Kazaň – Ufa 4:3 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Streda 20.03.2013, 16:00 • Tanteft Aréna Kazaň • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Powerplay Ufy !
     
    58:49
    Mirnov sám prešiel cez ľavý kruh a zakončuje tesne pred Barulinom ! Jeho strelecký pokus je prinízky, betónom Barulin vyráža na mantinel.
     
    55:19
    ...túto skutočnosť poprel Filatov, ten dokázal obísť dvojicu hráčov súpera, následne zakončuje z medzikružia k pravej tyčke, no Barulin zázračne chytá !
     
    51:43
    Koltsov odchádza na trestnú za držanie, nasleduje presilová hra domácich.
     
    44:34
    Kornejev odchádza na trestnú za nedovolené bránenie.
     
    42:05
    Kazaň dala gól!
    A predsa sa to podarilo ! Tarkki inkasuje už v hre 5 na 5. Artom Lukojanov dostal puk pred brankára hostí, následne ho nechtiac vytlačil z bránkoviska, k dorážke sa dostáva ALEXEJ TEREŠČENKO a posiela puk do odkrytej bránky ! Asistencia: Artom Lukojanov.
     
    39:52
    V závere tretiny si domáci vypýtali faul svojou aktívnou hrou - Trubačova podrazil za bránkou Tarkkiho Brent Sopel.
     
    33:16
    Kazaň dala gól!
    NIKOLAI ŽERDEV sa individuálne prebojoval pred kruhy v útočnej tretine, skúsil strelu zápästím a Tarkki znovu kapituluje ! Puk mu prechádza popod jeho vyrážačku. Asistencia: Stepan Zacharčuk.
     
    29:32
    Ufa dala gól!
    IGOR MIRNOV doráža odrazený puk po strele Sergeja Koltsova ponad ľavý betón Barulina. Náhodný, no dôležitý gól posiela hostí do vedenia. Asistencie: Sergej Zinoviev, Kirill Koltsov.
     
    28:33
    Nasleduje presilová hra hostí !
     
    24:48
    Kazaň dala gól!
    KIRILL PETROV sa dostal k puku v ľavom kruhu, odtiaľ strieľa zápästím k vzdialenejšej tyčke a je vyrovnané ! Asistencie: Denis Zaripov, Evgeny Medvedev.
     
    22:56
    Ufa dala gól!
    Konstantin Barulin zaváhal vo vlastnej bránke, JURIJ TRUBAČOV tečuje strelu od modrej z hokejky Vitalijho Aťušova a hostia znovu vedú ! Asistencia: Vitalij Aťušov.
     
    21:54
    Kazaň dala gól!
    Domáci vyorovnávajú v presilovej hre, strelu Morozova doráža z ľavého kruhu do poloprázdnej bránky DENIS ZARIPOV. Asistencie: Alexei Morozov, Ilja Nikulin.
     
    21:33
    Stepanov odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, nasleduje presilová hra domácich.
     
    13:51
    Ufa dala gól!
    BREBT SOPEL vystrelil z ľavého kruhu do zhluku hráčov pred Barulinom, puk tečoval do vlastnej bránky pravdepodobne jeden z obrancov Kazane. Asistencie: Igor Mirnov, Alexei Kajgorodov.
     
    09:11
    Kapanenove nahodenie - Morozov sa dostáva k odrazenému puku, z medzikružia úplne osamotený však triafa iba rameno Tarkkiho !

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 22. Zaripov (Morozov, Nikulin), 25. Petrov (Zaripov, Medvedev), 34. Žerdev (Zacharčuk), 43. Tereščenko (Lukovjanov) – 14. Sopel (Mirnov, Kajgorodov), 23. Trubačov (Aťušov), 30. Mirnov (Zinoviev, Koltsov)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Kornejev, Nikulin, Medvedev, Kulyash, Zacharčuk, Komitski, Yarulin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obukov - Lukojanov, Tereščenko, Petrov - Žerdev, Bodrov, Golubev
    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevski) - Proškin, Blaťák, Koltsov, Zubarev, Aťušov, Sopel, Isangulov - Ružička, Zinoviev, Filatov - Philstrom, Kajgorodov, Mirnov - Musatov, Glukov, Stepanov - Slepyšev, Svitov, Trubačev - Pankov

    Rozhodca: Anisimov, Odins - Zacharenkov, Šichanov