S. Moskva – Lok. Moskva 0:0 (kon.) | Perm – Vladikavkaz 5:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – FK Dinamo Moskva 1:1 (kon.)
koniec
Amkar Perm
5:1 (3:0)
FK Alanija Vladikavkaz
cz Sobota 16.03.2013, 13:00 • Stadion Zvezda, Perm • Ruská Premier Liga
     
    90+3
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Z pravé strany se krásnou přihrávkou prezentoval Vassiljev, kterému se nabídl sprintující MAKSIM KANUNNIKOV, jenž technickou střelou překonal hostujícího brankáře a definitivně pojistil vítězství Permu. Tato střela byla opravdu výstavní a brankář byl takřka bez šance.
     
    90+2
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    KONSTANTIN VASSILJEV bezpečně proměňuje pokutový kop a kosmeticky upravuje skóre na 4:1, a zároveň tak pojišťuje vedoucí skóre.
     
    63
    Vladikavkaz právě vstřelil branku!
    Da Costa se prezentoval skvělou přihrávkou za obranu, kde si výborně zpracoval míč OGNJEN VRANJEŽ, jenž pravačkou snížil na 3:1.
     
    29
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Sirakov si připisuje další gólovou asistenci a MARTIN JAKUBKO zaznamenává svůj dnešní druhý gól. Nyní Sirakov odcentroval míč na bližší tyč, kde se výborně uvolnil hlavičkující MARTIN JAKUBKO, který zamířil velmi přesně a technickou trefou navýšil vedoucí skóre na 3:0.
     
    16
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Obrana hostů se dopustila chyby a tuto chybu potrestal MARTIN JAKUBKO, jenž obehrál Džanajeva a přesnou trefou k tyči navýšil vedoucí skóre na 2:0. Je nutné pochválit Sirakova, který se prezentoval přesným centrem, a ke vstřelené brance tak přispěl.
     
    10
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté z rohového kopu vytěžili maximum! Ve velkém vápně se výborně uvolnil ALEXANDER KOLOMEJCEV, jenž přesnou trefou překonal Džanajeva, který neměl šanci inkasované brance zabránit.

    Lucie Rapantová

    Góly: 10. Kolomejcev, 16. Jakubko, 29. Jakubko, 90+2. Vassiljev (pen.), 90+3. Kanunnikov – 63. Vranjež

    Karty:   30. Mijajlovič (AMP), 60. Semenov (AMP), 90+4. Kanunnikov (AMP) – 89. Grigorjev (VLD)


    Amkar Perm: Geruc - Sirakov, Semenov, Čerenčikov, Mijajlovič ─ Vasiljev, Pejev (94. Kamešs), Kolomejcev ─ Burmistrov (73. Novaković), Kanunnikov, Jakubko (66. Picusceas).
    FK Alanija Vladikavkaz: Džanajev ─ Chozin, Velinton (46. Grigorjev), Vranjež, Pliev (46. Da Costa) ─ Šemberas (71. Priskin), Bakajev, Bressan ─ Chubulov, Drenthe, Prudnikov.

    Rozhodca: Lajuškin ─ Jerovenko, Bogač