Košice – Trenčín 5:8 (kon.) | HC Slovan – B. Bystrica 0:2 (kon.)
koniec
HC Košice
5:8 (2:2, 3:4, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Streda 20.03.2013, 17:00Extraliga juniorov
Partner:
     
    52:42
    Trenčín dal gól!

    Dukla v trojgólovom vedení. Tentokrát slávi úspech zakončenie DÁVIDA HRAZDIRU. Asistencie si pripisujú Adam Veliký a Boris Mravík.
     
    51:28
    Trenčín dal gól!

    Dukla sa dostáva do vedenia o rozdiele dvoch gólov. MARCEL TVRDOŇ to spravil nádherne a po krížnej prihrávke od Záborského puk poslal strelou tesne nad ľadom za Borkov chrbát. Asistencie: Matúš Záborský, Ján Pardavý.
     
    37:45
    Trenčín dal gól!

    Vrece s presnými zásahmi sa v Košiciach poriadne roztrhlo. Do vedenia hostí posiela EMIL BAGIN strelou do hornej časti brány, ktorá Borka poriadne zaskočila. Asistencie si pripisujú Nemček a Denis Hudec.
     
    35:56
    Trenčín dal gól!

    V stretnutí sa diváci môžu skutočne kochať množstvom parádnych gólov. Tentokrát do vinkla zavesil JÁN PARDAVÝ. Asistenice si pripisujú Marcel Tvrdoň a Matúš záborský.
     
    33:14
    Košice dali gól!

    Košičania bleskovo vyrovnávajú. Strelu JURAJA DRÁBIKA Kompas nestihol vykryť. Asistencie si pripisujú hráči Martin Marcinko a Ivan Fedorko.
     
    32:55
    Trenčín dal gól!

    Dukla vyrovnáva a to nádherným spôsobom v podaní MARTINA HÁNLA. Ten pohotovým švihom rozozvučal konštrukciu brány, ale našťastie pre Trenčanov z vnútornej strany. Asistencie si pripisujú hráči David Hrazdira a Adam Veliký.
     
    29:45
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa opäť dostávajú do jednogólového vedenia. Prvá strela Košičanov ešte obtrela žrď, no následne JURAJ DRÁBIK trafil už úplne presne okolo bezmocného gólmana Dukly. Asistencie si pripisujú hráči Ivan Fedorko a Martin Marcinko.
     
    22:29
    Trenčín dal gól!

    Trenčania súpera v presilovej hre zovreli v pásme a ich tlak vyvrcholil strelou EMILA BAGINA, ktorá vymietla všetku pavučinu Borkovej brány. Asistenciu si pripisuje Filip Nemček.
     
    21:16
    Košice dali gól!

    Domáci začali tretiu tretinu rýchlym gólom. Šikovná strela IVANA FEDORKA zaskočil Kompasa a to až natoľko, že v bráne ostal úplne stuhnutý a nedokázal si s ňou vôbec poradiť. Asistencie si pripisujú hráči Martin Marcinko a Juraj Drábik
     
    19:45
    Trenčín dal gól!

    Hostia vrhli všetky svoje sily do útoku a vyrovnávajú. Od modrej najskôr vypálil Bagin, no Borko puk vyrazil pred seba. Tam si ho na hokejku šikovna stiahol FILIP NEMČEK a bez väčších problémov zakončil do odkrytej časti brány. Asistencie si pripisujú hráči Emil Bagin a Luka Markovič.
     
    18:13
    Trenčín dal gól!

    Tak predsa len sa to hosťom podarilo. S prvým streleckým pokusom smerujúcim na svätyňu Košíc si ešte Borko poradil, no proti následnému štýlovému zakončeniu z ľavej strany už nemal najmenšiu šancu. Pred bránou stál osamotený DÁVID HRAZDÍRA, ktorý okamžitou strelou do odkrytej časti brány znižuje na rozdiel jediného gólu. Asistencie: Martin Hánl, Adam Veliký.
     
    16:28
    Košice dali gól!

    Studená sprcha pre hostí. Trenčiansky gólman Kompas inkasuje po druhýkrát. Tentokrát rýchly útočný vpád zakončil presnou strelou KRISTIÁN HORVÁT. Asistoval mu Peter Boltun.
     
    13:39
    Košice dali gól!

    Domáci juniori sa ujímajú vedenie. Nenápadnou strelou sa o to postaral MARTIN BOBOŠ. Puk trenčianskemu gólmanovi prekĺzol za čiaru po ľade a ani poriadne nevedel ako. Asistencie si pripisujú Martin Hinďoš a Peter Boltun.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 14. Boboš (Hinďoš, Boltun), 17. Horvát (Boltun), 22. Fedorko (Marcinko, Drábik), 30. Drábik (Fedorko, Marcinko), 34. Drábik (Marcinko, Fedorko) – 19. Hrazdíra (Hánl, Veliký), 20. Nemček (Bagin, Markovič), 23. Bagin (Nemček), 33. Hánl (Hrazdira, Veliký), 36. Pardavý (Tvrdoň, Záborský), 38. Bagin (Nemček, Hudec), 52. Tvrdoň (Záborský, Pardavý), 53. Hrazdira (Veliký, Mravík)


    HC Košice: Borko (53. Rusňák) - Tomko, Lenďák, T. Tkáč, Boboš, Briják, Jesenský, Hupka, Medvec - Borecký, Markuš, Šoltés - Fedorko, Drábik, Marcinko - Honďoš, Boltun, Horvát - Stupeň, S. Hrivňák, Dimun
    HK DUKLA Trenčín: Kompas - Bagin, Markovič, Holenda, Petre, Kuvik, Palovič, Závodský - Mravík, Nemček, Hudec - Hánl, Hrazdíra, Veliký - Pardavý, Tvrdoň, Záborský - Varga, Stantien, Gális

    Rozhodca: Jura - P. Korba, M. Korba