Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | LA Kings – Arizona 3:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Arizona Coyotes
cz Streda 20.03.2013, 03:30 • Staples Center • NHL
Partner:
     
    59:19
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tak ještě drama! SHANE DOAN se podruhé v utkání prosazuje, King ho neodkázal na pravé straně pokrýt a hosté snižují na rozdíl jediné branky! Asistence: Mikkel Boedker, Raffi Torres.
     
    53:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JARRET STOLL využívá přesilovou hru, Richards ho nachází na levé straně úplně volného, Stoll se pokládá do střely z voleje a překonává Smitha. Asistence: Michael Richards, Alec Martinez.
     
    51:28
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tak nakonec nahození puku od modré z hole Yandleho a posléze teč SHANE DOANA je receptem na skvěle chytajícího Berniera, hosté snižují! Asistence: Keith Yandle, Derek Morris.
     
    26:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY si zpracoval přihrávku na levé straně od Muzzina z modré čáry a doslova vymetl pavučiny v brance Smitha, který se hlavou musel sklonit před jeho dělovkou, jinak by mu to "urvalo" masku! Kings vedou již o dvě branky. Asistence: Jake Muzzin, Michael Richards.
     
    14:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zaváhání v obraně má nyní pro Phoenix fatální následky, DUSTIN PENNER bylo zcela osamocen před Smithem, kde si počkal na přihrávku Williamse zpoza brány. Pak již nebylo těžké dát vedoucí branku Kings! Asistence: Justin Williams, Anze Kopitar.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 15. Penner (Williams, Kopitar), 27. Doughty (Muzzin, Richards), 54. Stoll (Richards, Martinez) – 52. Doan (Yandle, Morris), 60. Doan (Boedker, Torres)


    Los Angeles Kings: Bernier (Quick) - Muzzin, Doughty, Scuderi, Vojnov, Martinez, Ellerby - Williams, Kopitar, Brown - Toffoli, Richards, Carter - Lewis, Stoll, King - Penner, Fraser, Clifford
    Arizona Coyotes: Smith (LaBarbera) - Stone, Klesla, Yandle, Morris, Ekman-Larsson, Stone, Schlemko - Korpikoski, Hanzal, Vrbata - Sullivan, Vermette, Boedker - Torres, Lombardi, Doan - Chipchura, Gordon, Klinkhammer

    Rozhodca: Pochmara, Leggo - Heyer, MacPherson