Košice – Trenčín 5:4 (po s.n.) | HC Slovan – B. Bystrica 1:4 (kon.)
po s.n.
HC Košice
5:4 (2:1, 0:2, 2:1)
HK DUKLA Trenčín
Štvrtok 21.03.2013, 14:45Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Rozhodujúci nájazd premenil MARTIN LENĎÁK.
     
    Hudec tvrdou ranou vyrovnáva! (2:2)
     
    Emil Bagin exceletntná kľučka a a je znížené! (2:1)
     
    Denis Markuš skúsil niečo podobné, no úspešne (2:0).
     
    Ako prvý sa za Košice presdil strelou ponad Kutejovu lapačku Lenďák. (1:0)
     
    Po úprave ľadovej plochy uvidíme samostatné nájazdy.
     
    60:40
    Hrazdíra nebezpečne pálil po buly, košický gólman puk v poslednej chvíli vyrazil ramenom.
     
    Po trojminútovej prestávke bude v Košiciach nasledovať desaťminútové predĺženie.
     
    58:25
    Košice dali gól!

    Tak predsa len presný zásah platí! V zmätku pred Kutejom sa dokázal presadiť MATEJ HINĎOŠ. Bez asistencií.
     
    58:25
    Hráči aj diváci sa radovali z gólu no rozhodca najskôr pravicou ukázal na bránu, ale hneď potom rozpažil!
     
    58:03
    Oddychový čas domácích.
     
    55:33
    Trenčín dal gól!

    Veľmi dôležitý gól z pohľadu hostí. Strela BORISA MRAVÍKA do vinkla Rusňákovej brány rozvlnila sieť a hostia sa dostávajú do vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Filip Nemček a Emil Bagin.
     
    51:35
    Podsedlý v pásme priťukol puk Fedorkovi a ten mohol mať na hokejke dôležitý gól. Mohol preto, lebo puk nestihol spracovať a ani vystreliť.
     
    44:40
    Pred Rusňákom to poriadne zaiskrilo. Pozíciu si po brankárovej ľavici vylepšil Dávid Hrazdíra, no k presnému zakončeniu mu chýbali centimetre.
     
    43:52
    Košice dali gól!

    Domáci sa vrátili do pásma a klasickou presilovkovou sériou prihrávok vyšachovali hosťujúcu obranu. Hinďošovu prihrávku zúžitkoval tvrdou strelou DÁVID ŠOLTÉS. Asistenciu si pripisuje Matej Hinďoš.
     
    42:02
    Vylúčenie hostí. Jakub Závodský si posedí 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    39:01
    Trenčín dal gól!

    Trenčín expresne využíva výhodu presilovej hry! Na útočnej modrej čiare posunul Markovič puk EMILOVI BAGINOVI a ten okamžite vypálil na Rusňáka. Košický gólman nestihol na puk zareagovať a ten končí za jeho chrbtom. Asistencie si pripisujú hráči Luka Markovič a Matúš Záborský.
     
    38:45
    Košice na 2 minúty oslabuje Boltun za podrazenie.
     
    Ondrej Petre inkasoval puk priamo do tváre a niekoľko desiatok sekúnd nehybne ležal na ľadovej ploche. Následne sa postavil a s ťažkosťami odkorčuľoval na striedačku a odtiaľ odišiel rovno do šatne. Jeho tvár bude určite potrebovať niekoľko stehov.
     
    36:35
    Od útočnej modrej čiary vypálil Briják a zostrelil obrancu Petreho stojaceho pred ním!
     
    36:22
    Trest pre hráčsku lavičku hostí, za nesprávne striedanie.
     
    32:25
    Tutovku teraz spálil Martin Hánl. Ten po pravej strane spracoval rýchly puk a mieril na Rusňáka, ale košický gólman predvádza ďalší zázračný zákrok a puk smerujúci za čiaru zastavuje lapačkou.
     
    31:19
    Trenčín dal gól!

    Hostia vyrovnávajú a to skutočne nádherným spôsobom! Krásna spolupráca Záborského s Pardavým vyústila do prenechania puku na druhého menovaného a JÁN PARDAVÝ tvrdou, ale presne mierenou strelou spomedzi kruhou vyrovnáva. Asistenciu si pripisuje Matúš Záborský.
     
    25:29
    Prvé vylúčenie na strane Košíc. Martin Marcinko sa previnil podrazením.
     
    24:30
    Protiútok dvoch proti jednému. Nemček prihral na stranu Mravíkovi, no ten puk napálil iba do hrude Rusňáka.
     
    23:20
    Obrovská príležitosť pre hosťujúceho Martina Hánla. Ten sa dostal k priamej strele na bránu, no brankár Rusňák puk na čiare zachytil neuveriteľným semafórom.
     
    20:49
    Vylúčenie hostí, Hánl na 2 min. za seknutie.
     
    20:36
    Na opačnej strane sa však razom zrodil rýchly protiútok hostí. Mravík potiahol puk a prihrával ho na stranu na Nemčeka, ten ho ale spracoval až neskoro a ani už vykorčuľovaného Rusňáka nedokázal prekonať. Košický brankár zložil na zem betóny, ktoré puk zastavili.
     
    18:56
    Trenčín dal gól!

    Vo vlastnom oslabení sa hosťom podarilo znížiť gólový náskok Košíc. Typický oslabovkový únik po pokazenej prihrávke domácej obrany predviedol DENIS HUDEC a v zakončení prepálil Rusňáka. Bez asistencií.
     
    17:24
    Vylúčenie na strane hostí. Jakub Závodský sa previnil seknutím.
     
    17:20
    V strednom pásme sa k puku dostal Kristián Horvát a šikovne sa predral pomedzi dvojicu obrancov. Stíhaný protihráčmi sa rútil na brankára Kuteja, no ten zachoval chladnú hlavu a s pukom si poradil.
     
    10:40
    V rýchlom protiútoku sa ocitol Veliký. Trenčiansky útočník bol stíhaný súperovými hráčmi a tam sa pokúšal zakončovať až tesne pred Rusňákom. Mám pocit, že košickému gólmanovi pomohla aj konštrukcia brány.
     
    09:49
    Košice dali gól!

    Hostia na chvíľu otvorili hru a hneď sa im to vypomstilo. Na rozdiel dvoch presných zásahov zvyšuje po presnej Podsedlého otočke KRISTIÁN HORVÁT. Ten dostal puk tesne vedľa brány, nakorčuľoval si do pravého kruhu, zbavil sa obrancov, vylepšil pozíciu a poľahky prestrelil Kuteja. Asistencie si pripisujú hráči Filip Podsedlý a Denis Markuš.
     
    04:20
    Košičania naďalej pokračujú aktívne, za Kutejom teraz zvonila žrď! Trenčiansky gólman ale odrazený puk skrotil a schoval vo svojej lapačke.
     
    03:31
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú výhodu presilovej hry a dostávajú sa do jednogólového vedenia. Presnú Boltunovu prihrávku do pravého kruhu zúžitkoval MATEJ HINĎOŠ, ktorý okamžitou strelou otvára skóre stretnutia. Asistencie si pripisujú Peter Boltun a Martin Boboš.
     
    02:49
    Hostia si zahrajú iba v trojici. Marcel Tvrdoň sa previnil hákovaním.
     
    02:13
    Košičania sa do pásma vrátili, bránu s pukom na hokejke obkrúžil Marcinko, ktorý následne našiel Boltuna, no ten príliš závahal a napokon ani nevystrelil.
     
    01:00
    Prvé vylúčenie zápasu. Hosťujúci Mravík sa previnil seknutím, za čo inkasuje dve minúty.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Hinďoš (Boltun, Boboš), 10. Horvát (Podsedlý, Markuš), 44. Šoltés (Hinďoš), 59. Hinďoš, ?. Lenďák – 19. Hudec, 32. Pardavý ml. (Záborský), 40. Bagin (Markovič, Záborský), 56. Mravík (Nemček, Bagin)


    HC Košice: Rusňák - Tomko, Lenďák, Tkáč, Boboš, Buraľ, Briják, Hupka, Jesenský - Podsedlý, Markuš, Horvát - Fedorko, Drábik, Marcinko - Hinďoš, Boltun, Šoltés - Dimun, Schnelly, Stupeň
    HK DUKLA Trenčín: Kutej - Bagin, Markovič, Holenda, Petre, Kuvik, Palovič, Závodský - Mravík, Nemček, Hudec - Hánl, Hrazdíra, Veliký - Pardavý ml., Tvrdoň, Záborský - Varga, Stantien, Gális

    Rozhodca: Jura - Bogdaň, Rovenský