Washington – NY Islanders 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:0 (kon.)
Carolina – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Buffalo 2:1 (kon.)
St. Louis – Edmonton 0:3 (kon.) | Chicago – Calgary 2:0 (kon.) | Vancouver – Columbus 1:0 (1:0 po s.n.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Florida Panthers
cz Streda 27.03.2013, 00:01 • Air Canada Centre • NHL
Partner:
     
    43:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina je zatím naprosto skvělá. Kessel zpoza branky našel JOFFREYE LUPULA a ten příklepem nedal Markströmovi šanci. Asistence: Phil Kessel, Tyler Bozak.
     
    40:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže vedení nevydrželo domácím ani minutu. Po pravé straně se do pásma vřítil SHAWN MATTHIAS a o domácího hráče dostal puk do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau, Filip Kuba.
     
    40:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskurychle využitá, z levého kruhu pálil Bozak a JOFFREY LUPUL skvělou tečí u brankáře dostává domácí do vedení. Asistence: Tyler Bozak, Phil Kessel.
     
    29:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Akce se z rohu dostala na modrou, Gunnarsson posunul puk na DIONA PHANEUFA, ten si počkal a následně trefil přesně šibenici. Asistence: Carl Gunnarsson.
     
    06:39
    Florida právě vstřelila branku!
    A tlak hostů nese gólové ovoce. Po rychlém průniku do pásma přišla přihrávka přes útočné pásmo a TOMÁŠ FLEISCHMANN dostal s pomocí teče domácího Frasera puk za Scrivense. Asistence: Tomáš Kopecký, Marcel Goc.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 30. Phaneuf (Gunnarsson), 41. Lupul (Bozak, Kessel), 44. Lupul (Kessel, Bozak) – 7. Fleischmann (Kopecký, Goc), 41. Matthias (Huberdeau, Kuba)


    Toronto Maple Leafs: Scrivens (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Kostka, Gardiner, Franson, Fraser – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, Lupul – Hamilton, Grabovskij, Frattin – McLaren, McClement, Orr.
    Florida Panthers: Markström (Clemmensen) – Strachan, Campbell, Kulikov, Kuba, Robak, Gudbranson – Kopecký, Goc, Fleischmann – Howden, Shore, Mueller – Santorelli, Matthias, Huberdeau – Rallo, Smithson, Upshall.

    Rozhodca: Furlatt, St. Pierre – Driscoll, Kovachik

    Diváci: 19 379