Lipt. Mikuláš – P.H.K. 3b Prešov 1:2 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1, 1:0, 0:0)
P.H.K. 3b Prešov
Utorok 02.04.2013, 17:00Extraliga dorastu
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím P.H.K. Prešov! Je po všetkom. Prešov sa stáva víťazom play-off, keď sa v treťom zápas, resp. v samostatných nájazdoch sa stal hrdina zápasu JURAJ MILÝ, ktorý rozhodol o tom, že Prešov vyhráva dnešné stretnutia, ale aj celkovú sezónu.
     
    34:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE VYROVNANÉÉÉÉÉ!!!! Domáci hráči v druhej tretiny vyrovnávajú zásluhou PATRIKA OŠKA, ktorý sa po prihrávke z pravej strany pred bránou súpera nemýlil a zavesil do horného rohu. Asistencie patria Matej Niňaj, asistencia Lukáš Žiak.
     
    17:57
    Prešov dal gól! Máme tú úvodný gól v dnešnom stretnutí. Liptovský Mikuláš mal možnosť presilovky, ale v nej sa nemohol presadiť, celkové zaváhanie však využili hostia, ktorí za pomoci PETER HORVATHA, prekonal Púteca pomedzi betónov.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 35. Oško (Niňaj, Žiak) – 18. Horvath, rozh. náj. Milý


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) – Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Laučík, Žiak, Szabo, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie, Martínek.
    P.H.K. 3b Prešov: Slivka – Horvath, Barnáš, Milý, Mihal, Ferenc (C), Komloš, Kaščák, Novický, Palko, Polivka, Duplinský, Andrek, Baranik, Antuš, Petroc, Rusnák, Chalupa, Krasničan, Šándor, Macko.

    Diváci: 2438