Future – Tatran 4:10 (kon.) | Bulldogs – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Otrokovice – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.)
Bonusia Ostrava – Chodov 2:9 (kon.)
koniec po predl.
Bulldogs Brno
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 17.03.2013, 17:00 • MSH Brno, Vodova • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    60:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    A je tady konec! Kdo jiný by mohl být katem pro Brno než TOMÁŠ SLADKÝ. Výborně si naběhl do předbrankového prostoru, odkud bekhendem překonává Jurčíka.
     
    54:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    A TOMÁŠ SLADKÝ to nakonec opravdu dokázal! Neuvěřitelné, co si dovolil. Proběhl si celé hřiště a ještě napříč brněnskou obrannou polovinou a míček nadvakrát doklepl za záda Jurčíka. Brněnská obrana jakoby nestačila na tohoto hráče.
     
    40:52
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Nakonec to jsou brněnští, kteří jdou vedení! Stejně jako včera se Brnu daří vstřelit branku na začátku třetí třetiny. Po obrovském závaru před vítkovickou brankou se dostal asi ke čtvrté dorážce MAREK FUCHS, který svoji ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Stav je tedy pro Brno hodně zajímavý!
     
    30:27
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A Brnu se konečně podařilo vstřelit vyrovnávací branku! Veltšmíd vzal rozehrávku Vítkovic na sebe, což se mu moc nevyplatilo, protože JOSEF ŽIŽKA ho obehrál a nekompromisně poslal míček přesně do růžku Součkovy brány! Máme tedy vyrovnáno k radosti všech diváků v hale.
     
    08:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Akce, která ani nevypadala nějak nebezpečně nakonec přináší první branku zápasu. Hájek přihrával před bránu, kde si v chumlu těl našel míček DAVID MATÚŠ, a ten nadvakrát míček dopravil do brány. Vítkovice tedy dávají veledůležitou branku!

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 31. Žižka, 41. Fuchs (Coufal) – 9. Matúš (Hájek), 55. Sladký (Hubálek), 61. Sladký (Hubálek)


    Bulldogs Brno: Jurčík (Kejík) - Hauser, Smíšek, Kadlec "C", Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Fabián, Jeski, Koutný, Komenda, Mendrek, Hanák, Grich, Pexa, Bauer, Veselý, Žižka
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) - Hrubý, Vežranovský, Hubálek, Heczko "C", Tokoš, Kološ, Suchánek, Oborák, Kubečka, Řezanina, Sladký, Hájek, Šebesta, Veltšmíd, Hrabal, Jastřembský, Jankulár, Matúš

    Rozhodca: J. Nábělek, R. Štegl