Lipt. Mikuláš – P.H.K. 3b Prešov 1:2 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1, 1:0, 0:0)
P.H.K. 3b Prešov
Utorok 02.04.2013, 17:00Extraliga dorastu
Partner:
     
    Koniec zápasu. (19:41:08)
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím P.H.K. Prešov! Je po všetkom. Prešov sa stáva víťazom play-off, keď sa v treťom zápas, resp. v samostatných nájazdoch sa stal hrdina zápasu JURAJ MILÝ, ktorý rozhodol o tom, že Prešov vyhráva dnešné stretnutia, ale aj celkovú sezónu.
     
    Žiak nepremieňa!
     
    Ferenc zlyhal na Pútecovi!
     
    Bača nepremieňa!
     
    Milý zlyhal. Pútec perfektne na ľade chytá lapačkou!
     
    Števuliak nepremieňa!
     
    Perfektné nájazdy! Prešov dal gól, ale následne vyrovnal na 2:2 aj Bača!
     
    Na druhej strane neuspel ani Sukeľ!
     
    Krasničan nepremieňa!
     
    Na domácej strane sa predstaví kapitán Števuliak, ktorý vyrovnáva stav nájazdov na 1:1!
     
    Juraj Milý úspešný!
     
    Prvý samostatný nájazd začínajú hráči Prešova!
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    70:00
    Predĺženie skončilo.
     
    69:50
    Dráma až do konca! Pár sekúnd pred koncom predĺženia sa dostali do útoku domáci hráči, konkrétne Matúš Sukeľ, ktorý sa mohol stať hrdinom. Jeho prvotné zakončenia z ľavej strany však brankár vyrazil, následné jeho zakončenie skončilo na tyči!
     
    69:22
    V záverečných sekundách zachytil puk vo vlastnom obrannom pásme Bača. Ten sa snažil preniknúť do útoku, ale tesne pred modrou čiarou ho zastavila obrana.
     
    68:58
    Opäť sa prerušuje. Vhadzovať sa však bude v strednom pásme po ofsajde hostí. Po buly sú pri puku domáci hráči, ktorí sú zatiaľ v obrannom pásme.
     
    68:24
    Dobrá šanca na strane Prešova. Ten prešiel do útoku stredom, následné zakončenia spomedzi kruhov v podaní Ferenca vypadlo Pútecovi z lapačky, ale následne puk stihol zachytiť na čiare.
     
    68:24
    Do nasledujúceho útoku po buly sa dostavajú hostia. S pukom na hokejke sa snaží dostať do zakončenia Horváth, ten mieri do betónu brankára.
     
    68:06
    Domáci hráči sú v útočnom pásme. Bojuje sa však o puk pri mantinely. Po pár sekundách sa však hlavný rozhodca rozhodol o prerušenie hry. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    67:26
    Nemec z vlastného pásma sa dostal do útočného pásma, tam však stratil puk a do dobrého protiútoku sa dostal súper. Prechodom po pravej strane sa hráči hostí dostali aj do zakončenia, keď ich pokus pokryl brankár Pútec.
     
    66:53
    Ďalšia dobrá šanca na domácej strane, k puku medzi kruhmi v útočnom pásme sa dostal Kabáč, ale ten nezakončil. Liptovský Mikuláš ostane v útoku aj po zakázanom uvoľnení súpera.
     
    66:27
    Rýchly presun do útoku v podaní domácich hráčov. Sukeľ sa snažil oslobodiť od obrancu, ale jeho zakončenie bolo zablokované.
     
    65:41
    Prešov sa dostal do útoku, ale pred bránou perfektne zasahuje dvojica obrancov, ktorá následne získala puk. Po následnom útoku, však nezachytil v útoku prihrávku po modrej Pagáčik.
     
    64:57
    Začínajúci útok Prešova skončil v strednom pásme, keď sa dobrým obranným zákrokom prezentoval Moravčík.
     
    64:27
    Začínať útok spoza brány bude začínať Bača, ten si vymenil puk s Moravčíkom, ktorý sa následne dostal do útočného pásma, kde sa už bojuje puk.
     
    64:19
    Dnešné stretnutie sleduje 2438 divákov.
     
    63:16
    Liptovský Mikuláš sa dostáva do útočného pásma aj v týchto sekundách. Vstup do pásma súpera bol veľmi rýchly a tak rýchlo aj skončil.
     
    62:21
    Prešov ide taktiež dopredu. Prechod po pravej strane a následné zakončenie Milého, ktoré pokryl do lapačky brankár Pútec, ten mal ešte čas rozohrať na spoluhráča.
     
    61:51
    Pagáčik sa presunul až za vlastnú bránu, odtiaľ rozohrá následne na spoluhráča, ktorý sa dostáva do útočného pásma.
     
    61:14
    Šanca aj na druhej strane! Struška sa dostal do samostatného nájazdu, keď zlyhal po blafáku, resp. perfektnom zákroku brankára Slivku, ktorý zachránil svojich spoluhráčoch.
     
    60:17
    Obrovská šanca v úvode predĺženia. Rusnák triafa tyč!
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:13
    Nebezpečná šanca na strane Prešova, po tom ako jeden z ich hráčov nenaviazal na prihrávku z pravej strany a nedorazil puk pred mikulášskou bránou.
     
    58:08
    Pomaly sa blížime do záveru tretej tretiny. V útočnom pásme sa nachádzajú hostia, tí vystrelili, lenže pokus z ľavej strany skončil na bočnej sieti.
     
    57:07
    Moravčík nahadzuje puk do útočného pásma. Puk však zachytili obrancovia, ktorí vytiahli puk do stredného pásma, kde už rozhodca píska ofsajd.
     
    56:14
    Liptákom patria záverečné minúty zápasu. Pred bránu sa snažil dostať Žiak, lenže ten bol v hodine dvanástej zastavený obrancom.
     
    55:05
    V záverečných minútach majú dobré šance v útočnom pásme domáci hráči. Liptovský Mikuláš nahadzuje puky pred bránu, najviac sa o to pokúša Pagáčik, lenže ani jeden neohrozil brankára.
     
    54:25
    Dlhšie sa bojovalo pri mantinely v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Bača sa snažil vybojovať puk, ale to sa mu nepodarilo, následne sa hostia ubránili.
     
    53:54
    Prichádza vylúčenie na strane Prešova! Liptovský Mikuláš hrá presilovku 5 na 4.
     
    53:54
    Príležitosti na domácej strane. Bude to tu ešte veľmi zaujímavé! Pagáčik si to chystal na zakončenie, včas však vypichol puk obranca.
     
    52:58
    Puk sa vymieňa v zadných radoch Liptovského Mikuláša. Po nejakých zmätkoch sa do zakončenia dostáva autor prvého gólu Horvath, ktorý mieri mimo.
     
    52:23
    Dobrý útok prichádza aj tentokrát. Je to už však na domácej strane, keď po pravej strane prenikol Števuliak, ten zakončil iba do dobre postaveného brankára.
     
    51:27
    Teraz môžu všetci prítomní na zimnom štadióne ďakovať jedinému a to hráčovi s číslom sedem Michalovi Pavlikovskému, ktorý bol ako posledný pritom, keď sa súper dostal do úniku s dvoma hráčmi. Prihrávka pred bránu a následné zakončenia Ferenca, ktoré mierilo do brány. V hodine dvanástej však zasiahol a vytiahol puk z čiary!
     
    50:53
    Liptovský Mikuláš zatiaľ počas svojej presilovky je vo vlastnom obrannom pásme. Postupne však pokračuje do útoku, kde sa bude snažiť o nejaký dobrý útok.
     
    50:34
    Vylúčenie na strane Prešova, na trestnú lavicu odchádza Šándor za podrazenie.
     
    49:20
    V týchto sekundách mám tu česť privítať v našom malom novinárskom sektore, odkiaľ Vás informujem o aktuálnom dianí na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši známu stálicu, alebo ako by povedali niektorí "hitmejkra" Pavla Tomčíka staršieho. Ďakovné slovná prichádzajú aj na stranu Michala Pašku, ktorý sa taktiež podieľa na pár pridaných príspevkoch.
     
    48:33
    Ďalšia perfektná šanca na domácej strane. Struška prenikol po pravej strane, nahrával pred bránu, kde bol úplne voľný Pagáčik, ten však s vypätím všetkých síl na puk nedosiahol.
     
    47:51
    Dobre sa k tejto akcii postavila obrana Liptovského Mikuláša, konkrétne Nemec, ktorý perfektne zastavil súpera na modrej, následne rozhodca odpískal ofsajd.
     
    46:56
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš! Domáci hráči sa presunuli do útočného pásma, kde sa po pár prihrávkach dostali aj do zakončenia, lenže to z hokejky Števuliaka míňa len tesne bránu.
     
    46:13
    Budem sa opakovať, ale posledné sekundy sú naozaj tak povediac o ničom. Liptovský Mikuláš už viackrát začínal s útokom za vlastnou bránou, ten však skončil v strednom pásme a táto situácia sa zopakovala asi trikrát.
     
    45:07
    Posledné sekundy sa hrá viacmenej v strednom pásme, neregistrujeme žiadne veľké šance, ktoré by mohli predísť gólu. Teraz sa však hralo pri mantinely v obrannom pásme, lenže domáci hráči sa ubránili.
     
    44:49
    Prešov mal výborné príležitosti. Pred bránou mal dobré možnosti Mihál, lenže aj tentokrát zlyhal na brankárovi Pútecovi, ktorý si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    43:59
    Liptovský mikuláš sa dobre ubránil, lenže po pár sekundách sa opäť dostáva hra do pásma Liptovského Mikuláša. Zatiaľ sú to iba prihrávky, ktoré neboli zavŕšené zakončením.
     
    43:29
    Prešov je natlačený v útočnom pásme. Skúša sa nejak dostať pred bránu súpera, lenže dva následné zakončenia pokryl brankár Pútec.
     
    43:02
    Liptovský Mikuláš hrá v týchto sekundách hru v oslabení, keď na trestnú odišiel za krosček Matejovie.
     
    42:42
    Ospravedlňujeme sa vážení diváci, ale úvod zápasu sme trošku zmeškali kvôli problémom s internetovým pripojením.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:51
    Za bránou sa k puku dostal Dunčko, ten hľadal svojho spoluhráča, ale puk sa dostal iba k obrancovi, ktorý vzápätí vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    38:21
    Uvidíme ako sa vyvinie tento zápas. Liptovský Mikuláš stále zahráva presilovku. Presun domácich bol zastavený tesne za modrou čiarou.
     
    38:10
    Vynikajúca šanca na domácej strane! Dunčko prenikol cez dvoch obrancov a dostal sa do nájazdu. Snažil sa o blafák, ale na ten bol pozorný brankár Slivka, ktorý perfektne zasiahol.
     
    37:34
    Po buly sa však Prešov dostal do útočného pásma, tam už získava cenné sekundy.
     
    37:30
    Vylúčenie na strane Prešova. Liptovský Mikuláš bude zahrávať presilovku 5 na 4.
     
    34:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE VYROVNANÉÉÉÉÉ!!!! Domáci hráči v druhej tretiny vyrovnávajú zásluhou PATRIKA OŠKA, ktorý sa po prihrávke z pravej strany pred bránou súpera nemýlil a zavesil do horného rohu. Asistencie patria Matej Niňaj, asistencia Lukáš Žiak.
     
    34:06
    Ťažko vás aj informovať aj o stave na ľade, kedže hokej v posledných sekundách je viac menej iba zo strany na stranu. Tento pohyb vykonával aj puk, ktorý spoza brány Liptovského Mikuláša prešiel všetkými čiarami. Zakázané uvoľnenie.
     
    32:30
    Po následnom útoku Liptovského Mikuláša sa pred bránou snažil dostať puk za chrbát brankára Niňaj. Ten mal príliš zhustený priestor a jeho pokusy nasmeroval iba na betón brankára.
     
    31:42
    Tentokrát sú pri puku aj hostia. Tí zakladajú útok z vlastného pásma. Hra sa presunula do útočného pásma hostí, tam však zakončenia neprichádza a Liptovský Mikuláš sa po niekoľkých sekundách oslobodil.
     
    30:22
    Hostia sa dostávajú do útoku aj na teraz. Liptovský Mikuláš bol dosť pod veľkým tlakom. Mikulášsky brankár Pútec vytiahol ďalší bravúrny zákrok, čím zabezpečil, že sa pokračuje za stavu 0:1.
     
    29:26
    Liptovský Mikuláš aj na teraz iba nahadzuje puk do útočného pásma. Po pár sekundách však prichádza nebezpečný brejk na druhej strane, ktorý končí zakončením. Pokus vyrazil brankár Pútec.
     
    28:49
    Rozohrávka domácich z vlastného pásma však končí strednom pásme, následne vyhodený puk využívajú hostia na tom aby ich hráči prestriedali.
     
    28:25
    Prešov sa dostáva za bránu Liptovského Mikuláša, odrazený puk sa pohybuje pred troma tyčami, Pútec to však dobre kontroluje a puk zakrýva lapačkou.
     
    27:24
    Števuliak sa dostáva do útočného pásma, pri mantinely je však zastavený a pokračovať sa bude útokom na strane súpera. Ten sa dostal do útočného pásma, ale tam zatiaľ iba kombinuje.
     
    27:02
    Liptovský Mikuláš postupuje do útoku. Prihrávky v strednom pásme a následný nasmerovaný puk pred bránu súpera skončil zakončením, ktoré však míňa bránu.
     
    26:29
    Prešov sa dostáva do útoku. Ich prienik po pravej strane bol zavŕšený strelou, ktorá však bola zablokovaná obrancom, puk mieri mimo brány.
     
    25:52
    Informujeme Vás však o fanúšikovi, ktorý prepadol cez zábradlie. Stále sú okolo neho viacerí lekári.
     
    25:21
    Liptovský Mikuláš je aj v týchto sekundách v útočnom pásme. Hráči si tam vymenili, dve či tri prihrávky a dostávali sa do zakončenia. Puk však na dvakrát zlikvidoval brankár.
     
    24:28
    Nepríjemný súboj za mantinelom, po ktorom sa hra presunula pred bránu Slivku. Zakončenie Kabáča pokryl tento prešovský brankár betónmi, vzápätí sa hra sťahuje do stredného pásma.
     
    23:27
    Dobrá šanca na mikulášskej strane. Domáci hráči prenikli po pravej strane, dostali sa aj do zakončenia, keď sa pred bránu dobre natlačil Struška, ktorý mieri iba do betónov.
     
    22:38
    Domáci hráči sa do útoku dostávajú aj tentokrát, tí však mieria opäť mimo.
     
    21:37
    Liptovský Mikuláš je už teraz v útočnom pásme. Pri mantinely sa snažil niečo spraviť s pukom, ale zakončenie prišlo až po pár sekundách, keď nepresný pokus minul bránu.
     
    21:10
    Na zimnom štadióne sa chvíľku nehralo, po tom ako jeden z fanúšikov sa prepadol cez zábradlie a ostal ležať na zemi!
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:50
    Domáci hráči zaváhali rozohrávkou v útočnom pásme, hra sa však presúva do stredného pása a prvá tretina sa skončí stavom 0:1.
     
    19:25
    Nebezpečná akcia pár sekúnd pred koncom prvej tretiny. Liptovský Mikuláš mal prevahu v útočnom pásme prihrávka na Sukeľa, ktorý bol pred bránou však nekončí gólom.
     
    18:50
    Liptovský Mikuláš postupuje do útočného pásma, úvodné nahodené puky pokrýva brankár Slivka. Pagáčik bude musieť zapracovať na razancii, pretože takýto pokus moc neohrozí brankára.
     
    18:33
    Ďalšie vylúčenie na strane Prešova a Liptovský Mikuláš bude chvíľu zahrávať presilovku 5 na 3, keď na trestnú odchádza Krasničan za hákovanie.
     
    17:57
    Prešov dal gól! Máme tú úvodný gól v dnešnom stretnutí. Liptovský Mikuláš mal možnosť presilovky, ale v nej sa nemohol presadiť, celkové zaváhanie však využili hostia, ktorí za pomoci PETER HORVATHA, prekonal Púteca pomedzi betónov.
     
    17:41
    Nemec prezývaný aj "Kakauko" ukázal svoju silu aj teraz, keď si spracoval puk a prenikol cez dvoch hráčov.
     
    17:10
    Domácim hráčom sa v tejto presilovke nedarí dostať do útočného pásma. Malé náznaky v útoku ihneď preruší obrana, ktorá vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    16:53
    Liptovský Mikuláš sa snaží dostať do útočného pásma. Jeho prvý pokus však hostia dokázali vyhodiť cez všetky čiary.
     
    16:39
    Po tom ako sa skončila presilovka hostí prichádza prvá výhoda aj na opačnú stranu. Po tom ako v strednom pásme fauloval Kaščák Nemca prichádza verdikt rozhodcu – napadnutie.
     
    15:56
    Liptovský Mikuláš až v týchto sekundách za pomoci kapitána Števuliaka vyhadzuje puk cez všetky čiary.
     
    15:25
    Prešov stále v útočnom pásme. Hostia mali pár nahodených pukov, ale všetky pokusy zvládol brankár Pútec.
     
    14:58
    Famózny zákrok brankára PETRA PÚTECA, ktorý zabezpečil, že pokračujeme stavom 0:0. Najskôr nebezpečne zakončil z pravej strany kapitán Ferenc, následná dorážka Krasničana skončila u mikulášskeho brankára.
     
    14:36
    Nepríjemné kombinácie pred bránou Liptovského Mikuláša. Hneď to úvodné zakončenie minulo tesne bránu Púteca.
     
    14:22
    Zaváhanie pred striedačkou domácich. Liptovský Mikuláš bude čeliť oslabeniu po tom ako hrali so šiestimi hráčmi.
     
    13:46
    Tak toto mohlo mrzieť obranu Prešova. Zlá rozohrávka, alebo akési to nedorozumenie skončilo medzi kruhmi pukom na hokejke Strušku. Ten chcel aj zakončiť, lenže obrana svoju chybu napravila.
     
    13:10
    Nejaký tlak sa snažili vyprodukovať aj domáci hráči. Dostali sa do útočného pásma, tam však pri mantinely stratili puk. Po chvíli však opäť kontroluje v zadných radoch hru Paga´čik.
     
    12:49
    Prešovskí hráči sa natláčajú pred bránu aj teraz. Nebezpečne po buly zakončil Šándor, ten mieril do pravého rohu, ale brankár Pútec zakročil lapačkou.
     
    12:31
    Opäť sme svedkami postupného útoku po pravej strane. Prešov sa snaží útočiť hlavne po týchto krajoch, ale ani tentokrát neuspeli. Zakončenie z pravej strany pokryl medzi betónami brankár Pútec.
     
    11:50
    Moravčík síce po zmätku v útočnom pásme Liptovského Mikuláša zachytil puk, ale jeho nepresná rozohrávka ostala u súpera. Ten sa z následným útokom moc neponáhľa a čaká na striedanie.
     
    11:12
    Opäť sa o puk bojuje v strednom pásme. Po boji sa prihrávka dostáva na modrú čiaru, kde sú pri puku domáci hráči. Tí sa snažia dostať do útočného pásma, lenže prienik Sukeľa zastavil obranca.
     
    10:26
    Prešovský útok končí aj teraz. Od mantinelu prišla prihrávka na modrú čiaru, kde ju nezachytil Duplinský. Vzápätí sa do útoku dostavajú domáci hráči, ale pokračuje nastolený trend hry zo strany na stranu.
     
    09:48
    Liptovský Mikuláš je už niekoľko sekúnd v útočnom pásme, avšak je to bez zakončenia, resp. aj nejakého ohrozenia, či nebezpečnou prihrávkou. Vzápätí sa hra presúva do obranného pásma domácich, pri puku stále Liptáci.
     
    09:28
    Buly v strednom pásme vyhrali domáci hráči, tí popri mantinely vďaka Moravčíkovi postupujú do útoku.
     
    09:04
    Nebezpečnú šancu majú aj teraz hostia. Tí založili útok za vlastnou bránou, dostali sa k Pútecovi, keď ich zakončenie spomedzi kruhov, tento mikulášsky brankár dokázal zlikvidovať.
     
    07:41
    Čo teraz zahodili hostia. Liptovský Mikuláš mal veľké šťastie, keď z ľavej strany prihrával Baranik, ten našiel voľného Duplinského, ktorý netrafil prázdnu bránu, resp. odkrytú časť.
     
    07:14
    Opäť sa hrá v pásme Liptovského Mikuláša. Po buly sa dostali do útoku však domáci hráči, tí prenikali veľmi rýchlo až je z toho ofsajd.
     
    06:35
    Veľké zmätky pred bránou Liptovského Mikuláša. Z otočky sa snažil zakončiť Mihal, ktorý však nemieril presne, Puk preletoval zo strany na stranu, ale dobre to skončilo pre domácich.
     
    05:58
    Buly v strednom pásme, puk sa dostal späť do obranného pásma Liptovského Mikuláša. Tam sa o niečo snažili domáci hráči, ale ich kombinácia sa skončila následnou zlou rozohrávkou, ale nedôsledným ofsajdom súpera.
     
    05:40
    Neuveriteľná možnosť pre domácich hráčov. Števuliak prešiel s pukom po pravej strane, snažil sa hľadať na druhej strane voľného Dunčka, ktorému to proti tomuto súperovi padá. Jeho pokus smeroval pred bránu, ale Dunčko puk nezasiahol.
     
    05:02
    Množstvo hráčov sa dostalo k bráne Púteca. Všetko podstatné sa odohráva za bránou, kde sa zišla hŕstka hráčov, ktorí bojujú o puk.
     
    04:23
    Oško sa snažil vyviesť puk z pásma. Dobrou hrou sa však prezentuje kapitán Prešova, ktorý perfektne napáda rozohrávku. Domáci hráči však ostávajú naďalej pri puku.
     
    03:55
    Opatrný hokej na oboch stranách. Nikto nechce spraviť žiadnu chybu, pokračujeme útokom Liptovského Mikuláša z vlastného pásma.
     
    03:27
    Milý vyzerá byť v poriadku a už je na striedačke. Liptovský Mikuláš sa dostal po buly do útočného pásma, ale tam ani tentokrát nič poriadne nevymyslel.
     
    03:13
    Hra sa nám na niekoľko sekúnd prerušila, po tom ako pri mantinely skončil Milý, ten ostáva ležať niekoľko sekúnd na ľade aj po prerušení hry.
     
    02:54
    Prešovský útok sa tentokrát taktiež neskončil nejakým gólom, resp. nejakou šancou. Párkrát však puk oblietal bránu, lenže tieto pokusy si postrážil brankár.
     
    02:25
    Liptovský Mikuláš vyhral buly, lenže po nahodenom puku, resp. nepresnej strele sa dostáva k puku súper. Ten si už taktiež vychutnáva presun do útoku.
     
    02:15
    Hra sa nám presúva na druhú stranu. Prešov vysoko napáda rozohrávku súpera, ale Liptáci idú dopredu. Uvidíme aj vhadzovanie v útočnom pásme, keď strela Pagáčika, skončila v lapačke Slivku.
     
    01:42
    Liptovský Mikuláš ihneď po buly z vlastného pásma do útoku. Začalo to naozaj veľmi sľubne a hlavne rýchlo, po ľavej strane unikol Bača, ktorý vzápätí nahodil puk. Súboj pri mantinely vyhral Prešov.
     
    01:26
    Buly v obrannom pásme Liptovského Mikuláša. Nič vážne sa na teraz nedialo, Liptáci zvládli vhadzovania a nejak pomaly popri mantinely zakladajú útok. Ten však končí, opäť je to zakázané uvoľnenie.
     
    01:00
    Stále sa hrá v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Puk spoza brány sa dostal pred tri žrde Slivku, ale nepresné zakončenie minulo bránu. Následne sa o zlé vyhodenie postaral Pavlikovský. Presúvame sa do obranného pásma domácich.
     
    00:46
    Domáci hráči ostávajú v útočnom pásme, po buly sa snažil od modrej zakončiť Moravčík, lenže jeho strela sa odrazila k mantinelu, kde následne rozhodca prerušil hru.
     
    00:46
    Liptovský Mikuláš mal v úvode zápasu dobrú šancu, dostal sa do útočného pásma, kde dvakrát nepríjemne aj zakončil.
     
    00:14
    Začal sa nám úvod zápasu, pri puku sú aktuálne domáci hráči, ktorí sa stiahli do úzadia, kde sú napádaní súperom.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) – Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Laučík, Žiak, Szabo, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie, Martínek.

    P.H.K. Prešov: Slivka – Horvath, Barnáš, Milý, Mihal, Ferenc (C), Komloš, Kaščák, Novický, Palko, Polivka, Duplinský, Andrek, Baranik, Antuš, Petroc, Rusnák, Chalupa, Krasničan, Šándor, Macko.

    Rozhodca: .
     
     
    Športu zdar a hokeju obzvlášť! Aj takto môžme začať tretí finálový zápas najvyššej dorasteneckej súťaži na Slovensku, ktorá nesie názov Transpetrol extraliga, v ktorej sa stretne Liptovský Mikuláš a Prešov.

    Určite sa zvýšila pozornosť tejto súťaži v posledných dňoch, keď po tých všetkých bojoch v základnej časti poznáme dva tímy, ktoré si to rozdajú vo finále. Nepôjde už však o prvý finálový zápas. Prešov pre svoje lepšie postavenie v tabuľke odohral úvodné zápasy na vlastnom ľade, kde sa pred vlastnými fanúšikmi tešil z dvojnásobného víťazstva čím si naklonil pohár víťaza play-off. V prvom zápase sa zrodila výhra v Prešove výsledkom 1:3 a aj v druhom sa tešili domáci, keď vyhrali už tesnejším rozdielom po samostatných nájazdoch 4:3.

    Séria sa nám tak presúva na ľad Liptovského Mikuláša, kde sa budú Liptáci snažiť o ďalšiu výhru, keď v posledných zápasoch ukázali, že na vlastnom ľade sú naozaj silní, keď dokázali vyradiť aj veľký Slovan. Očakáva sa aj veľká divácka kulisa, keď iba na semifinálové zápasy si našlo cestu na zimný štadión v Liptovskom Mikuláši niečo okolo 2000 ľudí čo je na slovenské pomery až neuveriteľné číslo, kedže sa jedná o dorasteneckú súťaž.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 35. Oško (Niňaj, Žiak) – 18. Horvath, rozh. náj. Milý


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) – Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Laučík, Žiak, Szabo, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie, Martínek.
    P.H.K. 3b Prešov: Slivka – Horvath, Barnáš, Milý, Mihal, Ferenc (C), Komloš, Kaščák, Novický, Palko, Polivka, Duplinský, Andrek, Baranik, Antuš, Petroc, Rusnák, Chalupa, Krasničan, Šándor, Macko.

    Diváci: 2438