. Liptovský Mikuláš mal možnosť presilovky, ale v nej sa nemohol presadiť, celkové zaváhanie však využili hostia, ktorí za pomoci PETER HORVATHA, prekonal Púteca pomedzi betónov.
     
    16:39
    Po tom ako sa skončila presilovka hostí prichádza prvá výhoda aj na opačnú stranu. Po tom ako v strednom pásme fauloval Kaščák Nemca prichádza verdikt rozhodcu – napadnutie.
     
    14:58
    Famózny zákrok brankára PETRA PÚTECA, ktorý zabezpečil, že pokračujeme stavom 0:0. Najskôr nebezpečne zakončil z pravej strany kapitán Ferenc, následná dorážka Krasničana skončila u mikulášskeho brankára.
     
    14:22
    Zaváhanie pred striedačkou domácich. Liptovský Mikuláš bude čeliť oslabeniu po tom ako hrali so šiestimi hráčmi.
     
    07:41
    Čo teraz zahodili hostia. Liptovský Mikuláš mal veľké šťastie, keď z ľavej strany prihrával Baranik, ten našiel voľného Duplinského, ktorý netrafil prázdnu bránu, resp. odkrytú časť.
     
    06:35
    Veľké zmätky pred bránou Liptovského Mikuláša. Z otočky sa snažil zakončiť Mihal, ktorý však nemieril presne, Puk preletoval zo strany na stranu, ale dobre to skončilo pre domácich.
     
    05:40
    Neuveriteľná možnosť pre domácich hráčov. Števuliak prešiel s pukom po pravej strane, snažil sa hľadať na druhej strane voľného Dunčka, ktorému to proti tomuto súperovi padá. Jeho pokus smeroval pred bránu, ale Dunčko puk nezasiahol.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 35. Oško (Niňaj, Žiak) – 18. Horvath, rozh. náj. Milý


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) – Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Laučík, Žiak, Szabo, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie, Martínek.
    P.H.K. 3b Prešov: Slivka – Horvath, Barnáš, Milý, Mihal, Ferenc (C), Komloš, Kaščák, Novický, Palko, Polivka, Duplinský, Andrek, Baranik, Antuš, Petroc, Rusnák, Chalupa, Krasničan, Šándor, Macko.

    Diváci: 2438