Columbus – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Carolina 0:4 (kon.)
Florida – Tampa Bay 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 3:2 (kon.) | Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Nashville 0:4 (kon.)
Colorado – Edmonton 0:4 (kon.) | Arizona – LA Kings 5:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Los Angeles Kings
cz Streda 13.03.2013, 03:05 • Jobing.com Arena, Glendale, AZ • NHL
Partner:
     
    50:55
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Kojoti se dostali do brejku dva na jednoho, ROB KLINKHAMMER vyřešil tuto situaci razantní střelou na zadní tyč, na kterou byl Quick krátký! Domácí útočník si tak ve svém druhém startu v letošní sezóně připisuje svou druhou branku. Asistence: David Moss.
     
    44:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají další přesilovku a dnes to ještě může být drama! Muzzin předložil puk DUSTINU BROWNOVI, který prostřelil Smithe! Asisstence: Jake Muzzin a Anže Kopitar.
     
    37:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku, Penner nepříjemně clonil Smithovi ve výhledu, domácí brankář tak nemohl dosáhnout na střelu MIKA RICHARDSE! Asistence: Slava Vojnov a Jarret Stoll.
     
    32:33
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Úžasné! Už to vypadalo, že hosté budou moci do samostatného úniku, Doan ale zázračně sebral Fraserovi kotouč, vypálil, Quick vyrazil puk pouze před sebe, kde byl nejlépe připravený RAFFI TORRES, který upravuje skóre už na 4:0! Asistence: Shane Doan.
     
    23:27
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Kojoti rychle využívají přesilovou hru, MIKKEL BOEDKER si nabruslil mezi kruhy a povedenou střelou pod břevno upravuje skóre na 3:0! Asistence: Keith Yandle.
     
    16:47
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení, Morrisovu střelu povedeně tečuje do sítě SHANE DOAN! Asistence: Derek Morris a Steve Sullivan.
     
    09:25
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Kojoti se ujímají vedení zásluhou dánského útočníka MIKKELA BOEDKERE, jenž se prosazuje střelou zápěstím! Asistence: Raffi Torres a Martin Hanzal.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 10. Boedker (Torres, Hanzal), 17. Doan (Morris, Sullivan), 24. Boedker (Yandle), 33. Torres (Doan), 51. Klinkhammer (Moss) – 38. Richards (Vojnov, Stoll), 45. Brown (Muzzin, Kopitar)


    Arizona Coyotes: Smith (LaBarbera) - Summers, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Klesla, Stone - Sullivan, Hanzal, Boedker - Doan, Vermette, Korpikoski - Moss, Klinkhammer, Torres - Bissonnette, Chipchura, Gordon
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Doughty, Muzzin, Vojnov, Scuderi, Drewiske, Ellerby - Brown, Kopitar, Williams - Carter, Richards, Penner - King, Stoll, Lewis - Nolan, Fraser, Clifford

    Rozhodca: Morton, Pollock - Cvik, Morin

    Diváci: 15075