Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | LA Kings – Arizona 3:2 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
3:2 (0:0, 3:0, 0:2)
St. Louis Blues
cz Streda 20.03.2013, 03:15NHL
Partner:
     
    56:54
    Domácí to nyní zahráli prostě fantasticky. Při signalizovaném vyoučení dokázali držet dobrých čtyřicet vteřin puk na svých hokejkách a tak ušetřili čas a navíc budou hrát nyní přesilovou hru. Na dvě minuty je vyloučen Sobotka (STL).
     
    34:24
    Raymond (VAN) si přidržel Steena a za svůj prohřešek vyfasoval dvě minuty.
     
    27:01
    McDonald (STL) je vyloučen na dvě minuty za hákování a Vancouver tak má další šanci navýšit své vedení.
     
    22:31
    Ihned po vhazování se do sebe pustili Reaves (STL) a Sestilo (VAN) a oba jsou tak vyloučení na 5 minut. Je to ji druhý pěstní souboj v tomto zápase, který jsme mohli sledovat.
     
    09:39
    Reaves byl však při zakončení faulován a tak si St. Louis zahraje přesilovou hru. Na dvě minuty za krošček odchází Sestito.
     
    02:41
    Hned ve třetí minutě zápasu dochází na pěstní souboj, který trval velmi dlouho a vítězem této šarvátky se nestal ani jeden z kohoutů. Ihned po buly sundali rukavice Kassian (VAN) a Steward (STL) a oba si tak odsedí na trestné lavici pět minut.

    Jozef Valenčík

    Góly a asistencie: 23. Hansen (Raymond), 25. D. Sedin (H. Sedin, Hamhuis), 32. Weise (Schroeder, D. Sedin) – 46. Schwartz (Tarasenko, Redden), 54. Berglund (Russell, Perron)


    Vancouver Canucks: Schneider (Luongo) - Edler, Tanev, Hamhuis, Garrison, Bieksa, Ballard - Sedin D., Sedin H., Burrows - Raymon, Ebbett, Hansen - Higgins, Schroeder, Kassian - Pinizzotto, Lapierre, Weise
    St. Louis Blues: Allen (Halák) - Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Redden, Polák, Russell - Stewart, Backes, Steen - Perron, Berglund, McDonald - Tarasenko, Sobotka, Schwartz - Reaves, Nichol, Porter