Košice – Trenčín 5:8 (kon.) | HC Slovan – B. Bystrica 0:2 (kon.)
koniec
HC Košice
5:8 (2:2, 3:4, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Streda 20.03.2013, 17:00Extraliga juniorov
Partner:
     
    Skončilo sa prvé stretnutie bojov o bronzovú medailu juniorov. Hostia v ňom vďaka aktívnej hre po gólovej prestrelke zvíťazili 5:8.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková.

    Textový prenos vám ako jediný web priniesli Onlajny.eu. (19:06:11)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:06
    Drábik ešte nastrelil Kompasovu bránu, puk zastavila jej konštrukcia.
     
    58:00
    Duklianski háči majú puk na hokejkách plne vo svojej moci prevažne v strednom pásme.
     
    57:00
    Do konca stretnutia ostávajú ešte tri minúty. Košičania sa snažia márne, hostia nevyzerajú, že by chceli pripustiť akúkoľvek drámu.
     
    Po poslednom góle došlo k zmene v domácej bráne. Borka nahradil Dávid Rusňák.
     
    56:01
    Oddychový čas hostí.
     
    55:18
    Hostia v plnom počte.
     
    55:12
    Hostia vo štvorici.
     
    54:30
    Domáci sa dostali do pásma, nedokázali tam však Kompasa poriadne ohroziť. Azda iba jediná strela letela do priestoru brány.
     
    53:48
    Hostia sú síce v trojici proti plnému počtu domácich, no na ľade to tak nevyzerá. Košičania si zatiaľ ani neškrtli a iba dolujú puk z vlastnej obrannej tretiny.
     
    53:18
    Ďalšie vylúčenie hostí, Luka Marković si posedí na 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    53:12
    Vylúčenie hostí, Matúš Holenda na 2 min. za podrazenie.
     
    52:42
    Trenčín dal gól!

    Dukla v trojgólovom vedení. Tentokrát slávi úspech zakončenie DÁVIDA HRAZDIRU. Asistencie si pripisujú Adam Veliký a Boris Mravík.
     
    51:28
    Trenčín dal gól!

    Dukla sa dostáva do vedenia o rozdiele dvoch gólov. MARCEL TVRDOŇ to spravil nádherne a po krížnej prihrávke od Záborského puk poslal strelou tesne nad ľadom za Borkov chrbát. Asistencie: Matúš Záborský, Ján Pardavý.
     
    50:20
    Takmer hneď po buly Petre svoj pokus zopakoval, tentokrát si ale vylepšil pozíciu posunutím sa do stredu modrej čiary, no Borko opäť pozorný.
     
    49:50
    Ondrej Petre si počkal na puk na útočnej modrej čiare a vypálil na Borka, ten zasahuje hruďou.
     
    49:03
    Košičania sa pokúšajú vyrovnať, do pásma ich teraz dostal nahodením až zo stredného pásma Jesenský. Puk letel priamo na Kompasa, ktorý ho schoval v lapačke.
     
    47:50
    Záborskému s Tvrdoňom sa črtal pekný útok dvoch proti dvom, no druhý menovaný puk nespracoval podľa svojich predstáv a iba ho nahodil do pásma.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 14. Boboš (Hinďoš, Boltun), 17. Horvát (Boltun), 22. Fedorko (Marcinko, Drábik), 30. Drábik (Fedorko, Marcinko), 34. Drábik (Marcinko, Fedorko) – 19. Hrazdíra (Hánl, Veliký), 20. Nemček (Bagin, Markovič), 23. Bagin (Nemček), 33. Hánl (Hrazdira, Veliký), 36. Pardavý (Tvrdoň, Záborský), 38. Bagin (Nemček, Hudec), 52. Tvrdoň (Záborský, Pardavý), 53. Hrazdira (Veliký, Mravík)


    HC Košice: Borko (53. Rusňák) - Tomko, Lenďák, T. Tkáč, Boboš, Briják, Jesenský, Hupka, Medvec - Borecký, Markuš, Šoltés - Fedorko, Drábik, Marcinko - Honďoš, Boltun, Horvát - Stupeň, S. Hrivňák, Dimun
    HK DUKLA Trenčín: Kompas - Bagin, Markovič, Holenda, Petre, Kuvik, Palovič, Závodský - Mravík, Nemček, Hudec - Hánl, Hrazdíra, Veliký - Pardavý, Tvrdoň, Záborský - Varga, Stantien, Gális

    Rozhodca: Jura - P. Korba, M. Korba